Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

league of legends

Dział na gry, zabawy, wyliczanki itp.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 0

(#16) Napisano 7 maja 2013, o 22:02

Każda postać w LOL'u jest dobra. Najłatwiejsze do ogarnięcia są postacie za 450 ip. To już zależy kto co woli lub co komu się podoba to bardziej kwestia gustu. Masz do wyboru Maga, Walczącego w zwarciu czy na dystans lub profesje wspomagającą tzn. support czyli leczy twoich sprzymierzeńców stunuje (ogłusza,spowalnia gracza wrogiego). Jest też opcja junglowania czyli postać która przemieszcza się i expi po jungli i po prostu gankuje wszystkie linie czyli jak by to powiedzieć wychodzi z zaskoczenia z zaakrzaków i pomaga ubić wroga na danej linii. Jeżeli chce ktoś pograć lub żebym udzielił kilka wskazówek to niech wyśle zaproszenie. Gram na EU North/South mój nick "Nabijaj".
Obrazek[/center]

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#17) Napisano 7 maja 2013, o 22:20

Kupiłem swoje pierwsze postacie, Ashe, Kayle, Garen, Ryze. Niestety przez mój kochany komputer z drewna nie moge sie połączyć od czasu do czasu z rozgrywką, i zawsze to miało miejsce kiedy chciałem pograć Kaylą. Ale mniejsza z tymi opuszczonymi grami ( za co dostąłem bana na tydzien ). Planuje kupić kogoś kto jest dobry z dystansu i ma dużą moc umiejętności, kogo polecacie ? :P

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#18) Napisano 7 maja 2013, o 22:51

Dostałeś bana ponieważ właśnie opuszczałeś grę. Zawsze tak jest na początku od bodajże 5 opuszczeń rozgrywki dostaje się bana lub więcej szczerze nie pamiętam. A i jeszcze jedno ja rozpoczynasz rozgrywkę ładuje ci się do okna z załadowaniami? bo jeżeli nie musisz wejść na język angielski załadować patch z wersji angielskiej i jeżeli się już załaduje zmienisz sobie na język polski lub odwrotnie. A co do postaci planujesz kupić kogoś na bot'a czyli prawa strona mapki tam często chodzą znaczy powinny chodzić ADC (czyli postacie na dystans które biją z atk dmg nie mocy umiejętności) czy mid środkowa linia na której przeważnie chodzi się magami itp.
Obrazek[/center]

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#19) Napisano 7 maja 2013, o 23:20

Wiem za co są bany, przestudiowałem już funkcjonowanie LeaveBustera czy jak to sie tam zwie. Nie wiem jakimi postaciami gdzie chodzić, szczerze mówiąc dla mnie to różnicy na chwile obecną nie ma bo gram dla zabawy, więc jeśli znajdziesz czas i będzie Ci sie chciało mi powiedzieć coś o podstawach gdzie sie kim chodzi to będzie fajnie :) I właśnie nie ładuje mi sie okno z ładowaniami, musze wtedy zastosować mongolski sposób, czyli wyłaczyć kompa z buta, bo wtedy nie moge np. włączyć menadżera zadań, lol launchera i innych rzeczy ( nie wiem dlaczego ). Narazie naprawiam pliki gry, może coś sie naprawi, a jak nie to zobacze ten Twój sposób.

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#20) Napisano 8 maja 2013, o 14:18

Okay ja tak raczej wieczorami jestem dostępny na LOL'u lub steam'ie. Jakoś możemy się zgadać i ci wyjaśnię parę spraw ale tak w sumie nie ma co wyjaśniać wszystko pisze tylko wiadome na początku sam nie wiedziałem co i jak. Gdzie grać jak grac co kupować itp. (http://steamcommunity.com/profiles/76561198035154138/)
Obrazek[/center]

TYLER

• Awatar użytkownika

(#21) Napisano 20 maja 2013, o 10:48

Jeśli jest więcej osób na EUNE (Nordic) to można się zawsze zebrać i zagrać razem jako Lamersy : D.

KarinaNML

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 4
  • Otrzymane piwa: 12

(#22) Napisano 20 maja 2013, o 14:09

Jestem za :D można się kiedyś zebrać i pograć ! :)

Szambo

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0

(#23) Napisano 19 lip 2013, o 21:11

Ja żem jest w 4 dewizji złotej więc -=PRO=-

TYLER

• Awatar użytkownika

(#24) Napisano 29 paź 2013, o 23:40

moddii

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 2

(#25) Napisano 30 paź 2013, o 08:10

Jakoś nie przekonuje mnie ta gra do siebie

ReFix

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 8

(#26) Napisano 5 lut 2014, o 19:48

LOL gówno za oknem nie Polecam :D
Ty do cs'a jak ja do tarcia chrzanu ... :-)

HaXer

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1

(#27) Napisano 7 mar 2014, o 19:09

Nigdy nie gralem ale niektorzy polecaja ta gierke (Lol´a)

Wróć do Gry i zabawy