Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Arcanix napisał:Jak czytam takie tematy to masakra... tak jak napisal wikary nie narzucajcie graczom za duzo... na zadnym serwie nie ma ze tylko 5-losowo i tyle, nikt mi nie bedzie mowil ze mam grac tt lub ct. Sami w temacie RANK pisaliscie ze gra ma spawiac przyjemnosc, wiec jezeli komus nie lezy gra w TT na azteku w tym mi lub na Italy w ct no to niech idzie na strone w ktorej sie dobrze czuje... Ostanio tylko ograniczenia i wymogi narzucac byscie chcieli... z takimi pomyslami to do partii ANGELI MERKEL, ze jak sie nie dostosuje ktos to sankcje w tym przypadku ban... smieszny jest ktos co taki temat zaklada. Na tym serwerze nie trzeba nic zmieniac iz sie gra dobrze a jakby powiedziala BABKA KIEPSKA ROZALIA "Co sie polepszy to sie popieprzy,(...)"
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości