Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik juventinio napisał:Uwielbiam ten brak kompetencji wsrod mlodziezy zajmujacej sie serwerami.
1. Nie gralem ze steama (dlatego tez podane jest IP..)
2. Nie mam modemu bo nie wspieram francuskiego kapitalu (czytaj nie jestem uzytkownikiem ADSL). NIE MAM MODEMu
Ps. Jak widze "resetnac" to mam ochote wesprzec ustawe o wczesnym szkolnictwie z naciskiem na jezyk polski.
Ban zdjety, ktos sie wystraszyl
Użytkownik juventinio napisał:prosze Pana, to Pan nie wie, ze bana w amxbans mozna usunac? A majac dostep do bazy amxbans (sql) mozna nawet wyczyscic paroma kliknieciami CALOSC ?:)
Widze, ze oprocz zlosliwych uszczypliwych uwag, moj temat moze nawet pelnic role edukacyjna. Co prawda poradnika MySQL tutaj nie zrobimy, aczkolwiek juz sa jakies podstawy
Użytkownik maluCZKa napisał:Jeżeli już to Prosze Pani
Kolejny dowód na brak spostrzegawczości
a czy nie wie Pan, ze wszystkie działania są "rejestrowane"?(czytaj logi) nawet usuniecie bana.... oj.... skończ juz Pan swoje mowy prawić, bo od samego rana próbujesz idealna sieć naprawic
Użytkownik juventinio napisał:Użytkownik maluCZKa napisał:Jeżeli już to Prosze Pani
Kolejny dowód na brak spostrzegawczości
a czy nie wie Pan, ze wszystkie działania są "rejestrowane"?(czytaj logi) nawet usuniecie bana.... oj.... skończ juz Pan swoje mowy prawić, bo od samego rana próbujesz idealna sieć naprawic
No to pozartowalismy. Tylko sek w tym, ze znowu wychodzi elementarny brak kompetencji. Skoro juz mamy dostep do SQL (no a ktos tam pewnie jednak ma) to akurat LOGi sa nic nie warte bo to zwykly plik tekstowy, ktory mozna smialo edytowac
To juz druga lekcja z amxbans. Trzeciej darmowej nie bedzie.
Ban zdjety wiec wycinek poszedl sie bujac. Tak jak mowilem temat do zamkniecia a jezeli juz bardzo chcecie kopac sie z koniem to sie chociaz troche wysilcie. Wystawcie jakies wieksze armaty do boju bo nie chcialbym sie "pojedynkowac" na slowa z kims, kto swoja wiedze zwiazana z amxbans ograniczyl do zbindowania axmodmenu.
PS.
Wsrod porad o restart modemu, steama, csa, zabrakloi niesmiertelnej "format c:".
Nie wiem nic - nie pisze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości