@EDIT Po namyśle zebrałem słowa, aby coś więcej opisać o sobie.
Mam na imię Kamil, mam prawie 17 lat (tyci tyci brakuje :x), pochodzę z małej wsi koło Chrzanowa, województwo małopolskie. Obecnie chodzę do Liceum, skończę to gówno i idę w chuj

. Początkujący matematyk z wielkim zapałem do nauki zabrał się za grę jakieś 5 lat temu kiedy to jeszcze WWO i inny konkretny hip-hop tworzono. Z czasem zacząłem dorastać, skill/ręka także nie poszły w zapomnienie i jak na młodzieńca niewiedzący nic o świecie, karałem 3po3 jako tako, dopiero od czasu kiedy społeczność ESL powitała mnie z otwartymi ramionami, zagrywki oraz doskonalenie skilla weszło na wyższy poziom. To właśnie dzięki gatherom oraz meczom ligowym jestem
K@Tem jakim jestem. Obecnie nie mam planów na przyszłość, oprócz podejścia do matury i zdanie tych 3 klas, zapewne, gdy takowy rok szkolny się zacznie, horror wróci do mych drzwi, a z nią książka do Fizyki oraz Matematyki. Zapomniałbym o
hobby - jako pełen wigoru i ze wspaniałym nastawieniem do życia, uwielbiam brać czynnie udział w różnych sportach typu
siatkówka, koszykówka, e-sport (to raczej głównie :x). Jestem zagorzałym fanem Counter Strike'a, Starcrafta II oraz Arki Babice (haha), dlatego właśnie pisząc swoją pierwszą wypowiedź związaną z tym tematem napisałem krótko i zwięźle -
Cześć jestem Kamil.Tak więc, moja egzystencja (oczywiście nie cała) została 'przelana' na jakże mierny kawałek tematu na forum. Myślę, że to było tak nudne, że i tak przeczytaliście końcówke -
Cześć jestem Kamil.Do zobaczenia na serwerze only AWP

!