Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Kasia napisał:Użytkownik huti napisał:Stare naliczanie punktów było o tyle lepsze, że graczom z wyższej półki trudniej było się utrzymać na czele. Teraz jest masakra, że tak to ujmę. Trudno wyjść na minus, ginąc kilka razy z rzędu. Aktualna zmiana naliczania miała na celu umożliwić innym graczom dogonienie tych wyżej, tak? Macie odwrotny skutekmmm ja bylam chyba 24 a jestem teraz 5,dla mnie akurat jest ok.nareszcie pkt sie nie odejmuja ciagle.Co mape zawsze na plus i to w miare duzo ,a ptk zawsze mi spadaly bylo to bardzo irytujace.Btk ma teraz wiecej ode mnie chyba o 15k.pkt,ale to dlatego,ze mial juz przewage byl 1 i mial i tak z 15k wiecej niz Ja.Po resecie sytuacja juz nie bedzie taka kolorowa dla niego,xd,A tak w ogole to wiadomo,ze jak jest dobry,a o btk inaczej powiedziec nie mozna to zawsze bedzie w top 15xd.
Użytkownik ano napisał:Nie chcę, żeby było tak jak wcześniej, ani tak jak teraz
Użytkownik Zwierze napisał:Było za trudno, ale każdy jakoś się ustatkował na swoim poziomie. To prawda, że męczyliśmy się z ano, żeby wbić koło 15k i uważam że to są już bardzo dobre wyniki, a teraz nagle Patola ma 20k, Zielone Jondro 14,5k no bez jaj xD ( bez urazy dla ich skilla, ale przy poprzednim systemie naliczania to trwało tygodniami, miesiącami i wątpię czy Patola by doszedł do 20k, bo musiałby być w cooj lepszy od wszystkich innych graczy tutaj). Jestem za zostawieniem starego systemu, albo przywróceniem standardowych statystyk bo teraz to polega na tym samym - kto więcej gra ma więcej pkt.
Użytkownik Kasia napisał:Użytkownik Zwierze napisał:Było za trudno, ale każdy jakoś się ustatkował na swoim poziomie. To prawda, że męczyliśmy się z ano, żeby wbić koło 15k i uważam że to są już bardzo dobre wyniki, a teraz nagle Patola ma 20k, Zielone Jondro 14,5k no bez jaj xD ( bez urazy dla ich skilla, ale przy poprzednim systemie naliczania to trwało tygodniami, miesiącami i wątpię czy Patola by doszedł do 20k, bo musiałby być w cooj lepszy od wszystkich innych graczy tutaj). Jestem za zostawieniem starego systemu, albo przywróceniem standardowych statystyk bo teraz to polega na tym samym - kto więcej gra ma więcej pkt.
kiedyś było trudno 15k ,a teraz będzie trudno np.50k co to za różnica?Dla mnie jest ok do póki jest tak- staty na plus to i pkt na plus,xd
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości