Nick: Sivi
Staż na forum: Zbliżają się 2 lata
Coś o sobie: Pracujący student lat 20, część osób kojarzy mnie z ciętych ripost itd. ale kiedy trzeba jestem w 100% poważny i konsekwentny. Skutecznie tępie brak kultury na serwerach, i chętnie zająłbym się tym na forum. Regulamin to dla mnie świętość i jako jeden z nielicznych pilnuje go bez wyjątku. Z historii na lamersach, najpierw admin FFA, następnie multiadmin, następnie DJ i multiadmin w jednym czasie, kolejnie chwila przerwy, powrót na stanowisko DJ-a, a teraz admin FFA. Jestem dość specyficzną osobą, więcej czasu spędzam na forum niż na serwerach. Dostęp do forum mam od 9 rano do 1 w nocy.
Średnia liczba godzin spędzanych na forum: Jeśli chodzi o czas spędzony aktywnie, to czasem sb, albo róźne posty, a pasywny czas to w zasadzie cały czas

Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać SM?: Tutaj kilka powodów, w cs-a na serwerach pojawiam się sporadycznie ale zżyłem się ze społecznością i stanowisko SM pozwoli mi trzymać kontakt na forum. Jestem zwolennikiem braku kłótni międzyadminowskich, w końcu gramy do tej samej bramki. Cenie osoby kulturalne i tępie jej brak. Moim zdaniem w gronie Modków brakuje osoby która konsekwentnie realizowałaby regulamin i chętnie uzupełnię tę luke

Pozdrowienia
Sivi!