(#1) Napisano 11 lip 2014, o 20:01
Cześć, mam mały problem odnośnie bardzo niskich fps oraz przysłowiowych ścin. Wszystko zaczęło się można powiedzieć od tego, że wczoraj sformatowałem kompa, no, bo tego wymagał po prostu, a przed formatem wszystko było elegancko, tzn. były lekkie ściny, ale chwilowe i to było związane z zasyfionym kompem. Natomiast dzisiaj gdy sobie chciałem zagrać na serwerze to po prostu się nie dało, jak już wszedłem to nawet dobrze nie mogłem wybrać opcji find servers, bo mi w menu ścinało. A gdy wbiłem na serwer to w ogóle pingu nie było tylko napis w prawym górnym rogu warning....... coś tam dalej. Sterowniki do karty mam najnowsze jakie się da, próbowałem jeszcze dzisiaj by mi wyszukało, ale to nic nie daje, bo mam optymalne dla tego sprzętu jaki mam, z góry zaznaczam, że sprzęt nie jest najnowszy, no, ale przedtem wszystko dobrze śmigało. Cs'a też zreinstalowałem, mam steama jakby coś, też nic nie pomogło, priorytet jak zmieniłem na niski też nic nie dało. Macie moze jakieś pomysły co może być nie tak, albo jak moglibyście podać mi w jednym poście wszystkie komendy potrzebne do fps, wiem, że w necie jest tego multum, ale jedni piszą tak a drudzy tak...Dziękuję z góry za pomoc. ACAB.