Ogólnie to nie rozumiem tego zbytnio..
Co do kwestii "nadużywania mikrofonu" : Z tego co wiem to Szakal lubi sobie pogadać, ale żeby jakoś specjalnie micro nadużywał to nie mam o tym pojęcia. Ostatnio pamiętam na serwerze dd2 było już dość późno jak jeden gracz przekazywał swoje poglądy co do komunizmu i do tego, że to nie pojęte, że wcześniej ludzie czarnoskórzy "pracowali na nas" a teraz jest odwrotnie..

.. Szakal w sumie takich wywodów raczej nie ma z tego co wiem a tamten bana nie dostał ;d dobra noga świadkiem wtedy ;D
anyway niezły offtopic..
Jeżeli ^SzAkAl^ nie charczał/zgrzytał/kwikał/śpiewał/krztusił się/gryzł micro - to raczej jeżeli nie chcesz go słuchać to go zmutuj. Jeżeli jednak jest coś takiego, że ktoś właśnie specjalnie by uprzykrzyć życie graczom lub po prostu za dużo wypił i sobie charczy/zgrzyta/śpiewa/krztusi się/gryzie micro - to zgłoś go na U@ nie ważne, że admin. Jeżeli nie ma admina też zmutuj i ewentualnie możesz nagrać demko.
Temat zamykam bo nie ma sensu, żeby wisiał dalej otwarty.
Wszystko już zostało napisane. Skarga odrzucona.
@Ned
Mówisz, że niektórzy ludzie odlatują jak dostaną trochę władzy ( Twoje słowa ) itd. nie mam zamiaru być jednym z "bandy obrońców" lecz o Tobie można tylko powiedzieć, że dawno nie widziałem Twojego postu, który by nie był można to tak nazwać hejtem na jakiegokolwiek admina. Ale to tylko moje przemyślenie mogę się mylić. ( Nie mówię tego, żeby Cię obrazić czy cokolwiek innego po prostu moje zdanie i tyle. Każdy ma swoje

Ty masz swoje o adminach, szanuję to. )