(#24) Napisano 9 kwie 2012, o 02:05
Może pokrótce.
Nie piszemy o tym co było a o tym co jest teraz i za co, wszystko zostało wyjaśnione w poprzednich tematach, ale skoro nalegasz...
Ad.1 Tak Ty tworzyłeś za co cale grono Ci dziękuje, jednak ani razu nie dałeś pomysłu aby coś zmienić dodać odjąć, na serwer wchodziłeś już tylko by grać, na forum przez cały rok napisałeś 17 postów do których trzeba było Cię zaprosić
Ad.2 Tak razem, masz na myśli że przeniosłeś do nas serwer i poza tym dodawałeś na jego utrzymanie. Reszte Twojego udziału odzwierciedla aktywność forum.
Ad.3 Tak, a po przeniesieniu na te forum większość została zmieniona dzięki propozycjom i opiniom graczy i adminów. Ogólnie zarządzanie było ustalane w administracji gdzie pokazywałeś się, a w sumie pokazałeś kilka razy
Ad.4 Migracja jest automatyczna, więc nie wiem o jakim siedzeniu mówisz.
W amxbansie jest ok 230 stron banów z czego ok 30 jest z byłego portalu, dodałem aktualizacje z banid.pl i mamy +150 stron, wiec bez tych 30 by sie obeszło.
Ad.5 Ostatnio zażądałeś zwrotu 20zł bo tym jak dałem bana za to, że zbanowałeś/wyśmiałeś/zlekceważyłeś Hansa , CZK, yayabuzzke, muche nazywając ich dodatkowo pseudoadminami, jeżeli miałes do nich jakieś zastrzeżenia trzebabyło się w ich podaniach odpowiednio wypowiedzieć, a zapomniałem przecież na forum ciężko trafić.
Lekceważąc te osoby które de facto najwięcej zrobiły dla forum od początku jego istnienia, które jest ściśle związane z serwerami, sam siebie skreśliłeś. Dlatego tez do wyjaśnienia sprawy prawa zostały odebrane.
Osoby które Cię nie znały za dobrze wypowiedziały się na tyle na ile mogły, forum jest publicze a więc i oni mieli do tego prawo. Podczas debaty administracyjnej na twój temat admini nie mający dużego pojęcia określili się neutralnie, reszta napisała/powiedziała to co swoje, decyzja została podjęta.
Odnośnie zbanowania, zbanowane zostało Twoje konto steam gdyż z tego konta zostały uczynione szkody, kara musi być (taki serwerowy wac). Na forum nie masz bana bo się wypowiadasz, widze ze masz nowego stama na którym grałes pod przykrywką, teraz już możesz grac normalnie, zmień nick na kłapouchy i włolla.
Może nie każdy z każdym jest w 100% ok, ale jako praca zespołowa stoi na dość dobrym poziomie, Ty pracować w zespole nie potrafisz, a wyglądało to tak:
-Cze Axl daj mi passy do FTP
-Prosze juz daje, co bedziesz kombinował?
-A mam małą sprawę, dzieki, narka
Po 5 min widzę brak praw u członka administracji.
Po kolejne, dopiero co pisałeś, że "zabraliśmy" Ci prawa, teraz już widzę że inna wersję sobie ułożyłeś, tym razem zgodną z prawdą z małym ale: "by zwrócić moją uwagę na to co się wydarzyło". No zwróciłem uwagę, i w związku z tym co zrobileś Twoja rezygnacja była najlepszym co mogłeś w tej chwili zrobić. Zrezygnowałeś z wszelkich praw więc te prawa zabrałem.
P.S Odnośnie serwera dbam o niego jak tylko potrafię, nawet 2krotnie się zwolniłem z pracy by go ogarnąć. Dlaczego nie pisali do Ciebie tylko do mnie. NO bo jak widzisz ja tu odpowiadam na wszelkie propozycje, ja pomagam, w problemach, ja wgrywam na serwer uzgodnione modyfikacje, lub usuwam te które się graczom nie podobają. Tak więc gracze mnie rozpoznają bo jestem aktywny życiem CS-Lamers i staram się tu robić wszystko by grało jak najlepiej, w czym pomagają mi w tym osoby które dla Ciebie nic nie znaczyły, byli to tylko pseudo admini na serwerze, natomiast dla forum znaczą oni dużo więcej......
I powinieneś być im wdzięczny za to że tu możesz jeszcze grać bo zablokowane zostało tylko i wyłącznie Twoje konto steam. I To jest Twój prezent na święta.
Pozdrawiam !

Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.