Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik xManiek77x napisał:zbędny plugin![]()
Temat aut.
Poproszę o argumenty.
Użytkownik Silence! napisał:Sam bardzo dawno miałem serwer jak jeszcze 1.6 był w modzie i dużo osób kiedyś brało serwery z FRANCJI lub innych dziwnych lokalizacji bo wychodziło to taniej tylko że Oni mieli potem ping wysoki i lagi a ja u Sb nie miałem i tu jest pewnie tak samo.
Użytkownik CZK napisał:Rozwiń co masz na myśli, bo nie rozumiem. Sugerujesz, że lecimy po kosztach i korzystamy z usług zagranicznych maszyn?
Wszystkie 3 serwery według mojej wiedzy są ulokowane w Warszawie, Shooters, 1Shot1Kill i Zabijaka.pl są obok pukawki najlepszymi możliwościami wyboru, dlatego sugerowanie, że lecimy po kosztach jest co najmniej nie na miejscu.
Wracając do tematu przekierowywania, należałoby ściągnąć Szpeców do wypowiedzenia się na temat ewentualnych obciążeń spowodowanych wgraniem pluginu.
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości