Przez neta nie zamawiaj butów, bo moga Cię oszukać albo przysłać za duży/mały rozmiar, lub tez możesz się w takich korkach źle czuć. Najlepiej jest iść do porzadnego sklepu sportowego i przymierzyć dobre buty piłkarskie. Cena nie gra roli, ważne aby nie były to jakieś "Lotto" ( najgorsze korki jakie tylko mogą istnieć, nie kupuj tego gówna ).
Przez pewien czas dobrze mi służyły takie korki:

Jednak po dwóch latach użytkowania zrobiła mi się w nich dzióra, zaraz obok sznurówek, reklamacje mi odrzucili, dałem za nie około 189,99 zł. Wygode oceniam na 7/10, bo troche sztywne były, nie czułem pełnej swobody.
Polecam CI te korki:

Wygoda 9/10, idealnie dopasują się do każdej stopy, dobrze czuć w nich piłkę. Do tego są troche bardziej elastyczne niż zwykłe korki, wykonane są z dobrego materiału. Po roku niestety odpadła mi podeszwa, i musiałem je oddać. Ale tak czy inaczej korki są świetne.
Ogólnie Ci powiem że Nike według mnie robi najlepsze korki, bo są wygodne, co jest najważniejsze. Nie patrz na wygląd, bo mogą być i sraczkowato purpurowe, liczy się wygoda. Jeśli kupisz korki za te 150 zł, to możesz szybko się ich pozbyć, bo mogą być z gorszego materiału. Zawsze lepiej jest dopłacić te kilkadziesiąt złoty więcej. Zależy też jak często gracz, i w jakich warunkach pogodowych. I nie kupuj metalowych korków, chyba że chcesz komuś nogi połamać
Podsumowując: Kup dobre korki za te 200, 220 zł, musisz mieć pewnośc że są wygodne, i dobrze leżą Ci na stopie

Jak masz jakieś pytania jeszcze to wal śmiało.