Siemano, Yayabuzza "załatwiony", szykujcie się, bede wyrywkowo szukał kolejnej ofiary !
Poison: Czesc Marek, co u Cb slychac ?
Yayabuzza: A dobrze, wstałem, wyspałem się, tylko źle że niedziela bo w poniedziałek trzeba z rana wstać.
Poison: Powiedz nam cos o sobie, ile masz lat, skad jestes ?
Yayabuzza: Urodzilem sie w Malborku w 1989r. w pazdzierniku dnia 13 a dokladniej w piatek

, wiec mam 23 lata, od 6 roku zycia mieszkam w Elblągu, skonczylem liceum profilowane z kierunku technik mechatronik, zrobiłem sobie zaocznie dwa techniki BHP i rachunkowosci a teraz pracuje (a wlasciwie jestem na stazu/okresie probnym) jako magazynier w firmie spawającej piece ciepłownicze (ogrzewane wodą)
Poison: Jestes zadowolony ze swojej pracy ?
Yayabuzza: Oczywiscie, nie ma na co narzekac, dobry socjal, 8 h dziennie od pon do pt więc żyć nie umierać

Yylko teraz dostać umowe o prace i dobre wynagrodzenie. A tak ogólnie to ciężko nie jest, ludzie są w porządku więc dobrze się pracuje.
Poison: Szef w porzadku ?
Yayabuzza: Szef wporzadku bo sie nie wywyższa i traktuje kazdego na rowni (niby dyrektor ale nie lubi jak sie do niego mowi panie dyrektorze, bardziej woli szefie)
Poison: Wyobraz sobie ze masz bilet w kazda strone swiata. Gdzie bys pojechal ?
Yayabuzza: Hmmm na pewno w jakieś cieple miejsce z blekitno-niebieskim morzem lub na Nowa Zelandie gdyz tam jest najczystrzy zbiornik wodny na swiecie, jest duzo miejsc ktore chcialbym zobaczyc ale malo czasu i pieniedzy
Poison: Ooo, to bardzo fajnie

jest to tez twoje marzenie, poleciec na Nowa Zelandie ?
Yayabuzza: Znaczy wolal bym jakies cieplejsze miejsce z czysta woda bo na Nowej Zelandi pogoda taka umiarkowana jest, ale niepowiem tez bym chcial tam poleciec.
Poison: Z kim ? : D
Yayabuzza: Hmmm pewnie z swoja lubą

czyli z Aga, chyba ze wiecej ludzi mogl bym wziac to i cala rodzine bym wzial
Poison: Kiedy slub, to wpadne z flaszką ?
Yayabuzza: Jeszcze troche, najpierw trzeba miec juz pewna prace, najlepiej byc juz na swoim i wtedy mozna myslec o slubie, ale przede wszystkim trzeba miec juz pewna robote (a poza tym, co ja będę się tak wcześnie w sidła pchal

)
Poison: Haha, rozumiem

jak trafiles do ekipy lamersow ?
Yayabuzza: Hmmm a to juz za sprawa Agnieszki, ona znalazla na google serwer AWP_india z cs-lamers i tam zaczela grac, pozniej mnie sciagnela, ona jako pierwsza poznala Axla no i jakos po pewnym czasie zalogowalismy sie na forum, ja na poczatku nie chcialm skladac podania o adma wiec Aga zlozyla jako pierwsza, ja zlozylem po pewnym czasie na moderatora na forum no i minelo troszke czasu i zlozylem na admina
Poison: Kiedy to bylo ?
Yayabuzza: To bylo w czerwcu 2011 roku jak sie pierwszy raz zalogowalismy na forum wiec troszke czasu juz minelo
Poison: To ladnie. Kogo chcesz pozdrowic ?
Yayabuzza: Hm napewno Yayabuzzke^^ :* no i cala ekipe cs-lamers i graczy z naszych sewerow
Poison: Co byś zmienił na forum/serwerze ?
Yayabuzza: Hmmm na serwerze to raczej nic bo jest dobrze, caly czas sie rozwijamy a na forum przydal by sie taki wykres graczy on-line jak byl na starym forum, no i wiecej stalych adminozordow na 4fun by sie przydalo bo tam jest ich malo a na ffa juz troszke stalych jest wiec tam nie ma co zmienaic
Poison: Czitowales kiedys ? : P
Yayabuzza: Na NS'ie z botami (przez new game) kiedys sprawdzalem jak to dziala i powiem Ci, ze nie umialem z tym grac bo mialem staty slabe, teraz nawet nie mam tego na kompie do ogladania demek bo wszystko mi blokuje win7 i norton.
Poison: Nie masz problemow z csem na win7 ?
Yayabuzza: Hmmm przy pierwszej instalacji mialem ale znajomy mi troche pomogl i teraz juz takich problemow nie mam.
Poison: Ja przez win7 mialem przerwe pol roku, bo ping po 200 i fpsow po 50... ale juz jest ok, mam XP i gitara, moge was karać : )
Yayabuzza: Hehe z tego co wiem to win7 potrzebuje swoich sterownikow i jesli cos mu nie pasuje zaczyna sie dziac zło, a jesli chodzi o karanie to chyba w druga strone : D
Poison: Ja wlasnie mialem to zło... masz jakies szczegolne zainteresowania sportowe ?
Yayabuzza: Piłka nożna : D
Poison: Komu kibicujesz ?
Yayabuzza: Ogolnie nikomu, lubie ogladac mecze z wielkimi klubami - Chelsea, Arsenal, Man Utd, Barcelona, Real, Inter i jeszcze troche by ich sie znalazlo.
Poison: Komu nalezy sie Zlota Pilka, Ronaldo czy Messi ? Czy moze ktos inny ?
Yayabuzza: Nie wiem czy wiesz, ale Van Persie bedac w Arsenalu zrobil wiecej dla druzyny niz Messi czy Ronaldo

Messi i Ronaldo dostaja podania a on napewno dostal ich mniej ; )
Poison: Wedlug mnie Casillas jest wiecznie niedoceniany, a Arsenl nic nie osiaga niestety.
Yayabuzza: Prawda, bramkarzy sie nie docenia, ale to nie my wybieramy kto ma dostac zlota pilke.
Poison: Ja bym ją dał Casillasowi.
Yayabuzza: Ja bym ja dal komus kto naprawde pracowal sam wiecej niz cla druzyna na zwyciestwo a kto by to byl hmmm trzeba by nad tym dlugo debatować.
Poison: A z Polskich druzyn masz jakas swoja ?
Yayabuzza: Nie, nie kibicuje nikomu ( chociaz w Elblagu jest Olimpia Elblag : D czasem spojrze sie jak jej idzie

nic wiecej
Poison: A poza pilka nozna interesuje Cie jakis inny sport ?
Yayabuzza: Czasem ogladam siatke, a tak to nie tylko pilka nozna.
Poison: To tak samo jak ja prawie : )
Yayabuzza: no widzisz, niektorzy lubia boks, inni hokej a my pilke : D
Poison: Dziekuje Ci za wywiad, pora obiadowa sie zbliża. Trzymaj się.
Yayabuzza: Ja rowniez dziekuje

trzym sie i dobrego fragowania : )