Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Propozycja podań

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

usmiechniety

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#16) Napisano 8 gru 2016, o 22:46

Widzę, że tutaj zaczynają się nie potrzebne dyskusje i gorzkie żale. Powiedziałem już, że serwer nie chce się wykazać nowymi graczami tylko z dłuższym starzem i zaufanymi ludźmi, więc proszę Moderatora (widziałem 2) o zamknięcie i usunięcie tematu.. Nie ma sensu tutaj już pisać, iż moja propozycja jest do niczego..

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#17) Napisano 8 gru 2016, o 23:03

Zwierzak dostanie to dostanie i zobaczymy co będzie. Zawsze można go zweryfikować czy będzie potrafił ogarnąć coś dobrego czy też nie proste.

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#18) Napisano 8 gru 2016, o 23:09

Tak, ale to co wyzej napisales tyczy sie adminowania a na ABW powinny isc tylko osoby zweryfikowane i wyprobowane w boju, ze tak powiem. A nie ziomek po 2 m7esiacach adminowania, ktory wykazal sie tylko tym ze olal templara p8dczas bana na bl. ABW powinno drazyc, a widac ze typek sie nadaje do tego jak Tosia do biegu na 800 m

Hedonista

Moderuje co chcę :)

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 158

(#19) Napisano 9 gru 2016, o 01:30

Widze że rozgorzała dyskusja na temat obsady stanowisk itp. Na wstępie chciałbym podziękować tym którzy zaproponowali moją kandydaturę i tym którzy tej kandydatury bronią (choć o to nie prosiłem). Jeśli chodzi o @usmiechnięty to sam dziwny entuzjazm związany z tym żeby nie będąc jakąś dobrze rozpoznawalną osobą, proponować pomysł podań na wysokie rangi, świadczy o tym że chyba coś Ci się pomyliło. Otóż CS Lamers jest nie tylko serwerami gier i forum, na którym ludzie rozmawiają, śmieją się i wylewają niejednokrotnie w wielu tematach gorzkie żale. Jest to społeczność którą kształtują w dużej mierze ludzie którzy od długiego czasu się angażują dobrowolnie w ogólnie rozumianą działalność CSL, a co zatym idzie nie wyobrażam sobie (wypowiadając się tylko za siebie) żeby ktoś np taki jak Ty, kto pojawił się tu 25 listopada 2016 i nabił 19 postów aplikował np na stanowisko admina lub co jeszcze bardziej zaskakujące jeśli chodzi o Twój pomysł dotyczący podań na ABW na podstawie np rozpisania dema :szook: Dlaczego? Jeśli nie znasz odpowiedzi na to pytanie to chyba jest najlepszym dowodem na to że chyba nie do końca przemyślałeś swojej propozycji. Zgadzam się z tym co napisała @Rudziutka że obecnie istniejące rozwiązanie dotyczące ABW, grafików i moderatorów jest najodpowiedniejsze i raczej się nie zmieni i jeśli według "czerwonych" zajdzie potrzeba wyłonienia kandydata/ów to na pewno zostanie to zrobione bo są to rangi szczególnie odpowiedzialne za ład w wcześniej wspomnianej społeczności CS Lamers.
If You wanna fuck for money, fuck Yourself and save the money!

Obrazek

ObrazekObrazek

ipoco

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 14

(#20) Napisano 9 gru 2016, o 19:32

Zwierze ciekawe co ma wspólnego mój profil do tej propozycji;) "I Ty serio Jonder takiego goscia na abw proponujesz? Ile on ma godzin na steam wgl bo konto prywatne, wiec podejrzewam ze niewiele i to ukrywa." Profil mialem dla znajomych, konto na forum mam dość długo i dość długo grywam na dd2 ;) Padla taka propozycja bo mało czasu miał "czasik" a przydałby się ktoś, kto ogarnie tę rangę.
Co do bana na tiesto96 nie oglądałem demka, a tym bardziej nie liczyłem ze są takie przekręty na BL. Wszystko ustawione, dziwne zgłoszenia i od razu ban. Odwołał się sprawdził ktoś inny te demko i po sprawie;)
Widać oceniasz mnie po profilu i tym jak długo mam tu admina ;)

usmiechniety

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#21) Napisano 10 gru 2016, o 02:44

Podsumujmy to, bo widzę, że to nie ma sensu. Dałem propozycje z własnej inicjatywy, chciałem dobrze, ale widzę, że macie swój zgrany sklad i nic w sumie nie możecie z tym zrobić, ponieważ macie wyższych ludzi od tego.

@Zwierze nie wiem po co i dlaczego czepiłeś się @ipoco do jego profilu itp. Twój temat nie jest związany z Tematem tego Postu!!! NIe mam pojęcia po co piszesz takie rzeczy, które są z tym nie związane.

Reasumując to wszystko. Pisałem wyżej, aby moderator zamknął temat i go usunął bo nie ma sensu już to. Każdy sie wypowiedział i zaczęły się głupie "wypominki". Jest na to dowód, że moderator czasu nie ma lub mu się nie chce tego zamykać. Nie inetersuje mnie, czepiał się nie będę.

Tyle co miałem do powiedzenia w tym temacie, a co z nim zrobicie i czy dalej będzie prowadzić "wypominki" czy wypowiadać się, jakie to głupie czy fajne to co zaproponowałem to już bajka...

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów