Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Desktop i Laptop

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

xManiek77x

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#1) Napisano 27 paź 2016, o 19:00

Witam :siema:

Jak w temacie poszukuję desktopa do 2000 tyś ma służyć do Cs oraz codziennego użytku :)

Laptopa do 2000 tyś będzie on przeznaczony dla Mamuśki i potrzebuje tylko śmigać po internetach i tam jakiś swoich bajerów :)

Zwracam się z pomocą do Was ponieważ nie znam się za cholerę na sprzętach a wiem, że co niektórzy kminią te tematy :okok: Liczę na pomoc :piwko:

No i sklep oczywiście http://www.x-kom.pl/ ponieważ jestem tam pracownikiem i mam ceny pracownicze yahoo

Miłego :peace: :ganja
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#2) Napisano 27 paź 2016, o 20:16

Ja polecam lenovo G580, sama mam i przy internetach,filmach i grach nic nie muli i kosztuje już pewnie kolo 1300 zł teraz, ja kupilam 2 lata temu za 1600

Piotrek52090

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 187
  • Otrzymane piwa: 9

(#3) Napisano 27 paź 2016, o 20:40

Jeżeli chodzi o zwykłe użytkowanie to polecam w 100% Lenovo, również warto kupić Toshibę w podobnej cenie - myślę że w tym momencie te dwa laptopy przodują na rynku, między innymi dlatego że posiadają dobre podzespoły, lecz wiadomo każda firma nie inwestuje ekstra pieniędzy w jakość i materiał w obudowie, czy zawiasach.
Jeżeli chciałbyś naparzać w CS to lepiej już dorwać lapka z dodatkową kartą graficzną ale to będą ekstra koszta, choć na zintegrowanej możesz spokojnie naparzać czy twoja mama hehehe :P Po pierwsze staraj się już lapka kupować z minimum procesorem I5 albo I7, gdyż laptop czy każdy sprzęt się rozwija i z rokiem na rok coś nowego, lepszego, silniejszego.
Ten model jest dość fajny :
http://www.x-kom.pl/p/317188-notebook-l ... ebrny.html
Tylko przekracza twój budżet, lecz myślę że jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy to pewnie dasz radę zbić cenę o marżę.

PS. Co do zwykłego kompa, to patrz też na procka, grafikę, ramy są mniej ważne, gdyż prawie wszędzie dają już minimum 8gb, a to wystarcza w jak najlepszym porządku.
PeterIRE - Gracz na Cs Lamers :)

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów