Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Wywiad z... Tylerem !

Prasa, wywiady i komentarze

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#1) Napisano 10 sty 2013, o 18:40

Troche skromny wywiad, ale myśle że się spodoba ;)

Poison: Cześć Wszystkim, jest ze mną Tyler, witam Cię serdecznie.

Tyler: No cześć wszystkim ; ) Od razu chciałbym podziękować za zaproszenie mnie do przeprowadzenia wywiadu.

Poison: Od razu mówie, że każdego to spotka :D Powiedz nam coś o sobie :)

Tyler: No to tak, w prawdziwym życiu nazywam się Piotr, a w tym wirtualnych Tyler. Jestem 19-sto letnim chłopakiem z Zagłębia (woj. Śląskie). Chodzę na profil zwany elektronik, ale niestety nie wiąże z tym żadnej przyszłości. Kibicuję Realowi Madryt, ale nie jestem żadnych fanatykiem ;).

Poison: Prawidłowo, już masz u mnie na wejściu plusa za Real. Skoro mówisz że nie wiążesz z elektroniką przyszłości, to czemu na taką szkołę się zdecydowałeś ?

Tyler: Coś musiałem wybrać,a liceum odpadało w przedbiegach. Sam nie byłem zdecydowany na co chce iść, więc padło na jeden z zawodów "przyszłościowych". Dostałem się do każdego technikum, na każdy profil, który wybrałem więc poszedłem do najbliższej szkoły, a elektronik był głównym wyborem.

Poison: Czyli można powiedzieć poszedłeś na łatwiznę.

Tyler: Jakbym poszedł na łatwiznę, to bym wybrał informatyka. Lubię wyzwania, więc wybór padł na elektronika (dalszej kolejności był mechatronik). Profil sam w sobie jest ciekawy, głównie część cyfrowa, ale nie jestem na tyle dobry, żeby po szkole brnąć w to dalej.

Poison: Więc jakie masz cele na najbliższą przyszłość ?

Tyler: Myślałem nad paroma kursami z angielskiego, wyjazd za granicę w celu podszlifowania języka, a potem praca z wykorzystaniem tego języka. Ale zobaczymy co mi życie przygotuje.

Poison: Well do you know English ? ;)

Tyler: I guess. I don't want to brag or something, but I'm the best in my class.

Poison: Nie wątpie ;) Uważasz, że łatwo Ci przyjdzie praca z wykorzystaniem Angielskiego ?

Tyler: Uważam, że tak. Lubię ten język i używając go czuje się swobodnie. Niestety nie władam nim tak dobrze, jakbym chciał. Dlatego też, chcę poświecić trochę czasu na jego poprawę i mam nadzieję, że będę mógł zagiąć jakichś Anglików :P.

Poison: Rozmawiałeś z kimś o tej decyzji, o wyjechaniu do UK ? Jeśli tak, to z jakimi opiniami się spotkałeś ?

Tyler: Powiedziałem rodzicom, że po szkole chciałbym wyjechać za granicę, ale rodzice jak to rodzice. Z początku chcieli żebym jednak poszedł na studia, ale myślę, że już pogodzili się z moją decyzją. Znajomym też powiedziałem, bardziej lub mniej pozytywnie nastawieni, ale ich opinia mnie nie interesuje tak naprawdę.

Poison: I prawidłowo, twoja przyszłość to twoja przyszłość. Nikogo innego. Interesujesz się może sportem ? :)

Tyler: Poza faktem, że lubię czasami obejrzeć jakiś mecz i pokopać na boisku/hali to nie.

Poison: Masz jakieś uzdolnienia ? Sportowe, muzyczne, jakiekolwiek ?

Tyler: Hmm. Jestem obunożny i oburęczny no i oczywiście dobry w CS :D. A tak poza tym to niestety albo nie jestem w ogóle uzdolniony, albo nie odkryłem jeszcze nic.

Poison: Jaka muzyka Cię urzekła ? ;) Jaki rodzaj muzyki ?

Tyler: Nie wiem czy to można nazwać rodzajem, ale ostatnio strasznie wciągnąłem się wszelkimi Chillstepami, Chillout Ambient, ogółem chillout-ową, spokojną muzyką (wystarczy hasło chillout music na YT). Na większą skalę to jedynie Linkin Park, odkąd usłyszałem za małolata, to nie potrafię się na dłużej oderwać od ich kawałków.

Poison: Jaki jest twój ulubiony kawałek ? :P

Tyler: What I've Done na równi z No More Sorrow, In The End.

Poison: Dobra odpowiedź :) Jak trafiłeś na Lamersy ?

Tyler: Po rozpadzie Ziemi Obiecanej miałem długą przerwę od CS. Pykałem sobie w różne gierki. W wakacje postanowiłem sobie pyknąć parę rundek. Odpalam STEAM, wchodzę w znajomych i dołączyłem do gry Lollera. No i te parę rundek zamieniło się na około pół roku.

Poison: Nie żałujesz ?

Tyler: Nie mam czego. Poznałem wiele fajnych osób, spędziłem wiele godzin na zajebistym serwerze.

Poison: Jakie masz zdanie o polskiej polityce ?

Tyler: Złe. Skorumpowany rząd, który trzyma media za jaja, lejący ciepłym moczem na dobro obywateli, przykrywający ważne sprawy pierdołami. Polski polityk ma za zadanie pomóc tylko i wyłącznie sobie, a jak pokaże się ktoś kto mógłby coś zmienić to od razu jest uciszany.

Poison: CZK poruszył na forum temat Pana Jana Pietrzaka. Ostatnio oglądałem jego felietony, żeby się dowiedzieć jakie ma zdanie o tym wszystkim co się dzieje od dłuższego czasu w polityce która panuje w Naszym kraju. Dowiedziałem się, że pana Pietrzaka zaprosili do Radia, nie wnikałem w to co tam robił i po co. Zaciekawił mnie bardziej powód, dla którego już nie pracuje w radiu. Wyrzucili go, bo mówił prawdę. Mówił co się dzieje, że Tusk jest taki i taki, to trzeba poprawić, tego trzeba się pozbyć i tak dalej i tak dalej. Za mówienie prawdy został wyrzucony z radia. Przypuszczam, że oglądałeś pare jego filmików, ze względu na twoje udzielanie się w tematach poważnych takich jak religia czy koniec świata. Jakie jest twoje odczucie po przeczytaniu tego co napisałem ? Chodzi mi o to zdarzenie, z wyrzuceniem z radia, za mówienie prawdy.

Tyler: Przyznam się bez bicia, że temat widziałem, ale nie obejrzałem filmiku, więc narazie jedynie odniosę się jako osoba postronna. Taką mamy wolność słowa w Polsce. Póki gadasz sobie z kolegami przy piwie czy na dworze to jest ok. Gdy zaczniesz mówić na forum publicznym coś krytykującego nasz rząd musisz się liczyć z poważnymi konsekwencjami. Ogólnie brzydzi mnie coś takiego, bo to tylko pokazuje jaką mamy sytuację.

Poison: Sytuacja nie jest ciekawa, to fakt, niestety nic z tym nie możemy zrobić, poprzez manipulację która jest "wizytówką" mediów. To tylko moje zdanie, po czytaniu tego co pisze np. onet albo "wirtualna polska".

Tyler: Według mnie faktem jest, że nie jesteśmy w stanie dostrzec kogoś, kto mógłby nam pomóc (poprzez np. to co pisałem wcześniej) i typowy Polak nie głosuje na kogoś, tylko przeciwko komuś i w efekcie wychodzi ten sam burdel z innym nazwiskiem osoby prowadzącej.

Poison: Jest ktoś według Ciebie, kto może temu zaradzić ? Albo kto twoim zdaniem powinien się takimi sprawami zająć ?

Tyler: Niestety nikogo takiego nie widzę, nikogo takiego nie szukam będąc szczerym, przestałem się już interesować w dużym stopniu polityką.

Poison: Kogo uważasz za swój autorytet ?

Tyler: Idealny przywódca, lider. Ktoś kto potrafi dążyć do celu (nie po trupach), ktoś kto potrafi podeprzeć na duchu, charyzmatyczna pewna siebie osoba, pragnąca dobra ogółu, a nie jednostki. Nie powiem Ci (Wam) z nazwiska, bo nie jestem pewny czy ktoś taki istnieje.

Poison: Co lubisz robić w wolnym czasie, kiedy masz wolne od szkoły ?

Tyler: Pograć, posłuchać muzyki i poczytać. To takie główne trzy rzeczy, które nigdy nie przestaną być moim sposobem na spędzenie wolnego czasu.

Poison: Jakie książki lubisz czytać ? Podaj jakiś przykład.

Tyler: Ostatnio znajomy polecił mi Metro 2033 (polecam!). Głównie książki fantastyczne - świat Forgotten Realms. Teraz mam zamiar przerzucić się na postapokaliptyczne dzieła.

Poison: Jak wyglądałby twój idealny dzień ?

Tyler: Jedno zdanie - Bahamy i wszystkie przyjemności z nimi związane :).

Poison: Dlaczego właśnie Bahamy ?

Tyler: Słońce, plaża, wysepki. Żyć nie umierać ; ). Taki mały raj na ziemi.

Poison: Jak wygląda twoja sytuacja z ocenami w szkole ? :P

Tyler: No nie miałeś o co pytać :P. Na tle klasy wypadam bardzo dobrze, nie schodzę poniżej ocen dostatecznych, z zawodowymi nie mam problemu. Więc jest pozytywnie :).

Poison: Pytam o to, co mi przyjdzie do głowy ;P Mamy coraz więcej pięknych pań na forum, cieszysz się z tego powodu, że sieć rozwija się aż tak dobrze ? :D

Tyler: Więc uważasz, że sieć się rozwija tylko wtedy, gdy panie zaczynają u nas grać :> ? A tak na poważnie, to jasne, że się cieszę. Wszędzie gdzie są dziewczyny jest lepiej, tym bardziej, że tutaj grają same spoko babki :).

Poison: Sieć rozwija się pomimo tego że są u Nas kobitki :P Jak spędziłeś sylwestra ? Zapomniałem o najważniejsze spytac :P

Tyler: Kameralna domówka u mnie. Pograłem w alko-warcaby wymyślone na poczekaniu, jakieś śmiesznie gierki. Postrzelałem petardami. Ogółem spokojna kilkuosobowa impreza, która nie zakończyła się kacem.

Poison: Ile wypiłeś ?

Tyler: Nie podam Ci dokładnych ilości, ale mogę powiedzieć że wystarczająco, żeby pożegnać stary i przywitać nowy rok bez zbędnych bólów głowy : ). Zresztą zawsze jakoś umiałem pić tak, aby nie skończyć się jak dużo ludzi w dzisiejszych czasach.

Poison: Lubisz zime ? Czy nie specjalnie ? :P

Tyler: Lubię nawet, ale to już raczej z sentymentu, urodziny, święta, ferie. Pamiętam jak byłem mały to zawsze na dupolocie z górki na osiedlu zjeżdżałem, albo się śnieżkami nawalaliśmy. No i oczywiście ferie zimowe, dwa tygodnie obijania się. Teraz to w zimę jak nie muszę, to nie wychodzę.

Poison: Umiesz jeździć na nartach/snowboardzie ? A może sanki ? :D

Tyler: Swojego czasu dużo na snowboardzie jeździłem jak były ferie, a na nartach tylko 2 razy. Teraz jakoś nie ma z kim pojechać, a samemu też się nie chce. Na sankach to chyba każdy jeździł jednak : D.

Poison: Ja nawet mam jeszcze jakieś tam sanki, które kiedyś dostałem od dziadków :P Co dzisiaj robiłeś ? Jak Ci mija dzień ?

Tyler: Kto nie ma, moje jeszcze gdzieś się walają po piwnicy xD. Po szkole to ja dzisiaj praktycznie tylko oglądałem Świat Według Kiepskich, pogadałem z dziewczyną trochę, postrzelałem chwile no i rozmawiam z Tobą :). Dzień jak co dzień.

Poison: Twoja dziewczyna gra w cs'a ? :P

Tyler: Nie gra, ale może to i dobrze. Skoro w LoLu mnie zawsze biła to lepiej niech w karabiny mnie nie zabija xD.

Poison: Masz plany na ferie ?

Tyler: Planujemy jakąś większą ekipę zebrać i w góry na tydzień do jakichś domków, może wypali. Resztę wolnego pewnie będę się obijał i grał na Lamersach :).

Poison: Późna godzinka się robi, dziękuję Ci bardzo za poświęcony mi czas. Chcesz coś powiedzieć na koniec, pozdrowić jakąś lamkę ? :P

Tyler: Pozdrawiam pewną lamkę - pana Puchozaura; mamę, tatę oraz oczywiście całe Lamersy :) Jeszcze raz dzięki za wywiad! Trzymajcie się :).

Poison: Dzięki serdecznie, trzymaj sie :)

Na kogo mam zapolować w następnym wywiadzie ? Piszcie :D

TYLKO DLA DOROSLYCH

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#2) Napisano 10 sty 2013, o 19:18

Super wywiad! :)

Next moze pyku?:)

KiziaMizia

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 2

(#3) Napisano 10 sty 2013, o 20:07

Uwielbiam czytać takie wywiady. :) Bardzo udany, gratuluję obydwu Panom. :)

Ciągle czekam, aż w bibliotece zwrócą Metro 2033, i w końcu będę mogła ją przeczytać! Zazdroszczę, że dałeś rade się do niej dorwać. ;)

Ah, i proponuję by następny wywiad przeprowadzić z Axelem! :diabel: ;)

Majsterro

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 1

(#4) Napisano 10 sty 2013, o 20:19

Ujęło mnie to tak bardzo ze musiałem wyjść :

"Tyler: Hmm. Jestem obunożny i oburęczny no i oczywiście dobry w CS . A tak poza tym to niestety albo nie jestem w ogóle uzdolniony, albo nie odkryłem jeszcze nic."

Bez urazy ^^
Obrazek

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 10 sty 2013, o 22:17

Kizia, dzięki za komplement :P

Majster, co znaczy że musiałes wyjsc ?

Milka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 15
  • Otrzymane piwa: 3

(#6) Napisano 11 sty 2013, o 00:47

Żal go ścisnął może :D
Jedna uparta osoba mnie się czepiła jakiś czas temu i wmawiała mi że namówi cię żebyś ze mną zrobił wywiad.Napiszę do tej osoby i powiem że się jej nie uda :D
Wywiad spoko,czekam na następny :P

Majsterro

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 1

(#7) Napisano 11 sty 2013, o 14:21

Wyjść musiałem bo wyobrazilem sobie Tylera jak pro high playere
Obrazek

PluszaczkoFy

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 190
  • Otrzymane piwa: 90

(#8) Napisano 11 sty 2013, o 18:55

Hmm , co tu dużo pisać ... . Good job .
Użytkownik Poison2607 napisał:
Zajebiste widoki, Hiszpania piękne miasto :)

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#9) Napisano 11 sty 2013, o 21:18

Cytat:
Prawidłowo, już masz u mnie na wejściu plusa za Real.

Najgorsza zaraza pokolenie wychowane na przejściowych sukcesach Los Galacticos z początku wieku :lol:

Cytat:
Na kogo mam zapolować w następnym wywiadzie ? Piszcie

Dawaj Panie jakąś babe...

PluszaczkoFy

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL

(#10) Napisano 11 sty 2013, o 21:49

Yayabuzzka szykuj się :D

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#11) Napisano 11 sty 2013, o 21:59

Już ją namówiłem na wywiad, ale jakoś mi z głowy wyleciało. Ale to sie jeszcze zobaczy kto następny, nie będę psuł niespodzianki :)

TYLER

• Awatar użytkownika

(#12) Napisano 11 sty 2013, o 22:25

Ja najbardziej uwielbiam te walki "fanów" na facebooku, komiksy i memy na kwejkach :D.

PluszaczkoFy

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL

(#13) Napisano 11 sty 2013, o 23:01

Hahaha , żebym to nie był ja :D

OptiMuS-PrimE

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 3

(#14) Napisano 12 sty 2013, o 01:01

wywiadzik klasa!
może AXL w końcu:D

Smerfetka

Kobitka

• Awatar użytkownika