Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

cl_flushentitypacket lost

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#16) Napisano 22 lut 2016, o 01:56

Robimy niepotrzebny burdel, on pisze ze USB, Ty widze ze wiesz ze on łączy kalem lanowym...

A kucyk uważa, że ma w porcie USB wpięta karte wi-fi która bezprzewodowo łączy sie z routerem, a ten z kolei bezprzewodowo łączy się z siecią komórkową.
Ja z kolei uważałem, że ma router "bezpośrednio" podpięty kablem USB.

Tak czy tak LAGG leży na 90% w drodze bezprzewodowej, czyli tak jak kucyk napisał wi-fi lub też pewnie gdy router zmienia sobie połączenie na inną antenę operatora.
A mało wątpliwe jest to że połączenie USB przymula, i należałoby zmienić połączenie na kabel LANowy
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

ZoRRo

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 72

(#17) Napisano 22 lut 2016, o 04:43

Internet z playa? Ohh Panie, a weź zrób kilka testów prędkości w godzinach 19-20. Jak ja jestem świeżo w trakcie "testowania usługi" w ogóle to porażka, transfer (DL) w LTE zaledwie 0.5Mbps w godzinach szczytu, nawet na teamspeaku potrafi sobie nie radzić i bez żadnego dodatkowego obciążenia zaczyna mi ludzi przerywać.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Nap

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 119
  • Otrzymane piwa: 38

(#18) Napisano 22 lut 2016, o 10:51

Router http://image.ceneo.pl/data/products/342 ... jpg?=f4964 Jak widać znajduje się wejście na USB i 2 wejścia na antenę kierunkową http://www.faxtel.com.pl/urz/dignity-sz ... -lata.html Macie tam opis anteny.
Nie ma żadnych innych wejść do tego routera. A problem pojawił się od niedawna. Gram ponad rok czasu i nie było komplikacji żadnych.
Obrazek

Nacz0

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 44
  • Otrzymane piwa: 17

(#19) Napisano 22 lut 2016, o 18:21

Hmm możeliwe że na drodze anteny kierunkowej są 2 nadajniki i przeskakuje z jednego na drugi i łapie laga :P sprawdz router na innym komputerze albo sprawdz na telefonie czy nie ma lagów :D
"Te kilka lat, kilkanaście lub kilkadziesiąt, Ci szybcy nie nadążają, mądrzy nie wiedzą, chcesz wiedzieć co tu się dzieje? Proszę cię bardzo, dziś w nocy samotni płaczą, a nadzy marzną"

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#20) Napisano 22 lut 2016, o 21:03

Nap czy Ty jesteś na miliard procent pewny, że to połączenie USB udostępnia Ci sieć... nie tylko dostarcza prąd do urządzenia?
Sorry, ale Twój najlepszy ping do pierwszego hopa - tego routera wynosi 13 ms, kablowe połączenia to MAX 1ms.

a) albo Ty nie ogarniasz co masz i przez to USB to tylko ładujesz urządzenie, a i tak łączysz się i tak po wi-fi
b) Twój router jest baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zjebany pod względem oprogramowania...
c) namieszałeś baaaaaardzo wybitnie w ustawieniach USB na swoim komputerze...

Jeśli to ma tak zjebane oprogramowanie (nadal wierzyć mi się nie chce) i nie korzystasz z tego wi-fi to wyłącz je całkowicie. Może ktoś coś tam próbuje, on wtedy nie nadąża z przetwarzaniem pakietów i masz takie wyniki.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

Nap

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 119
  • Otrzymane piwa: 38

(#21) Napisano 22 lut 2016, o 22:15

Odłączam USB od komputera i tracę internety. Więc to raczej jest to połączenie. Szukałem w ustawieniach i nie mogę wyłączyć tego Wi-Fi. Ten router to jakiś klamot...
Ogólnie to gdy podpinam Internet pod inne wejście USB to nawet tego internetu nie mam :P Albo pingi mam kosmiczne. Więc może problem jest w tym. Ale z drugiej strony Gdy kupowałem komputer to mi tłumaczyli, że do tego portu USB gdzie podłącze internet jako 1 to tam niby najlepiej on działać będzie. Nie wiem ile w tym prawy albo mi bajek naopowiadali... Ale Sprawdza sie to bo gdy podłączam go do innych wejść a mam ich kilka to tylko w tym 1 płynnie on chodzi. A duperele typu pendrive działają na każdym.
Obrazek

Nacz0

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 44
  • Otrzymane piwa: 17

(#22) Napisano 23 lut 2016, o 23:52

Usuń może stery od neta, odepnij go, wyczyść z pamięci komputera pozostałości po streownikach, wszystkie pliki z oprogramowaniem itp, może przepuść przez Advance System Care albo CCleaner, cokolwiek, dorzuć Odkurzaczem(tylko zanim usuniesz stery po pobieraj sobie), zresetuj komputer, podepnij neta TYLKO POD WYJŚCIE USB KTÓRE JEST NAJLEPSZE, zainstaluj sterowniki zresetuj i módl się że będzie ok Jeśli Ci to nie pomoże to sprawdz na innym komputerze, być może router siada. Miałem podobne zachowania i problemy z USB tylko z innym Hujawejem :P
"Te kilka lat, kilkanaście lub kilkadziesiąt, Ci szybcy nie nadążają, mądrzy nie wiedzą, chcesz wiedzieć co tu się dzieje? Proszę cię bardzo, dziś w nocy samotni płaczą, a nadzy marzną"

Wróć do Problemy