Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Szyna napisał:Użytkownik [PMU] cUs napisał:bez źródła bym nie podałajestem za dawaniem warnów lub banowaniem złodziei
Chodzi mi o źródło, które tak na prawdę nic nie mówi...
CS oczywiście zaczął działać.
Użytkownik Szyna napisał:Użytkownik [PMU] cUs napisał:nie ma to jak czepiac się źródła bo prowadzi do innego forum)
Które zmusza do rejestracji, przez co niemożliwe jest odczytanie źródła... Nie czepiam się wstawki, tylko tego, że musiałem na ślepo polecieć, a nie lubię lecieć na ślepo
Użytkownik karri napisał:Kur... zepsuł mi się steam i odinstalowałem i zainstalowałem od nowa i teraz mam dylemat bo nie pamiętam hasła do steam xd Wie ktoś może jak najszybciej to odzyskać ? xd
Użytkownik karri napisał:Właśnie na emaila nic mi nie wysyła a mam tego samego emaila na 100%
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość