Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Wywiad z... Yayabuzzą !

Prasa, wywiady i komentarze

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#1) Napisano 5 lis 2012, o 21:23

Siemano, Yayabuzza "załatwiony", szykujcie się, bede wyrywkowo szukał kolejnej ofiary ! :D

Poison: Czesc Marek, co u Cb slychac ?

Yayabuzza: A dobrze, wstałem, wyspałem się, tylko źle że niedziela bo w poniedziałek trzeba z rana wstać.

Poison: Powiedz nam cos o sobie, ile masz lat, skad jestes ?

Yayabuzza: Urodzilem sie w Malborku w 1989r. w pazdzierniku dnia 13 a dokladniej w piatek :D, wiec mam 23 lata, od 6 roku zycia mieszkam w Elblągu, skonczylem liceum profilowane z kierunku technik mechatronik, zrobiłem sobie zaocznie dwa techniki BHP i rachunkowosci a teraz pracuje (a wlasciwie jestem na stazu/okresie probnym) jako magazynier w firmie spawającej piece ciepłownicze (ogrzewane wodą)

Poison: Jestes zadowolony ze swojej pracy ?

Yayabuzza: Oczywiscie, nie ma na co narzekac, dobry socjal, 8 h dziennie od pon do pt więc żyć nie umierać :D Yylko teraz dostać umowe o prace i dobre wynagrodzenie. A tak ogólnie to ciężko nie jest, ludzie są w porządku więc dobrze się pracuje.

Poison: Szef w porzadku ? :D

Yayabuzza: Szef wporzadku bo sie nie wywyższa i traktuje kazdego na rowni (niby dyrektor ale nie lubi jak sie do niego mowi panie dyrektorze, bardziej woli szefie)

Poison: Wyobraz sobie ze masz bilet w kazda strone swiata. Gdzie bys pojechal ?

Yayabuzza: Hmmm na pewno w jakieś cieple miejsce z blekitno-niebieskim morzem lub na Nowa Zelandie gdyz tam jest najczystrzy zbiornik wodny na swiecie, jest duzo miejsc ktore chcialbym zobaczyc ale malo czasu i pieniedzy :D

Poison: Ooo, to bardzo fajnie :) jest to tez twoje marzenie, poleciec na Nowa Zelandie ?

Yayabuzza: Znaczy wolal bym jakies cieplejsze miejsce z czysta woda bo na Nowej Zelandi pogoda taka umiarkowana jest, ale niepowiem tez bym chcial tam poleciec.

Poison: Z kim ? : D

Yayabuzza: Hmmm pewnie z swoja lubą :D czyli z Aga, chyba ze wiecej ludzi mogl bym wziac to i cala rodzine bym wzial :)

Poison: Kiedy slub, to wpadne z flaszką ? :D

Yayabuzza: Jeszcze troche, najpierw trzeba miec juz pewna prace, najlepiej byc juz na swoim i wtedy mozna myslec o slubie, ale przede wszystkim trzeba miec juz pewna robote (a poza tym, co ja będę się tak wcześnie w sidła pchal xD)

Poison: Haha, rozumiem :D jak trafiles do ekipy lamersow ?

Yayabuzza: Hmmm a to juz za sprawa Agnieszki, ona znalazla na google serwer AWP_india z cs-lamers i tam zaczela grac, pozniej mnie sciagnela, ona jako pierwsza poznala Axla no i jakos po pewnym czasie zalogowalismy sie na forum, ja na poczatku nie chcialm skladac podania o adma wiec Aga zlozyla jako pierwsza, ja zlozylem po pewnym czasie na moderatora na forum no i minelo troszke czasu i zlozylem na admina ;)

Poison: Kiedy to bylo ?

Yayabuzza: To bylo w czerwcu 2011 roku jak sie pierwszy raz zalogowalismy na forum wiec troszke czasu juz minelo

Poison: To ladnie. Kogo chcesz pozdrowic ? :)

Yayabuzza: Hm napewno Yayabuzzke^^ :* no i cala ekipe cs-lamers i graczy z naszych sewerow :)

Poison: Co byś zmienił na forum/serwerze ?

Yayabuzza: Hmmm na serwerze to raczej nic bo jest dobrze, caly czas sie rozwijamy a na forum przydal by sie taki wykres graczy on-line jak byl na starym forum, no i wiecej stalych adminozordow na 4fun by sie przydalo bo tam jest ich malo a na ffa juz troszke stalych jest wiec tam nie ma co zmienaic ;)

Poison: Czitowales kiedys ? : P

Yayabuzza: Na NS'ie z botami (przez new game) kiedys sprawdzalem jak to dziala i powiem Ci, ze nie umialem z tym grac bo mialem staty slabe, teraz nawet nie mam tego na kompie do ogladania demek bo wszystko mi blokuje win7 i norton.

Poison: Nie masz problemow z csem na win7 ?

Yayabuzza: Hmmm przy pierwszej instalacji mialem ale znajomy mi troche pomogl i teraz juz takich problemow nie mam.

Poison: Ja przez win7 mialem przerwe pol roku, bo ping po 200 i fpsow po 50... ale juz jest ok, mam XP i gitara, moge was karać : )

Yayabuzza: Hehe z tego co wiem to win7 potrzebuje swoich sterownikow i jesli cos mu nie pasuje zaczyna sie dziac zło, a jesli chodzi o karanie to chyba w druga strone : D

Poison: Ja wlasnie mialem to zło... masz jakies szczegolne zainteresowania sportowe ?

Yayabuzza: Piłka nożna : D

Poison: Komu kibicujesz ?

Yayabuzza: Ogolnie nikomu, lubie ogladac mecze z wielkimi klubami - Chelsea, Arsenal, Man Utd, Barcelona, Real, Inter i jeszcze troche by ich sie znalazlo.

Poison: Komu nalezy sie Zlota Pilka, Ronaldo czy Messi ? Czy moze ktos inny ?

Yayabuzza: Nie wiem czy wiesz, ale Van Persie bedac w Arsenalu zrobil wiecej dla druzyny niz Messi czy Ronaldo ;) Messi i Ronaldo dostaja podania a on napewno dostal ich mniej ; )

Poison: Wedlug mnie Casillas jest wiecznie niedoceniany, a Arsenl nic nie osiaga niestety.

Yayabuzza: Prawda, bramkarzy sie nie docenia, ale to nie my wybieramy kto ma dostac zlota pilke.

Poison: Ja bym ją dał Casillasowi.

Yayabuzza: Ja bym ja dal komus kto naprawde pracowal sam wiecej niz cla druzyna na zwyciestwo a kto by to byl hmmm trzeba by nad tym dlugo debatować.

Poison: A z Polskich druzyn masz jakas swoja ?

Yayabuzza: Nie, nie kibicuje nikomu ( chociaz w Elblagu jest Olimpia Elblag : D czasem spojrze sie jak jej idzie ;) nic wiecej

Poison: A poza pilka nozna interesuje Cie jakis inny sport ?

Yayabuzza: Czasem ogladam siatke, a tak to nie tylko pilka nozna.

Poison: To tak samo jak ja prawie : )

Yayabuzza: no widzisz, niektorzy lubia boks, inni hokej a my pilke : D

Poison: Dziekuje Ci za wywiad, pora obiadowa sie zbliża. Trzymaj się.

Yayabuzza: Ja rowniez dziekuje :D trzym sie i dobrego fragowania : )

Yayabuzzka^^

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 216
  • Otrzymane piwa: 174

(#2) Napisano 5 lis 2012, o 22:10

nie gadaj XD ja usypiałam czekając na Marka aż skończy wywiad :D mądrala przy kolegach ze nie będzie wpadał w sidła małżeństwa tak szybko :D a sam mnie zaobrączkował I siebie xD

Wywiad okej :D Ja wole wywiady bardziej z "jajem" :D

BaDyLiSZeK

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 10

(#3) Napisano 5 lis 2012, o 22:26

No wywiad ładny
Brawo dla Redaktora :D
Zapraszam na Forum Graficzne - http://www.webmasteruj.pl/index.php?ap=14126

Oschi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 70
  • Otrzymane piwa: 94

(#4) Napisano 5 lis 2012, o 23:28

wywiad fajny ale miałem wrażenie że ten wywiad to jest wspólny Marka i Redaktorka :)

co nas interesuje zainteresowania redaktorka :D

hahha

kto następny
"Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą ... "
"Umiesz liczyc ? - Licz na Siebie"

Obrazek

Obrazek

OptiMuS-PrimE

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 3
  • Otrzymane piwa: 0

(#5) Napisano 6 lis 2012, o 07:58

hahaha.. wywiad dobrrryy:) haha
i ile ciekawych rzeczy się można dowiedzieć:D

pozdro

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#6) Napisano 6 lis 2012, o 15:27

Jak wywiad nie za krótki, to jakiś "wspólny wywiad". Jak nie to, to za mało pytan o yayku. Jak ktoś jest "Nad" to może mi pomagać, bo pisać też umiem : *

BaDyLiSZeK

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 10

(#7) Napisano 6 lis 2012, o 20:10

Mi sie podoba
Redaktor Naczelny bardzo dobrze sie spisuje
Dałbym Ci piwo ale za daleko jesteś
Świetna robota i czekamy na następne wywiady

Oo a może Oschi pomożesz i zrobisz jakiś wywiad ?? :P :D
Zapraszam na Forum Graficzne - http://www.webmasteruj.pl/index.php?ap=14126

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 6 lis 2012, o 20:13

Smieje sie, wiem ze nie jestem super jakis zajebisty ekstra i w ogole, staram się jak moge. I bardzo bym sie cieszył gdyby ktoś mi pomagał ;)

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#9) Napisano 6 lis 2012, o 20:40

hmmm a ja mam propozycje, po takim wywiadzie jeśli ktoś chce wiedzieć coś więcej o czymś co go zainteresowało w wywiadzie a było tylko lekko wspomniane mógłby zadawać pytania w temacie, co wy na to ? powiedzmy kilka pytań od dziennikarzy xD
Sentinel Prime, Sideswipe, Abacus ale najczęściej poprostu Yayabuzza :)
Ostatimi czasy - wpadlem ponapierdalac!!!

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 6 lis 2012, o 20:47

Jeśli osoba pytana, w tym przypadku Ty, się zgodzi, to pod wywiadem można rozmawiać na takie tematy, nie ma problemu. Temat jest otwarty, nie będę ich zamykał.

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#11) Napisano 20 lis 2012, o 13:21

Cytat:
po takim wywiadzie jeśli ktoś chce wiedzieć coś więcej o czymś co go zainteresowało w wywiadzie

Mnie zainteresowało czy naprawdę nie obawiasz się że w czasie jak ty będziesz czekał na dom, prace, bańke na koncie i fioletowych marsjan ktoś ci takiego słodkiego cukierka brzydko mówiąc nie podpieprzy? ;)

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#12) Napisano 20 lis 2012, o 18:27

hmmm.... cukiereczek jest mój :D a poza tym sama nie ucieknie :D

Ny[C]eR

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 27
  • Otrzymane piwa: 23

(#13) Napisano 20 lis 2012, o 18:33

Tatuś nie mów za dużo ;p

ehka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#14) Napisano 20 lis 2012, o 20:34

bre , bre ;) cieeekawy :P

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#15) Napisano 21 lis 2012, o 10:25

Cytat:
Tatuś nie mów za dużo

Rozumiem że to jest ten twój magiczny sposób na zatrzymanie jej, przereklamowany trochę, sam sprawdzałem :)

Wróć do Redakcja CS-Lamers