Witam, 2 tyg temu miałem bardzo dziwną sytuacje po 2 tyg przerwy chciałem zagrać w cs-a. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że musiałem się zalogować na konto steam a zaznaczam, że nigdy mnie z konta nie wylogowało ani sam tego nie robiłem bo nie musiałem, jestem jedynym użytkownikiem mojego lapka :p po chwili zastanowienia wpisuję hasło i wyskakuje "podaj prawidłowe hasło" to ja dalej i nic i nic próbowałem przywrócić hasło na e-mail dalej nic sprawa zgłoszona do steam trwało to kilkanaście dni w końcu udało się odzyskać konto lecz ze zmienionym nickiem i usuniętymi znajomymi za to z nowymi znajomymi z ... kurcze Kazachstanu... jakiś kurcze kolo zapier..... mi konto... no gdybym miał go teraz w zasięgu chociażby awp to by gościa nie było... no ale do rzeczy tak się tylko rozpisałem chodzi mi o to czy coś może się odwaliło gdy użytkownikiem byl ten mały skurw..... ??? czy tylko jedyną stratą jest utrata znajomych?(których mam zamiar odzyskać

piszcie śmiało i wysyłajcie zapro koniecznie:P ) mam nadzieję, że nic nie było brudzone gdy użytkownikiem nie byłem ja. Także uważajcie bo nie znacie dnia ani godziny jak jakiś Kazach(dla mnie to ruskie suka bladź i cyka cyka ;D ) pilnujcie kont bo nie to że szkoda mi 10 zl na nowego cd-keya ale taka przestroga dla innych
pozdro i do zobaczenia na serwie
elo