Przedstawiam wywiad z... Kacpim !
Kacpi:
Jedyne co łowie to wegorza w nos
:D
Poison: Witam Cię Kacpi, co u Cb słychac ?
Kacpi: Siemanko

spoko jakos leci, wlasnie wrocilem z pracy.
Poison: Powiedz nam coś o sobie, jak masz na imie, ile masz lat ?
Kacpi: Nazywam sie Kacper mam 19 lat, urodzilem sie w Jaroslawiu ale ogolnie mieszkalem w Pruchniku przez bardzo dlugi okres mojego zycia. Jezeli chodzi o mnie to jaram codziennie 1g najlepszego niemieckiego skuna i staram sie unikac alkoholu no ale sam wiesz jak to z tym jest .. czasami poprostu sie nie da

Pracuje , mysle o tym zeby kontynuowac edukacje ale dopiero za rok lub 2 :/ Ogolnie jestem bardzo spokojnym czlowiekiem i staram sie unikac problemow ktore sa wszedzie .
Poison: Gdzie pracujesz ?
Kacpi: Firma Budowlana .de
Poison: Na czym polega twoja praca ?
Kacpi: Sluchaj to zalezy od tego jakie zlecenie dostaniemy .. ale ogolnie tynkowanie, szpachlowanie, szlifowanie i pilnuje ludzi zeby sie nie opier...
Poison: Mieszkasz w Niemczech. Opowiedz Nam o klimacie jaki tam panuje, o ludziach jacy tam są. Czym się różni życie w Niemczech od zycia w Polsce ?
Kacpi: hmmm... Jezeli chodzi o ludzi to sa bardzo troskliwi serdeczni ,sa tez parapety jak to bywa w zyciu ale jest ich znacznie mniej niz w PL . Ogolnie jest tu jedna zasada, że żaden grosz nie smierdzi. W niemczech jest duzo wieksza organizacja niz w Polsce czy to w pracy czy w codziennym zyciu , ale zeby zobaczyc OCB trzeba tu być.
Poison: Wyobraź sobie że złowiłeś złotą rybke która spełni twoje 3 życzenia. O co ją poprosisz ?
Kacpi: Jedyne co łowie to wegorza w nos

:D (kmwtw) no ale powiedzmy ze zlowilem
1.co tydzien 1kg jarania
2.Wiadome - piekny dom z full wyposazeniem
3.Chcialbym wkoncu spotkac kogos kto zostanie w moim sercu juz do konca zycia oczywiscie dziewczyne
Nie bede prosil o pieniadze bo przekonalem sie ze przy zbyt duzej ilosci pieniedzy czlowiek zmienia sie na calkowicie kogos innego.
Poison: Co masz na mysli mówiąc o tym, że człowiek zmienia się przez dorobek ?
Kacpi: Sluchaj mimo tego ze mam 19 lat zobaczylem w swoim zyciu juz bardzo wiele ..
Wzloty i upadki ludzi ktorzy majac duzo pieniedzy mysleli ze mozna za wszystko zaplacic i ulozyc sobie zycie pieniedzmi :/ Znam temat i wiem ze duzo pieniedzy = Chciwosc ,poczucie wladzy itp niektorzy ludzie potrafia to kontrolowac ale niestety takich ludzi jest tylko garstka.
Poison: Znasz kogoś takiego ?
Kacpi: Niestety tak . ale moze zmienmy temat.
Poison: Wiem, miałem właśnie zapytać o coś innego

Jak wygląda twoja historia z cs'em ? Kiedy zacząłeś grać ?
Kacpi: Zaczalem grac jakies 4-3 lata temu .
Poczatkowo gralem na " CS PORTAL " z tego co pamietam poczatki byly bardzo ciezkie bo nigdy nikt nie powiedzial mi OCB musialem sam sie wszystkiego uczyc , puzniej mialem przerwe okolo pol roku. Gralem razem z bracmi na " CS-AVENUE" Do czasu kiedy zobaczylem ze Lamersi istnieja.
Kiedys byla to tylko rywalizacja pomiedzy bratem a mna kto bedzie mial lepsze staty
a teraz nie zalezy mi juz na SUPER statach lecz na Super zabawie i odpoczynku po pracy,
chyba ze gramy mix,esl czy jakis NIGHT CUP z kumplami.. wtedy troche wiecej wkladam tego wysilku w gre
Poison: Gdybyś mogł cos zmienić w sieci Cs-Lamers, od czego byś zaczął ?
Kacpi: Napewno od tego zeby Adminami zostawali ludzie powyzej 18 lat, poza tym nie chce zmieniac nic w tej serverowni bo jest bardzo fajnie tylko zeby nie bylo spin na serverze ale tego nie nie zmieni nikt
Poison: Jakie są twoje największe marzenia ?
Kacpi: Staram sie nie marzyc

ale mam jedno .. zeby cala siec cs-lamers spotkala sie wkoncu gdzies w Polsce i ogarnac jakis melanz , reszta marzen jest moja tajemnica
Poison: Widze że bardzo sie zżyłeś z siecią, skoro twoje marzenie tyczy się ludzi wchodzących w naszą ekipe
Kacpi: No tak po wyjezdzie z PL czesto gram w csa i poznaje nowych ludzi .
Mam duzo kolegow i kolezanek z csa i uwazam ich za porzadnych ludzi wiec warto sie z nimi spotkac:)
Poison: Jakie miejsca na świecie chciałbyś zwiedzić ?
Kacpi: Hmm chcialbym odwiedzic CHINY ! Bo w holandii juz bylem hahaha

A tak ogolnie to tylko PL.
Poison: Pytanie na koniec: Kogo chcesz pozdrowic ?
Kacpi: Izba !!!!,Deny , WisT, Karinka ,Kosak (kucak ),,Nizik,Ola ,Smoke ( jaracz joint ),
Magia,HARDMATEUSZ (infeku),voolkano, Daria1 Daria2,Mentos,k3.hbQ.Achmed, Kenbi i cala reszta...
Specjalne pozdrowienia dla calej administracji h@ ( za duzo was jest zeby pisac kazdego z osobna :/
POZDRAWIAM KAROLINE !!!!!!
Poison: Dziękuje za wywiad, trzymaj sie.
Kacpi: Yo !