Imię: Karol
Nick w grze: PingwiNek.
Staż w CS: moze 2 tygodnie ;o
Serwer na którym grywam: DD2
Jak się znalazłeś na naszym forum: 2razy ssy i tak pomyslalem ze sie przywitam ;v
Coś o Sobie:
A wiec witam wszystkich bardzo serdecznie. Z tej strony internetu wita was Karol bardziej znany jako PingwiNek. (Tak ten gimbus na mikro ;v).
Uczeszczam do radomskiego Elektronika, lubie sport (szczegolnie ten z przedrostkiem e-) oraz konter strika. Ogolnie w te pistolety jestem nowy ale wasza serwerownia byla moja pierwsza i odrazu wiedzialem ze to ta jedyna. Bardzo podoba mi sie atmosfera na serwerze oraz niezapomniane rajdy dluga na A. Mam nadzieje ze zostane tu na bardzo dlugo (chyba ze nie zdam z niemca to bedzie krucho). Na koncu mojej bardzo krotkiej przemowy (za co przepraszam) chcialbym pozdrowic kilkoro ludzi z serwera:
-Suchy (ktory kupuje mi asiimowy zawsze gdy poprosze)
-nacz0 (za to ze pozwala mi uzywac aimow speedhackow i jesc podczas mowienia na mikro)
-Mayaha i ??? (Bez ich trafnych ssow w ogole bym sie tu nie znalazl)
-Btk, Nap, "łysy" i wiele innych wspanialych osob z ktorymi az chce sie rozmawiac na mikrofonie(wczesniej bylem do kom. Glosowej sceptycznie nastawiony)
-Kropkowata (bo jest jedyna dziewczyna ktora sie do mnie odzywa ;D)
Oraz szczegolne podziekowanie dla wszystkich ludzi z ktorymi gralem i bede gral. Bez was byloby mi smuto.
PS. Przepraszam za krotkie przemowienie jak bede mial wene to poprawie.
PS2. Pewnie wiekszosc z tych ludzi mnie nie pamieta, ale jesli to czytacie to wiedzcie ze ja milych ludzi nie zapominam. Jezeli kogos nie wymienilem a mnie pamieta to przepraszam bardzo. Zazwyczaj zapamietuje tych z rozmow na mikrofonie.
Pozdrawiam serdzecznie Karol PingwiNek z Elektronika