Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

problem z "myszką"

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

rJEDEN

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 29 cze 2016, o 01:15

Witajcie mądre głowy. Mam dość nietypowy problem z, i tam sam nie wiem dokładnie czym. Mianowicie gdy gram w gry FPS (CS, CS:GO, L4d) gdy dzieje się jakaś grubsza akcja (ale i niekoniecznie, wtedy jest po prostu zawsze to) moja myszka nagle przyspiesza, że jak robię obrót to obracam się prawie o 360*, zupełnie inny sens. Jest to chwilowe aczkolwiek intensywne, robi się to co chwile. Nie jest to akceleracja bo mam powyłączane, bardziej podejrzewam grzanie się procka/grafy. Dziś patrzyłem jak mi się to robiło i miałem 120 fps w globalu, to nie jest mało, gra nie zwalnia tylko ta mycha lata jak pojebana, przyspieszy, wróci do normalnego, zaraz znów przyspieszy... jest to uciążliwe bo nie da się nic trafić. Wierze, że jest tu jakis haker co wie dlaczego tak się może dziać. :mis:

Kasia

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#2) Napisano 29 cze 2016, o 02:14

Mozesz sprobowac zmienic czestotliwosc odświeżania portu myszy na 125-250 Hz.Mozliwe rowniez jest zakurzenie na sensorze.Sprawdz sobie ten program - RInput 1.31. powinien pomoc.

rJEDEN

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#3) Napisano 29 cze 2016, o 07:22

Co do sensora to raczej odpada, ponieważ robi się to dopiero jak jest jakaś zadyma, zmieniłem hz w myszce z 1000 na 500 i mam wrażenie, że jest lepiej. Spróbuje jeszcze ten programik. Dziękuje za pomoc. ;-)
btw. mysz to ss kinzu v3

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów