Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_hell1/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com12/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 1 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 3.13% :-(

wpadlem troszku poskillowac

juventinio

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 10
  • Dołączył: 25 mar 2014, o 14:14
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#1) Napisano 25 mar 2014, o 14:18

Jeśli nie wiesz, jak wypełnić pola poniżej spójrz trochę wyżej - tam jest Regulamin działu i wszystko jest opisane :)

Nick podczas gry: wpadlem troszku poskillowac
IP/SteamID: 195.177.67.130
Data: 25.03.14
Powód bana: pewnie zbyt duzy skill :D brak info.
Opis sytuacji: pare rundek, koniec mapy, res, rozgrzewka, sprzedaje komus tam bulke z deagle'a i banhammer.
Screeny: niet
AmxBans: niet
Wycinek z konsoli:


[HLStatsX] Gracz wpadlem troszku poskillowac (1,094) [26/50] zdobyl 2 punkty za zabicie TAKI TYP (5,059)
*** Waldemar Putin killed cichy with a headshot from deagle ***
Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany
Kicked :[NeoBans] Zbano

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#2) Napisano 25 mar 2014, o 14:21

Mozliwe ze to pomylka, sprobuj resetnac modem oraz steama i wejdz
Obrazek

juventinio

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 10
  • Dołączył: 25 mar 2014, o 14:14
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#3) Napisano 25 mar 2014, o 14:23

Uwielbiam ten brak kompetencji wsrod mlodziezy zajmujacej sie serwerami.

1. Nie gralem ze steama (dlatego tez podane jest IP..)
2. Nie mam modemu bo nie wspieram francuskiego kapitalu (czytaj nie jestem uzytkownikiem ADSL). NIE MAM MODEMu :)

Ps. Jak widze "resetnac" to mam ochote wesprzec ustawe o wczesnym szkolnictwie z naciskiem na jezyk polski.

Ban zdjety, ktos sie wystraszyl :)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, o 14:27 przez juventinio, łącznie zmieniany 1 raz

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#4) Napisano 25 mar 2014, o 14:26

Oj kolego kolego napisal bym cos ale sie powstrzymam.. Udajesz madrego a poprostu byl to maly blad ze strony csa i wystarczylo po kicku odrazu wejsc na serwer badz tylko resetnac csa.
Obrazek

juventinio

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 10
  • Dołączył: 25 mar 2014, o 14:14
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#5) Napisano 25 mar 2014, o 14:28

Swego czasu zarzadzalem 10 serwerami publicznymi kampno.pl i nie wystarczylo "resetnac" Cs'a, Steama, modem (ktorego nie mam) tylko ktos mnie zbanowal po czym szybko bana zdjal. Bez tego typu genialnych porad.

temat do zamkniecia.


@down
juve - wspoltworca kampno.pl. Steam ID znajdziesz w necie jak dobnrze poszukasz :) Zalogowac sie?:)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, o 14:33 przez juventinio, łącznie zmieniany 1 raz

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#6) Napisano 25 mar 2014, o 14:29

A ja jestem wlascicielem google. Pozdrawiam, milej gry :)


Na Twoje ip nie ma oraz nie bylo zdanego bana.
Obrazek

maluCZKa

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1200
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 18:52
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#7) Napisano 25 mar 2014, o 14:41

Tryskasz inteligencja, ale błyskotliwoscia nie bardzo :D

polecam wejsc na strone główną http://www.cs-lamers.com (na której jesteś) i na samej górze jest zakładka amxbans, po otwarciu strony w miejscu gdzie trzeba podać ip wpsiujesz (wklejasz) swoje ip i klikasz magiczne słowo "szukaj" i ? wyskakuja Ci bany dodane na to ip, a tu ZONK czysto :D

Prosze zatem nie oskarżaj nikogo, z Adminów o to, ze sie wsytraczył, to nawet bana nie miałeś....

Połącz swoja wiedze ze spostrzegawczością i będzie ok !


:aniolek:

juventinio

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 10
  • Dołączył: 25 mar 2014, o 14:14
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#8) Napisano 25 mar 2014, o 14:47

prosze Pana, to Pan nie wie, ze bana w amxbans mozna usunac? A majac dostep do bazy amxbans (sql) mozna nawet wyczyscic paroma kliknieciami CALOSC ?:)

Widze, ze oprocz zlosliwych uszczypliwych uwag, moj temat moze nawet pelnic role edukacyjna. Co prawda poradnika MySQL tutaj nie zrobimy, aczkolwiek juz sa jakies podstawy :)

kapitan_hak

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 81
  • Dołączył: 4 paź 2013, o 20:46
  • Lokalizacja: Łódź Metropolia
  • Postawione piwa: 25
  • Otrzymane piwa: 22

(#9) Napisano 25 mar 2014, o 14:51

Użytkownik juventinio napisał:
Uwielbiam ten brak kompetencji wsrod mlodziezy zajmujacej sie serwerami.

1. Nie gralem ze steama (dlatego tez podane jest IP..)
2. Nie mam modemu bo nie wspieram francuskiego kapitalu (czytaj nie jestem uzytkownikiem ADSL). NIE MAM MODEMu :)

Ps. Jak widze "resetnac" to mam ochote wesprzec ustawe o wczesnym szkolnictwie z naciskiem na jezyk polski.

Ban zdjety, ktos sie wystraszyl :)



Użytkownik juventinio napisał:
prosze Pana, to Pan nie wie, ze bana w amxbans mozna usunac? A majac dostep do bazy amxbans (sql) mozna nawet wyczyscic paroma kliknieciami CALOSC ?:)

Widze, ze oprocz zlosliwych uszczypliwych uwag, moj temat moze nawet pelnic role edukacyjna. Co prawda poradnika MySQL tutaj nie zrobimy, aczkolwiek juz sa jakies podstawy :)



Nie kompromituj się człeniu i idź sobie pograc bo póki co pokazałeś że jesteś mentalną stuleją.

maluCZKa

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1200
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 18:52
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#10) Napisano 25 mar 2014, o 14:53

Jeżeli już to Prosze Pani :D
Kolejny dowód na brak spostrzegawczości :D
a czy nie wie Pan, ze wszystkie działania są "rejestrowane"? :D (czytaj logi) nawet usuniecie bana.... oj.... skończ juz Pan swoje mowy prawić, bo od samego rana próbujesz idealna sieć naprawic :P

maluCZKa

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1200
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 18:52
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#11) Napisano 25 mar 2014, o 14:58

Poza tym nie rozumiem dlaczego nie wypełniło Ci danych automatycznie, a moze Tyś Brachu na cs-lamers.pl a nie com dostał bana a tu rozrube robisz :D



Skopiuj prosze cały wycinek z konsoli, bo nawet nicku Admina nie ma...

juventinio

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 10
  • Dołączył: 25 mar 2014, o 14:14
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#12) Napisano 25 mar 2014, o 15:20

Użytkownik maluCZKa napisał:
Jeżeli już to Prosze Pani :D
Kolejny dowód na brak spostrzegawczości :D
a czy nie wie Pan, ze wszystkie działania są "rejestrowane"? :D (czytaj logi) nawet usuniecie bana.... oj.... skończ juz Pan swoje mowy prawić, bo od samego rana próbujesz idealna sieć naprawic :P


No to pozartowalismy. Tylko sek w tym, ze znowu wychodzi elementarny brak kompetencji. Skoro juz mamy dostep do SQL (no a ktos tam pewnie jednak ma) to akurat LOGi sa nic nie warte bo to zwykly plik tekstowy, ktory mozna smialo edytowac :)

To juz druga lekcja z amxbans. Trzeciej darmowej nie bedzie.

Ban zdjety wiec wycinek poszedl sie bujac. Tak jak mowilem temat do zamkniecia a jezeli juz bardzo chcecie kopac sie z koniem to sie chociaz troche wysilcie. Wystawcie jakies wieksze armaty do boju bo nie chcialbym sie "pojedynkowac" na slowa z kims, kto swoja wiedze zwiazana z amxbans ograniczyl do zbindowania axmodmenu :).

PS.
Wsrod porad o restart modemu, steama, csa, zabrakloi niesmiertelnej "format c:".
Nie wiem nic - nie pisze :).

maluCZKa

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1200
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 18:52
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#13) Napisano 25 mar 2014, o 15:27

Aby edytować ten plik Admin musiałby mieć dostep, a to niemożliwe, więc zakończ swoje paplanie i opusc z łaski swojej Naszą sieć skoro nawet nie potrafiłeś dobrze skopiować wycinka z konsoli!
Dziękuje, nie pozdrawiam, koszmarnego dnia.


PS. Gdybys miał bana, to wszelkie info wypełniłoby Ci automatycznie z podaniem dokładnie godziny bana i osoby banującej, a w Twoim przypadku mamy wpisywanie ręczne.

Mozliwości:
1. nie było bana i wystarczyło wyłączyc gre i włączyć ponownie
2. nie ta siec

Oschi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1111
  • Dołączył: 31 lip 2011, o 14:57
  • Postawione piwa: 70
  • Otrzymane piwa: 94

(#14) Napisano 25 mar 2014, o 15:40

Użytkownik juventinio napisał:
Użytkownik maluCZKa napisał:
Jeżeli już to Prosze Pani :D
Kolejny dowód na brak spostrzegawczości :D
a czy nie wie Pan, ze wszystkie działania są "rejestrowane"? :D (czytaj logi) nawet usuniecie bana.... oj.... skończ juz Pan swoje mowy prawić, bo od samego rana próbujesz idealna sieć naprawic :P


No to pozartowalismy. Tylko sek w tym, ze znowu wychodzi elementarny brak kompetencji. Skoro juz mamy dostep do SQL (no a ktos tam pewnie jednak ma) to akurat LOGi sa nic nie warte bo to zwykly plik tekstowy, ktory mozna smialo edytowac :)

To juz druga lekcja z amxbans. Trzeciej darmowej nie bedzie.

Ban zdjety wiec wycinek poszedl sie bujac. Tak jak mowilem temat do zamkniecia a jezeli juz bardzo chcecie kopac sie z koniem to sie chociaz troche wysilcie. Wystawcie jakies wieksze armaty do boju bo nie chcialbym sie "pojedynkowac" na slowa z kims, kto swoja wiedze zwiazana z amxbans ograniczyl do zbindowania axmodmenu :).

PS.
Wsrod porad o restart modemu, steama, csa, zabrakloi niesmiertelnej "format c:".
Nie wiem nic - nie pisze :).



Widzisz madrzysz sie ale poruszac szarymi komorkami to juz nie jest tak latwo.
Skoro ktos ci radzi aby zresetowal modem to po pierwsze ciesz sie ze ktos szybko zareagowal i probuje ci pomoc, po drugie ten ktos zapewne sprawdzil bany w bazie wyszukujac po Twoim IP ze bana nie masz dlatego polecil reset modemu gdyz czesto to pomaga - Jasnowidzami nie jestesmy i nie mozemy wiedziec czy masz modem czy tez nie.

A jak bys popatrzyl z kim piszesz to jest to glowna administratorka sieci ktora ma wglad we wszystko, admini serwerowi nie maja dostepu do amxbans, logow, SQL i innych tego typu wiec nikt podkreslam !! NIKT nie ma dostepu do tych plikow procz Nas a My nie jestesmy mlodzieza - chociaz milo mi ze ktos mi czasem odejmie kilkadziesiat lat - i nie bawimy sie w usuwanie banow bo sie ktos przestraszyl.

Na koniec pragne jednak abys sprawdzil czy to aby napewno grales na prawdziwych lamersach czy tylko Polskiej podrobce.

Podsumowujac Leito chcial ci pomoc a Ty zaczynasz po nim jechac jaki Ty to nie jestes - Nie polecam tej drogi zyciowej.


p.s Jezeli czepiasz sie poprzestawianych literek to juz twoj problem nie Nasz.
"Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą ... "
"Umiesz liczyc ? - Licz na Siebie"


Obrazek

Obrazek

Wróć do Archiwum DD2



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron