Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Aleksander napisał:Twierdzisz, że latanie po niebie jako aniołek jest bardziej wiarygodne?
W reinkarnacji nie mówią, że urodzisz się jako nowy człowiek ale jako dowolne stworzenie... piesk, kot, komar, ryba, żuk gnojak lub człowiek.
Użytkownik Oschi napisał:Kurczak to max co moze z was byc!
Użytkownik TYLER napisał:Użytkownik CZK napisał:Jak wielki jest kosmos?
Kto wie. Jeśli się nie mylę to wg naukowców nieskończenie wielki.Użytkownik CZK napisał:Jakie prawdopodobieństwo, że jesteśmy sami?
Małe. Chyba nie muszę mówić czemu.
Użytkownik CZK napisał:Dlaczego system jest taki pojebany?
Przez ludzi, którzy tym systemem zarządzają.Użytkownik CZK napisał:Tutaj kolejne pytanie, interesuje Cię historia? Jeżeli nie, to jest to jeden z powodów, dlaczego będziesz podważał każdą moją wypowiedź.
Historia (pewnie przez szkołę) nie interesuje mnie tak bardzo. Nie mam zamiaru podważać żadnej Twojej wypowiedzi bez wcześniejszego zasięgnięcia do jakiś artykułów. Chyba, że na dany temat/zagadnienie mam już wyrobione zdanie.Użytkownik CZK napisał:Pamiętaj, czasy się zmieniają, ale ludzie i narody nie. Są biedni i są tacy, z pieniędzmi o ilości jakiej Nam się nie śniło. Historia zaczyna się więc tak. Ktoś kiedyś postanowił wprowadzić plan, zaprowadzić nowy porządek tak, aby zjednoczyć narody. Powstaje bank centralny, powstają unie: Unia Europejska, Unia Azjatycka, Unia Afrykańska oraz ta, o której najmniej się mówi, Unia Ameryki Północnej pomiędzy Kanadą, USA i Meksykiem. Każda z Nich posiada rząd centralny, którego celem jest jak niegdyś samego Adolfa, "podbicie" Europy, wprowadzenie jednej waluty, religia miała zostać zneutralizowana, jeden język dla każdego, brak granic, wymazanie tradycji i patriotyzmu. W tym momencie trzeba sobie odpowiedzieć, czy czegoś takiego nie ma faktycznie dziś?Pewnie nie, Unia Europejska przecież nie istnieje, nie ma Euro, przez granice nie przejedzie się bez kontroli, angielski nie jest językiem uniwersalnym, haloween nikt też nie obchodzi i nikt nie miewa kaca 1 listopada, nie wspominając już od wolnym od pracy i szkoły Dniem Niepodległości, też jest okazja się napić no bo co robić przecie. Z całą pewnością jebie mi się w głowie od palenia pewnie.Przeczytaj to i zastanów się, w którym momencie nie mam racji.
Euro/Dolar - praktycznie jedna waluta. Angielski jest językiem uniwersalnym. W Polsce większość świąt kościelnych = dni wolne, nie wiem jak za granicą. Więc, cała ta część wypowiedzi jest prawdziwa, masz rację.Użytkownik CZK napisał:Powiedz mi np. dlaczego żołnierze USA po powrocie z wojny z Wietnamem stanowili (o ile dalej tak nie jest) najwyższy odsetek bezdomnych i uzależnionych, takie małe zadanie domowe.
Użytkownik franek1993 napisał:Może tutaj znajdziecie odpowiedzi na temat żołnierzy z Wietnamu
http://www.historycy.org/index.php?showtopic=66242
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości