Jeśli chodzi o moje zdanie to ja jestem bardzo neutralny ze wskazaniem na wykazanie się w najbliższym czasie ale nie na okresie próbnym a na zwykłym szaraku i od razu podaję powody by nie zarzucono mi jakiejś stronniczości czy tego ,że prawie wcale nie gram.
1. No godzin to troszkę masz za mało jak na stałego gracza bo o takim mówimy w przypadku przyznawania admina. Nie wiem jak wy ale jak ja grywałem w csa nie tylko tutaj to o miano admina starali się ludzie którzy czymś się wykazywali. Miano admina było wręcz zaszczytem a nie dodatkiem do gry.
2. Te nieszczęsne posty. Ok przymykam na to oko bo one akurat nie odzwierciedlają wszystkiego. Z drugiej strony dać poznać się na forum to nie tylko posty bo sama aktywność w jakiś sposób na sb to swego rodzaju możliwość do zaistnienia na forum w sposób pozytywny bądź negatywny.
Ja być może nie zaglądam za często ale praktycznie raz dziennie jestem i nie widziałem nigdy tej aktywności ale jak wspomniałem mogę być w błędzie z własnej winy.
3. Skoro kolega ma 19 lat to raczej nie ucierpi na tym jego cierpliwość i 2 tygodnie poczeka na ewentualne podanie a podczas nich przekona nie tylko mnie ale resztę wypowiadających się do siebie swoim zaangażowaniem, osobowością na forum oraz tym ,że admin to nie chwilowa zabawka tylko , że jest wstanie poczekać na niego tyle ile trzeba będzie.
I nie atakujcie dziewczyny innych bo to aż smierdzi stronniczością o której nawet bym nie wiedział gdybym nie przeanalizował jego postów. Rozumiem znacie go lepiej od nas ale pozwólcie ,że reszta społeczeństwa wyrobi sobie o nim własną opinię i mam nadzieję tą pozytywną

Z lamersowymi pozdrowieniami
Konrad