Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Integracyjnie.

Dział na gry, zabawy, wyliczanki itp.

djdrop

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 13 sie 2011, o 08:31

No tera ja:
Mam na imię Paweł i mam 15 lat, mieszkam w Rzepinie. Gram w CSka kilka godzin dziennie, poza nim pykam jeszcze w minecrafta i w metina2. Z tych dwóch ostatnich gier zrobiłem parę filmików na youtube i ogólnie to właśnie youtube poświęcam najwięcej czasu teraz, gdyż zamierzam nakręćić jak przechodzę grę Władca Pierścieni Powrót Króla. Przygodę z youtube dopiero zaczynam, więc filmiki mogą być słabe, ale uczę się na błędach. W metina gram od ponad 3 lat, w minecrafta ponad pół roku, w CSa około pół roku. W wolnym czasie gram na kompie chyba, że zostanę ZMUSZONY, przez siłę wyższą wydającą mi polecenia, do wyjścia na dwór. Gdyby nie ta siła to siedziałbym dzień i noc przed kompem. Kompa niestety mam słabego i żadne nowe gry na nim nie pójdą,nad czym bardzo ubolewam, bo mam czasami ochotę na coś innego niż te 3 wymienione wyżej gry. Na szczęście mam kolegę Kacpra, który właśnie kupił se super kompa i teraz nagina w Arcanię i Wiedźmina2, więc przychodzę do niego se popatrzeć (nie to mnie nie nudzi). Co mogę jeszcze dodać? Hmmm. Ach tak! Mam 175cm wzrostu i ważę jakieś 56kg :)
Szczęście to sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#2) Napisano 14 sie 2011, o 16:41

Przyszła i kolej na mnie.

Mam na imię Mateusz, mam 23 lata (jak to leci, żal).
Mieszkam w miasteczku Chelmsford w Anglii, ok 50km od Londynu.
Jako że widząc sytuację w PL, w następny dzień po zdaniu matury wyjechałem do UK,
Tak mi sie tu spodobało że już 3 lata minęły a o powrocie puki co nie myślę, co nie znaczy że nie chce kiedyś tam wrócić.
W cs zacząłem grać ok 7 lat temu, jednak po wyjeździe do uk popadłem w leki nałóg, nie można było pić bo jak nie jedna praca to druga, więc został cs haha, co po kolejne primo nie znaczy że się czasem tam nie uwalę jak świnia.

Co tu więcej pisać, myślę że link do profilu rozjaśni resztę mojej osobowości:

http://steamcommunity.com/id/axl_bandit
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Truuuskafka

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 11

(#3) Napisano 15 sie 2011, o 23:51

No wiec i moja kolej nadeszla (Axl mnie zmusil <3 ) nazywam sie Ania- albo Anka. lub Truuuskafka<3 jak mnie niektorzy znaja, mam 16 lat, mieszkam w Angli od 6 lat (szybko czas leci xD ) Jestem jedyna w swoim rodzaju! Lubie sie posmiac, pozartowac i powyglupiac. Lecz potrafie tez wysluchac i powaznie pogadac. W cs-a gram od chyba 3 miesiecy, lecz dopiero od paru tygodni non-stop. Mam blond wloski, niebieskie oczy( podobno emanuje z nich ta niebieskosc ale nie wiem xD ) i cwicze karate od dwoch lat oraz mam fioletowy pas. Nie wstydze sie przyznac do tego co lubie i mysle bo uwazam ze bycie soba jest najwazniejsze. Moj ulubiony kolor to pomarancz. KOCHAM TRUSKAWKI ( stad moj nick) Jestem flirciara, lubie sie poprzytulac- ale bez zaangazowania bo w dupe nie chce jeszcze powaznie dostac. Jedna z wiekszych powodow dla ktorych gram to ludzie ktorzy graja razem ze mna, malo kiedy spotyka sie paniusie, chlopaki sa zajebisci i mozna sie zawsze posmiac. -.- Jak cos chcecie to piszcie do mnie na steamie jakos xD Buziaki cmok cmok :***
Truska♥

eXowny

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 16 sie 2011, o 19:10

@EDIT Po namyśle zebrałem słowa, aby coś więcej opisać o sobie.

Mam na imię Kamil, mam prawie 17 lat (tyci tyci brakuje :x), pochodzę z małej wsi koło Chrzanowa, województwo małopolskie. Obecnie chodzę do Liceum, skończę to gówno i idę w chuj :) . Początkujący matematyk z wielkim zapałem do nauki zabrał się za grę jakieś 5 lat temu kiedy to jeszcze WWO i inny konkretny hip-hop tworzono. Z czasem zacząłem dorastać, skill/ręka także nie poszły w zapomnienie i jak na młodzieńca niewiedzący nic o świecie, karałem 3po3 jako tako, dopiero od czasu kiedy społeczność ESL powitała mnie z otwartymi ramionami, zagrywki oraz doskonalenie skilla weszło na wyższy poziom. To właśnie dzięki gatherom oraz meczom ligowym jestem K@Tem jakim jestem. Obecnie nie mam planów na przyszłość, oprócz podejścia do matury i zdanie tych 3 klas, zapewne, gdy takowy rok szkolny się zacznie, horror wróci do mych drzwi, a z nią książka do Fizyki oraz Matematyki. Zapomniałbym o hobby - jako pełen wigoru i ze wspaniałym nastawieniem do życia, uwielbiam brać czynnie udział w różnych sportach typu siatkówka, koszykówka, e-sport (to raczej głównie :x). Jestem zagorzałym fanem Counter Strike'a, Starcrafta II oraz Arki Babice (haha), dlatego właśnie pisząc swoją pierwszą wypowiedź związaną z tym tematem napisałem krótko i zwięźle - Cześć jestem Kamil.

Tak więc, moja egzystencja (oczywiście nie cała) została 'przelana' na jakże mierny kawałek tematu na forum. Myślę, że to było tak nudne, że i tak przeczytaliście końcówke - Cześć jestem Kamil.

Do zobaczenia na serwerze only AWP :)!

Sensorr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 27 paź 2011, o 18:14

Siemanko mam na imię Dawid mam 22 lata i 190cm wzrostu mam siostre w wieku 20 lat .
Mieszkam w ŻoRach w pobliżu Katowic .
Zajmuje się tancem (Shuffle Hardstyle) slucham Hardstyle , Hip-hop , oraz Dance/pop
Jak już większa ilość osób wie jestem niecierpliwy :D , czasem Poważny :D
Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą , w momencie upadku oddaję hołd swoim czynom
Jestem uczciwy , lubie se porzartować .
W Cs'a gram około 4 lata , gram około 3h dziennie zależy ile mam wolnego czasu
lubie sobie poimprezować , czasem się zapominam i za dużo w siebie wlewam ;>
Jestem Pozytynwnie nastawiony do życia i do tego jestem optymistą ;>
Co tu więcej pisać ???

AAAAAAAAA mam psa xD
Zawsze hardą minę mam , zawsze brałem, co tylko chciałem , twardy w czynach byłem
http://www.gametracker.com/player/SensoRR%20%3A)/91.203.134.159:27089/

PozdRo By SensoRR :)

PIF-PAF

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1

(#6) Napisano 29 paź 2011, o 17:49

Cze.

Jestem Maciej.
Reszta będzie bardziej nietypowa :lol:
obecnie mam 37 lat ale co roku to się zmienia :lol:
Prowadzę firmę budowlaną oraz (wg mojej żony) zbyt wybujałe życie towarzyskie :lol:
Mieszkam w stolicy Szwajcarii, a dokładniej w Kartuzach - stolicy Szwajcarii Kaszubskiej ;)
Mam 2 dzieci, z czego starszy Adaś (8 lat) wie, że tata ciągle "gra w CSa" :lol:
Dla bardziej odważnych to moją gębę można ujrzeć np. tutaj:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://cs-lamers.com/viewtopic.php?f=46&t=503&start=10">viewtopic.php?f=46&t=503&start=10</a><!-- l -->

Nie piję wódki, kocham browary oraz największy dar naszej ukochanej matki NATURY czyli roślinkę zwaną konopią ;)

Smerfetka

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 10

(#7) Napisano 30 paź 2011, o 04:07

Hej:)
Mam na imię Dominika,jestem z Inowrocławia:)Mam 14lat..hmm nie lubię pisać o sobie co chyba widać:D W cs'a gram od około 2 lat,grałam też wcześniej,jeśli brat mi pozwolił.Właśnie w cs'a zaczęłam grać dzięki niemu.Na grę w cs'a poświęcam dużo czasu,chyba trochę za dużo no,ale nie mam przez to jakiś dużych problemów z nauką.Lubię grać w siatkówkę:)Jeśli chodzi o muzykę jestem otwarta na prawie wszystkie gatunki,lecz najwięcej słucham rapu:D. Moimi ulubionymi raperami są Chada i PiH.Kocham zwierzęta mam psa (Fifi-suczka:D)ma prawie 2 latka jest ona rasy pekińczyk:) i królika (Maniek,Max)około 5lat ma:).A jeśli chodzi o nick : Smerfetka<3 to w sumie nic wspólnego z tą kobitką nie mam:D.Włosy mam czarne,a z natury był to jasny brąz;D.Na początku grałam na nicku: Dominika,ale znudził mi się i wpisałam kiedyś Smerfetka i tak zostało:).No dobra kończę te moje nudne wypociny:)Pa;)

Agusia :]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 31 paź 2011, o 02:40

Witam :)

Z tej strony Agnieszka, lat 21 ,Ruda Śląska, studentka Kosmetologii ( Katowice). Oprócz tego jeszcze pracuję dorywczo i często jeżdżę po Polsce. Mam narzeczonego ;D Moja przygoda z cs'em zaczęła się w techniku informatycznym, gdzie koledzy namówili mnie do grania i w sumie trwa do teraz. Wraz z znajomymi otworzyliśmy nowe serwery i próbujemy je rozkręcić :) Na awp gram już sporo czasu, zmieniałam często nicki więc możecie meni nie kojarzyć. :) O cs-lamers dowiedziałam się od Mateusza ;p Ogólnie uważam , że na serwerach panuje miła atmosfera i lubię tutaj grać :)

Pozdrawiam :)

ziolo

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 31 paź 2011, o 21:58

Siema jestem Jakub i pochodzę z Wielopolski :D

Mam 19 lat (o boshe...). 85 kg. 180 cm wzrostu i 120 na klate ;D.

Lubię grać w siatkówkę i CS (<3). W cs'a zacząłem grać 4 lata temu i tak mnie to wkręciło, że dzisiaj dzień bez rundki w cs to dzień stracony. ( no dobra jestem nałogowcem). Podobnie jak CZK nie pamiętam swoich imienin hahaha ;> Jeśli chodzi o muzykę to hip hop moim paliwem <3 ( zdarzy się jakiś fajny secik z heaven to i to :) )
A co do alkoholu to nie raz się uwaliłem ;)

Daria ;*

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Otrzymane piwa: 1

(#10) Napisano 28 gru 2011, o 00:05

Hey
Jestem Daria, lat mam 16 i mieszkam w Wielkopolsce. Mam 169 cm wzrostu, włosy ciemny blond a oczy ni to szare, ni to zielone, ni to niebieskie-takie niewiadomo co ;p. Mam mnóstwo zainteresowań, więc wymienię tylko niektóre. Gram w siatkę, nogę, kosza, ręczną no i takie tam. Jeżdżę konno, strzelam z łuku, maluje i piszę (opowiadania mojego własnego autorstwa ;d). Mam szczura, który ma obecnie 2 lata. W cs'a gram od około 1,5 roku. Jestem szczera, mówię to co myślę i stawiam na spontaniczność. Jestem po prostu sobą.

OptiMuS-PrimE

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 3

(#11) Napisano 5 sty 2012, o 14:53

siemka.. jestem Paweł.. mam 17 lat.. chodzę do 2 technikum na profil technik budownictwa:D
Lubie się uczyć..(nie no teraz żartuje). Mam jakies 180cm wzrostu..
W counter strike'a gram już jakieś 14 miesięcy..
Gram pod nickami TheManiaK & OptiMuS-PrimE..
Cieszę się, że mam przyjemność grac na waszych serwerach..:D
Pozdro dla wszystkich..

Zocha

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#12) Napisano 12 sty 2012, o 19:17

No cześć.
Mam na imię Gosia lecz nie lubię tego imienia i przyzwyczaiłam się bardziej do Zosi ;d Mam 17 lat, mieszkam w Ostrołęce gdzie chodzę do 2 klasy technikum weterynaryjnego.
W cs'a gram już sporo, tak gdzieś od 1 komunii :D Jak ktoś umie liczyć to sobie wyliczy ile to lat;p. Moje marne 2k4 zostało powierzone mojemu zdałnionemu bratu ;x.
Mam se kota i ptasznika takiego fajnegooo ;d
Nie będę się za mocno rozpisywać gdyż iż ponieważ nie chcę wam nasmarować 3 stron podaniowych :D Jeśli ktoś chce poznać to pozna..

Pozdrawiam Wasza Zofijaa :)
Dałny są wśród nas.

BaDyLiSZeK

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 10

(#13) Napisano 1 lis 2012, o 06:25

a ja od świeże temacik bo widze moderator nie zamknął
A że jest sporo nowych osób to może się czegoś dowiemy

No ok to coś o sobie
Ok więc mam na imie Paweł
Mam aż 29 lat ( stara dupa ze mnie wiem :D ) pracuję jako funkcjonariusz publiczny
mam piękną żonę i wspaniałego synka
Dziękuję :D
Zapraszam na Forum Graficzne - http://www.webmasteruj.pl/index.php?ap=14126

fuck bad guy

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 453
  • Otrzymane piwa: 207

(#14) Napisano 16 gru 2013, o 12:42

Znalazłem przez przypadek to odświeżę ;) No więc tak, mam na imię Mateusz, mam 17 lat ( za 3 tygodnie 18 ), 183cm/73kg, jestem z Kalisza ( tak jak Poison ), chodzę do samochodówki na technika pojazdów samochodowych. Swoją karierę z cs'em rozpocząłem około 7 lat temu w 4 klasie podstawówki. Steam'a zakupiłem dopiero w 2k11 ;/ Nick white swoją genezą sięga czasów gimnazjum, gdzie kumple mówili na mnie biały szaleniec/białe szaleństwo, sam nie wiem dlaczego. Nie mam żadnego hobby. Moją pasją jest muzyka i motoryzacja. Słucham wielu gatunków muzycznych od spokojnych melodii po ostre brzmienie ( np. Linkin Park) no i oczywiście rapu, który jest moim motorem. Moimi ulubionymi artystami jeśli chodzi o amerykański rap są Tupac, Eminem, WC, Ice Cube, DMX no i jeszcze kilku innych, polscy ulubieńcy to Słoń, Pih, Peja, DGE, Liroy. To chyba na tyle.
bad guy aka. white (J) back to the game!
Obrazek

Wróć do Gry i zabawy