Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:KAŻDA AKCJA RODZI REAKCJE. Co za tym idzie jeśli Karii by mnie nie slapował do obrazy by nie doszło. To po 1sze więc dalej jestem Aniołkiem.
Cytat:Z tego co widziałeś w logach to nie to co widzisz na demku.. Przed slapami cały czas biegalem nie stałem na respie a o ile sie nie myle Balkonik na Inferno to nie jest Resp. Jedyne chwile jakie byłem na respie dłuzej jak 10 sec był po Tej akcji. Więc kolejny raz coś co idzie na wine Kariego
Cytat:Skarga to skarga nie wyciąga się konsekwencji wobec osoby która zgłasza bo działa w imieniu dobra serwera jedynie można uznać skarge za błędną. jedynie konsekwcje mogą być do osoby zgłoszonej. To tak na przyszłość żebyś wiedział jak pisać posty w Skardze.
Cytat:Proszę o obejrzenie demka i WYCIĄGNIECIU KONSEKWENCJI do tego admina. Gdyż kupiłem VIP'a nie dawno i niemam zamiaru widywać ciągle slapowania za WYKONYWANIE celów mapy.
Jak raz odpuścicie, odpuszczacie cały czas.
Pozdrawiam i oby nie do następnego.
Wróć do Księga skarg i zażaleń - ZGŁOŚ CZITA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości