Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik _eXe_ napisał:Bylo po staremu to pisali na forum, ze jest zle bo nie mozna btK dogonic. Poprawili, przez jakis czas bylo ok, teraz znowu cos nie pasuje... Jak dla mnie to ten rank wgl mozna wylaczyc.
Graj dla przyjemnosci, nie dla rankingu
Cytat:Jak się zmieni to znowu będzie marudzenie...
Użytkownik Zwierze napisał:Było lepiej , to fakt bo teraz to się niczym nie różni od "pierwotnych" rankingów na różnych serwach czyli ten jest pierwszy kto ma największą różnicę dedów i fragów, czyli w praktyce ktoś może grać średnio, ale dużo i w końcu będzie w czołówce. Wcześniej faktycznie ci najlepsi byli w czołówce, a pkt nabijało się wolniej ale dawało to większą satysfakcję bo ranking był rzeczywiście odzwierciedleniem skilla. Teraz też niby jest, ale w 1/5 tego co był kiedyś.
Ogólnie wolałem ten poprzedni, ale czasem się wkurfiałem jak mi pkt leciały setkami xD
Użytkownik xManiek77x napisał:No co Ty tak dobrze jest. Trzeba trzymać poziom
Chcesz wejść do top to się postaraj
Każdy ma takie same szanse .
Użytkownik Kasia napisał:Jestem na nie!,xd
P.s.Z tego co pamietam Huti jak byles w topce w zeszlym roku z duzo iloscia pkt.to nie przeszkadzala ci zmiana ranku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości