Zajebiste dowody crk hahahahahaa Fakt rozmowy na skype z info sa zapewne karalne heheh
Czekam na rozpiske HLTV bo to co napisales jest tak zalosne ze az nie chce mi sie tego czytac ponownie.
Przy okazji niech Carola wstawi swoje demko moze bedzie cos ciekawszego

Co do sytuacji na gali bylo wszystko ladnie slychac jak ktos biegnie przed fleshem.Potem jak rzucilem go byla cisza potem znowu byl krotki bieg ktory zdradzil pozycje ze juz sa na gali

a potem bylo to co bylo

wiec nie pierdziel mi ze to dziwna sytuacja

A co do paki i tej akcji. Na dlugiej 1 z TT by sam nie dal rady a wiadomo samemu ciezko jest bronic paki dlatego mu pomoglem a czemu odwrocilem sie na gale? Hmm moze dlatego ze nikogo juz tam nie bylo z TT? + CT gralo z duza przewaga I mozliwe byly plecy ? kurcze troche logiki a nie jakies przesady ze wh on\off bo normalnie smiac mi sie chce.
Czekam na wiecej demek bo to co przedstawiasz jest zalosne
A co do tego demka dluzszego kurde stary co ty wstawiasz? Nic tam nawet nie ma, Nakreciles tylko jak 3 rundy latalem sobie po mapie z awp i kolejne 2 jak padlem nic wiecej 0 skanow nic i wielki mi odpal zal
Twoja rozpiska demka jest na poziomie podstawowym wgl nie masz o tym pojecia widze.
Jak chcesz to sam ci rozpisze to demko