Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Wyjaśnienie - Klapouchy vol2

Ważne komunikaty

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 2 kwie 2012, o 22:34

Witam wszystkich!
Chciałem wszystkich przeprosić, których to uraziłem, czyli:
1. Hans
2. Mucha
3. CZK
4. Kolorowy
5. Axl
oraz cała resztę adminów, których tutaj pominałem a czują się dotknięci. Wiem, że trochę przekroczyłem swoje prawa do czego się przyznaję i mogę obiecać, że już więcej się taka sytuacja nie zdarzy. Co do samego padniecia forum i usuniecia banow na amxbans(które sam budowałem przez 2,5 roku i sam przenosiłem dane z jednej bazy do drugiej), to nie przyznaję się do tego. Tłumaczę się z tego, bo ktoś posądzał mnie o to. Do reszty się przyznaję!
Chciałbym zakopać topór wojenny i po prostu się z wami wszystkimi pogodzić.

Jedynie o co prosze, to odbanowanie mojego starego konta steam, ponieważ tam mam swoje wszystkie kontakty i nie chce przełączać co chwilę z jednego na drugie.

PS zapomniałem dodać, że nigdy nie czitowałem i nie zamierzam, wiec to o co zostałem posądzony bardzo ładnie "wyjaśnione" jest na screenach przeze mnie wrzuconych. Tych, które zrobił mucha oraz tych, które zrobił "Wuju Debe" (<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://cs-lamers.com/viewtopic.php?f=55&t=2881">viewtopic.php?f=55&t=2881</a><!-- l -->)

Pozdrawiam,
Klapouchy[dgl]
Obrazek

Yayabuzzka^^

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 216
  • Otrzymane piwa: 174

(#2) Napisano 2 kwie 2012, o 23:13

Zacznę od tego, ze chłopaczyna żałuje, pofatygował się osobiście żeby przeprosić nie tylko tu na forum ale i na steam.

Myślę, że druga szansa się należy. Nie ma co wypominać, każdy popełnia błędy głupie lub głupsze to bez znaczenia.

Choć pewnie ciężko Ci będzie odbudować zaufanie nasze, przy dobrych chęciach można dużo zbudować :)

Mam wielka nadzieje ze to wszystko co piszesz, bądź pisałeś nie jest ściemą, ze to co piszesz jest prawdziwe i z głębi serca.

Mnie przekonałeś :D Ale czy innych ?! :D
Obrazek

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 2 kwie 2012, o 23:20

W każdym razie będę się starał by ponownie zbudować zaufanie. Jednak zależy mi też na tym by tego wszystkiego nie przekreślać, bo tutejszą społeczność w dużej mierze ja również budowałem. Sprowadzałem kumpli i ich znajomych by tutaj grali.
Wszystko szczerze, bez żadnych podtekstów. Żałuję tego co się stało.

Pozdrawiam,
Klapouchy
Obrazek

WuJu DeBe.

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 2 kwie 2012, o 23:27

o Ty pało ! czemu się nie przyznałeś wcześniej, że to Ty ? nie dawałbym bana ;] Przed chwilą robiłem porządki w znajomkach na steam i Cię usunąłem w przekonaniu, że już tu nie będziesz grał a tu taki psikus ;p no dobra ale... co Cię tak nagle skłoniło, żeby tutaj wracać? Ja tam żalu nie mam, bo sprawa nie dotyczyła mnie i nie chciałem się wpierdzielać między wódkę, a zakąskę... Chociaż teraz jak całe wydarzenie ucichło i każdy się wygadał to z boku patrząc, uważam że to Ty zawiniłeś i od Ciebie się zaczęło, bo nie daję się komuś ub tylko z racji koleżeństwa ( można było się dogadać z admem, który dał bana i było by git majonez pewnie.. ) :) Nauczka dla Ciebie na przyszłośc.

Tak jak wspomniałem wcześniej, przepraszasz - OK. Każdy zasluguję na 2 szansę, ale nie dawałbym z powrotem tak wielkich praw jak miałeś już nigdy :)

Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na Cs-Lamers. Zawsze 1 frag więcej :)

kolorowy

Ten tego zwykły szarak.

(#5) Napisano 3 kwie 2012, o 06:39

Nie mam zdania, nie jestem założycielem więc się nie wypowiadam. Czekamy co powie Axl.

19MUCHA10

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#6) Napisano 3 kwie 2012, o 08:36

no ok gadaliśmy na steamie i jest git. ale jesli chodzi o te Twoje akcje to nie jestem z tego dumny i ja bym Ci nie dał takiej szansy jakbym byl H@, ale to nie ode mnie żależy. a tym czasem jest git. elo
[center]Obrazek[/center]

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 3 kwie 2012, o 08:39

Mucho, jedyna rzecz o która proszę, to po prostu odbanowanie mojego starego steama. That's all.

Pozdrawiam,
Klapouchy
Obrazek

szu

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 3 kwie 2012, o 09:39

Zacytuję:

"Podwójnie liczę skurwysyna który raz faulował"

Lecz już pisałeś że chodzi tylko o unban starego konta.
Wykazałeś skruchę, ja bym Ci poszedł na rękę ; )

Z jednej strony za takie coś bym Cie zbanował na zakres wszędzie gdzie się da, ale sam nie raz przeskrobałem sobie czy to w szkole czy w pracy i wiem że każdy po cichu liczy na drugą szansę tak więc osobiście bym Ci ją dał, ale tym razem patrzył już na każdy Twój ruch.

Pozdrawiam i czekamy aż zagrasz, będzie przynajmniej opór ;)
Strzyga zła też nie raz u mnie była
że nie ma szans wykminiła jestem jak wiedźmin
żyłem na krawędzi świat w tunelu pędził
Wież mi Demon tylko czeka by Cie skreślić
weź idź po rozum do głowy po rade do duchów
usiądź odetchnij ściągnij parę buchów

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 3 kwie 2012, o 22:30

Czy mogę prosić o wypowiedzenie się wszystkich adminów w sprawie odbanowania mojego starego steama? Byłoby miło jakby prośba była pozytywnie rozpatrzona.

Dzięki i pozdrawiam,
Klapouchy
Obrazek

Oschi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 70
  • Otrzymane piwa: 94

(#10) Napisano 3 kwie 2012, o 23:34

Skoro nalegasz :)

Wszyscy wiedzą (a jak nie wiedzą to ich strata) że dużo zrobiłeś dla Serwa fakt że ostatnie wydarzenia z tym osobnikiem klapkowatym :) były troszkę nie na poziomie i mieć miejsca nie powinny. Niemniej jednak poniekąd stwierdzam iż nie skazujmy go na biczowanie i potępienie :mrgreen:

Odnośnie steama Ja demko oglądnąłem nic nadzwyczajnego nie widziałem, żadnych wh stety nie odpalałem ponieważ takowych nie posiadam i mieć nie chcę na Moim kompie dlatego jestem za odbanowaniem tegoż klapka.

Co do zaufania ???
Wszystko wyjdzie w praniu po tygodniu czy dwóch chyba nie da się o Tobie zapomnieć hahahaha :lol:

Będzie dobrze :idea: i tego się trzymajmy !!
"Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą ... "
"Umiesz liczyc ? - Licz na Siebie"

Obrazek

Obrazek

Malkos

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 13

(#11) Napisano 3 kwie 2012, o 23:40

Siemano ;)

Każdy w życiu popełnia błedy. Nie ma ludzi doskonałych takich którzy myślą zawsze nad wszystkim co robią , ktoś kiedyś powiedział ludzie są tak "zbudowani" że żeby coś zapamiętać, tudzież nauczyć się czegoś muszą najpierw zrobić to źle i często zapłacić wysoką cene za swój błąd ,ale jaki byłby świat bez chaosu bez spontanu ,jakby wszyscy byli idealni to byłby poprostu nudny. Każdy z nas tu obecnych nawet tych jak się wydaje najlepiej poukładanych popełnia błędy ale jak w przypadku naszego kolegi Klapoucha który zapłacił już swoją cene za bład Stara się odbudować to co zepsół i widać że mu zależy a jeśli komuś zależy to znaczy że coś mu zostało z tego incydentu i napewno przemyślał to co zrobił. Także Koledzy , Koleżanki dajmy mu szansę żeby mógł dalej naprawiać to co zepsul ;)

Pozdro
M4lkoś
Obrazek

Just Malkos , Wanna be hejt? Go ahead

todi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#12) Napisano 3 kwie 2012, o 23:57

Klapouchy nie prosi o wiele, a po tym co zrobil dla tego serwera, przez te wszystkie lata a jestem tutaj nie od dzis mysle ze taka szansa mu sie nalezy. Jest sporo serwerow tego typu, pamietam do tej pory jak szukalem prostego serwera na mapie de_dust2 w celach latwej i przyjemnej rozrywki..a ten serwer spelnial wszystkie warunki, nie bylo syfu, byl klimacik, no i osoby grajace byly naprawde wporzadku. Super ludzie byli tutaj sprowadzani, atmosfra byla zawsze na najwyzszym poziome a posiadanie tutaj admina bylo tez milym przezyciem. Wszystko w duzej mierze dzieki dzialalnosci klapouchego. Widzac to co sie dziej na serwerze, ile osob tutaj gra i ile osob tutaj wraca po latach mysle ze warto by bylo dac szanse, a jak juz wspominalem na poczatku, prosba nie jest wielka. jako byly admin i wiekowy gracz tego serwera dopisuje sie do prosby klapouchego i dania mu szansy. Peace Panie i Panowie. :)

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#13) Napisano 4 kwie 2012, o 00:47

Przecież grać może to już zostało ustalone. Ustalone zostało również że stary steam nie będzie odbanowany - forma kary.
Podobno kłapouchy rozmawiał z większością administracji na temat przywrócenia starego steama, o efektach dowie się za 2 dni.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Ny[C]eR

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 27
  • Otrzymane piwa: 23

(#14) Napisano 4 kwie 2012, o 23:41

No to jeśli formą kary ma być nie odbanowanie starego steam to dlaczego miałby być on spowrotem przywrócony po rozmowie z innymi adminami? :?:

Kara to kara.

Ps: Tak jakoś mnie naszło na napisanie posta ;)
Obrazek

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#15) Napisano 5 kwie 2012, o 00:11

Bo może niektórzy zmienili zdanie na ten temat.
Obrazek

Wróć do Ogłoszenia