Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

LosQ - I po co to wszystko :*

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Część postu powinna Ci się wypełnić automatycznie - sprawdź czy wypełniły się poprawnymi danymi (jeśli nie, to popraw) i pamiętaj, aby uzupełnić wszystko. WSZYSTKO!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.
Screeny: Wszystkie 5 (pięć) oryginalnych screenów należy spakować do ZIP/RAR i wrzucić na dowolny hosting plików. My zalecamy http://www.zippyshare.com/. Screenów nie wolno pomniejszać, powiększać, edytować czy zapisywać jako JPG - mają być oryginalne BMP.
AmxBans: Po wejściu na stronę z listą banów (klik, link) należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID i wkleić do postu link do niego - pole oznaczone jako LINK DO TEGO BANA.
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

Jeśli nowy temat nie wypełnił Ci wzorem to SKOPIUJ WZÓR Z TEGO TEMATU.

LosQ

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 26 lis 2016, o 22:48

Witam Was Wszystkich :)

Nick podczas gry: LosQ
IP/SteamID: 83.9.57.42
Data: 21.11.2016 - 19:31:57
Powód bana: LamerskiCzit
Opis sytuacji: Się grało po prostu i ktoś zaczął się purkać że sie nie podoba i żeby admin zrobił porządek i zbanowano... Nie wiem czy ja jestem aż taki winny ale jak zbanowano to chyba tak :D Uczę się grać pomału i wgl... Nie jestem jakis super hiper gracz :D
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=119157
Admin: I po co to wszystko :*

Zobaczcie Sami :)

Pozdrawiam :)

ipoco

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 14

(#2) Napisano 27 lis 2016, o 00:48

Najgorsi są tacy ludzie jak ty chcą pokazać jednak ze się nie odpalają. Ty jesteś tego przykładem chcesz coś osiągnąć mimo tego ze wiesz ze grasz na wh. Powiedzmy ze ci uwierzę ze się uczysz, ale pobrałeś nieodpowiedniego ns. Chyba ze dodatek masz własny.
Rozpiska:
5;14 wchodzisz na gale prosto wyskakujesz na model w bs. Nie sprawdzasz komina ani za bs.
6;19 dokładny He pod model.
7;52 wchodzisz po raz kolejny pewnie na gale nie sprawdzasz prostych miejscówek gdzie może być gracz. Dokładnie wiesz gdzie się znajduje model i rzucasz tam He.
13;57 po wejściu na długa wiesz gdzie stoją gracze wyczekujesz gracza który wyjdzie za ściany.
14;24 tu się ładnie spaliłeś , dobre namierzenie modela przez ścianę.
14;34 tu kolego wiesz gdzie znajduje się model i go zabijasz gdzie większość graczy nawet o tym nie myślała.
15;56 wiesz ze padl twój kolega ale jednak namierzasz go po scianie;)

Jakby brakowało dowodów wstawię więcej.
Jak masz zamiar się nauczyć to kup steama, a nie trać czasu innym adminom na innych sieciach.
Pozdrawiam.

ZoRRo

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 72

(#3) Napisano 27 lis 2016, o 02:25

Ale linka do demka poprosimy.

edit: Tak, dla mnie też nie ma o czym rozmawiać. Biegnie pierwszy z granatem w ręce przez tą galę... super sprawdzanie przez ścianę w 14:24 i rzeczywiście nie potrafi grać, co widać po jego ruchach.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

ipoco

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 14

(#4) Napisano 27 lis 2016, o 11:35

Faktycznie zapomniałem. Brakowało mi czegoś, ale sam na to nie wpadłem.
http://www106.zippyshare.com/v/vw7y9l85/file.html

thC

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 30
  • Otrzymane piwa: 12

(#5) Napisano 27 lis 2016, o 14:28

Ewidetne WH nie ma mowy o nauce. te wbijanie na gale z He w reku za szybko chce sie nauczyc,
DO PIECA. :) :ganja xD
One Spliff A Day Will Keep The Doctor Away. :ganja

Wróć do Bany - odwołania.