Hmm nie zamierzam wnikać czy oceniać. Chcieliście, wyrzuciliście. Nie zamierzam również dyskutować czy jestem od niego czy nie

Skończyłem prawo a jako, że gram czasami u was postanowiłem nawet się zarejestrować i napisać co nieco od siebie

Podejrzewam, że zaraz padnie na mnie ogrom bluzgów i bezczelnego zachowania jednak staram się jedynie być obiektywny w całej sytuacji. Według waszych dowodów nie mogę tutaj się nie zgodzić. Macie ip, na którym grał i na którym próbował wbić. Nie neguję tego. Neguję jednak zachowanie niektórych osób, które mimo przez was napisanego regulaminu go złamały oraz przepisów prawa polskiego
Zacznę może od waszych regulaminów. Otóż:
1. Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności. Nie wyśmiewaj i nie obrażaj innych użytkowników.
Mamy tutaj z dosłownym łamaniem regulaminu przez użytkowników no ale tak przecież jest punkt 11

2. Nie używaj wulgaryzmów - z wyjątkiem prośby o ich przetłumaczenie.
Jak wyżej.
A teraz mój konik prawo polskie

Wkleję tutaj kilka paragrafów, które złamał autor owego topic'u. Proszę tylko nie usprawiedliwiać swoich poczynań próbą dyskredytacji i udowodnienia winy użytkownikowi Kłapouchy dgl. Od tego są organy ścigania.
Użyliście imienia i nazwiska użytkownika Kłapouchy dgl oraz zdjęcie, które zostało zrobione przez kogoś z jego otoczenia albo jego samego. Imię i nazwisko jak i wizerunek oraz zdjęcie nawet w wersji cyfrowej podlega ochronie prawnej i bezprawne wykorzystywanie jest zabronione.
Dane te mimo, że mogły być dostępne w aplikacji STEAM wcale nie oznacza, że można je wykorzystywać przez was w jakimkolwiek celu. Do tego prawo ma jedynie STEAM o ile zamieścił odpowiedni wpis w regulaminie świadczenia usług lub przy rejestracji umieścili odpowiednią klauzulę do wykorzystania danych osobowych.
Ponadto w regulaminie nie umieściliście iż zdjęcia i wypowiedzi stają się własnością forum, zatem jeżeli zażądał ich usunięcia jesteście zobligowani do ich usunięcia i nie wykorzystywania w żadnej formie.
Teraz zmiana regulaminu nie ma znaczenia bo podejrzewam, że skoro napisał wam, że spotkacie się w sądzie to zrzuty ekranu powyższego topicu i regulaminu posiada.
Ale, ale wracając do tematu prawa polskiego. Poniżej zamieszczam artykuły, pod które podpada autor topicu

KODEKS CYWILNY
Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.
Art. 24. § 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.
USTAWA O PRAWACH AUTORSKICH I PRAWACH POKREWNYCH
Art. 81. pkt. 1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej. W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli osoba ta otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie.
Art. 83. Do roszczeń w przypadku rozpowszechniania wizerunku osoby na nim przedstawionej oraz rozpowszechniania korespondencji bez wymaganego zezwolenia osoby, do której została skierowana, stosuje się odpowiednio przepis art. 78 ust. 1; roszczeń tych nie można dochodzić po upływie dwudziestu lat od śmierci tych osób.
Art. 78. pkt. 1. . Twórca, którego autorskie prawa osobiste zostały zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może także żądać, aby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności aby złożyła publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie. Jeżeli naruszenie było zawinione,
sąd może przyznać twórcy odpowiednią sumę pieniężną tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę lub – na żądanie twórcy – zobowiązać sprawcę, aby uiścił odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez twórcę cel społeczny.
(robiąc sobie samemu zdjęcie jest twórcą)
------------------------------------------------------------
REASUMUJĄC: ani on bez winy ani wy a prawo swoją drogą zatem wnioski wyciągnijcie sami.