Nudzi mi się to oto moja rozpiska z włączonym wh
1.31- nic tam nie widzę wystrzelił 8 pestek z usp i się cofnął, cofając słychać tego co biegnie

i sobie poczekał na niego
1.40- nie wiem o co Ci chodzi ? skoro wie (słychać) że biegł tam typ to czekał
3.10 - słychać + nic specjalnego zobaczył strzelił
3.20 - Dokładnie słychać jak otwiera więc spokojnie czeka jak każdy inny gracz, gdyby miał wh to by go zabił od razu a on mu przeleciał ( powiedziałbym że zaskoczył go bo nawet nie trafił )
4.40 - dla mnie czysto nie widzę aby on jakoś modelowo patrzył wybiegając po prostu jego celownik był akurat na modelu ( gdyby wiedział że model się przemieszcza to by celownik przesunął a tego nie zrobił, przesunął go dopiero jak go zobaczył )
6.25 - słyszał ze jest za tą skrzynką ale sprawdził sobie całego bs i dopiero go zabił
6.56 - słychać ich 2 razy raz w prawym uchu a jak się obrócił to w lewym jakby mało tego było to ten z pochy zabił Ciebie( co słychać) to wyszedł sobie po fragi (wiedząc że powinni mieć mleko)
potem slay za nic + matys się pyta co to? Admin gówno

( nic nowego)
13.56 - słychać tego gościa na środku
15.50 - nic specjalnego jak dla mnie, jednym słowem nie ma na co patrzeć dziwie mu się ze nie skanował tego typa co było pewnie na milion % że jest w tym narożniku ...
16.33 - zaliczyłbym to do przypadku, może trzymał tak celownik z myślą że gość jest za tą małą skrzynka ( a tych gości 2 to słychać jak uj ) jak dla mnei to jedyna podejrzana akcja, może ja jakiś inny jestem ;D
zwierz : spalileś się
matys: co?
zwierz: gówno, nie chce mi się z Toba gadać
zwierz :wypierdalaj
matys: ta
Moje podsumowanie to takie że straciłem 30 min życia na oglądanie tego mizernego demka

Jedyną korzyścią jest to że utwierdziłem się w przekonaniu że ten pieseł nie powinien mieć admina
Pozdrawiam Wszystkie Moje Fanki;*