Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Szwagierka napisał:Ja na słowo ludziom nie wierzę. Pokażcie zdjęcia swoich mięśni
Użytkownik btK napisał:Abc widze ze najwiecej masz do powiedzenia w wybieraniu bialka;) wiec polec mi jakies zageszczone na mase, bo tluszczu to nie mam co spalac. Zwlaszcza ze chyba jestem ektomorfikiem:) waga 66 kg 178cm. Potrzebuje bialka dla kogos komu ciezko przybrac na wadze.
Użytkownik ktos napisał:tak pisaliście o tej siłce aż się wybrałem i nawet siła nie spadła zbytniopiwko po siłowni wskazane na zakwasy
Użytkownik Auel^ aka. abc1 napisał:jesteś zdecydowanym ecto ! ale jak słusznie zauważył bzzzyyyQQQuś to najpierw węgle czyli gainery ! białko na braki ale braków nie będziesz miał póki nie przywalisz dobrej masówy na węglach ! zacznij jeść więcej dużo więcej ale w odpowiednich odstępach czasowych i porcjach ażeby nie rósł sam "maciek"(brzuch)dietetykiem nie jestem ale w 5 posiłkach musisz mieć co najmniej 3500 kcal !!! dużo też zależy jaką wykonujesz pracę albo jaki tryb prowadzisz
proponuję GAINERY, no chyba że twoim wujkiem jest Janukowycz to kupuj wszystko
![]()
Wróć do Różne różniste różności
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości