Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Nowe serwery?

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

Hyziu

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 4

(#1) Napisano 21 wrz 2016, o 21:19

1. Serwer DM Only Pistol.
Nazwa wszystko wskazuje, po prostu deathmatch only pistol, jak w cs:go. BF2 może być jak na zwykłym DMie. Do wyboru mamy Glocka, USP, P228, Five-Seven, Deagle i Dual Berettty. Raczej nie ma takich w Polsce, jeżeli chodzi o CS'a 1.6.

EDIT:// Ten serwer zaproponował mi redve, pozdrowienia dla niego :)

2. Serwer Fun Maps
Serwer z mapami typu śmieszkowatego, funowego, nie jakieś de_dust2, de_inferno czy np. cs_office.
Chodzi mi o takie funowe jak np. blahh, cs_carzzz, supercrazycar, copsncars. W Polsce na pewno nie ma takiego.

3. To już dotyczy zwykłego dm'a, więc trochę odbiegam od tematu.
Można by było spolszczyć menu /bf2? i naprawić to, że w help menu, gdy klikamy na display badge list od 1 do 3 to nam się nic nie pokazuje?

Czytając poprzednie propozycje widziałem, że większość na nie była ponieważ sprawy finansowe i tego typu sprawy. Ale proszę o roważenie tej propozycji rozsądnie, a nie, że *oh patrzcie, kolejny co myśli że nowy serw bedzie XDDDD*
,,W końcu jesteśmy tylko opakowanymi w emoji, martwymi w środku istotami, żerującymi na złożach lajków i wyświetleń, bo to się liczy - wyświetlenia i fajne filmiki" ~ grgml, 2016

Obrazek

redve

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 1

(#2) Napisano 21 wrz 2016, o 21:27

Miałem pomysł żeby zrobić overwatch mode
nawet napisałem jakiś czas tmu co ma robić każda postka ale jednak zgubiłem to mimo wszystko w planach tryb był GENIALNY
i gdyby nie pluginy sam bym to zrobił :D]

Jestem na tak a na serwie FF MUSI być mapa air_fight 2 inaczej nie ma sensu taki tryb :P
Jak cały świat zadaję sobie tylko to jedno pytanie... JAK TO NIE SIADŁO?!

Sixej

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 2
  • Otrzymane piwa: 1

(#3) Napisano 22 wrz 2016, o 18:35

1. Fajny pomysł, ale z doświadczenia wiem, że powstanie serwer only dgl.
2.Takie serwery za zwyczaj świecą pustkami i jest to marnowanie pieniędzy na sloty.

FREEESTYLER

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 3
  • Otrzymane piwa: 0

(#4) Napisano 22 wrz 2016, o 19:03

zamiast only pistol ja bym zrobil only awp , z tego co mi wiadomo nie ma w cs 1.6 POLSKIEGO serwera awp+dm ;]
ObrazekObrazek

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#5) Napisano 22 wrz 2016, o 21:08

A ja myślę że nic z tego nie będzie mieliśmy serwer GO i padło wszystko i kasa poszła na marne. Generalnie to administracja musi się tu wypowiedzieć ale coś cienko to widzę.

Piotrek52090

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 187
  • Otrzymane piwa: 9

(#6) Napisano 22 wrz 2016, o 21:19

Zamiast nowych serwerów to proponuję się składać na reklamy tych co mamy i będzie git :)
PeterIRE - Gracz na Cs Lamers :)

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#7) Napisano 23 wrz 2016, o 02:20

Zacznijmy od tego ze 80% serwerów teraz jes teraz napedzanych boostami. Jeśli jest ktoś przy kasie to pompuje 1000zł miesiecznie na bosty i mamy taką sieć weed-cs :D Spójrzcie jaki tam jest cennik VIPa i czy chcielibyście by cos takiego było na lamersach? W chwili pisania tego posta mają 4 serwery z boostowaniem na stawce 30zł na dzien co daje na miesiac 3600zł :D Przy czym moge sie założyć ze gdyby boost zniknął to miesiąc, góra dwa i po sieci. Moze są 4 sieci które normalnie funkcjonują, maja najmniej 5 serwerów które i tak są "wspierane" boostami. A więc jak oni sie wspierają to wiadomo do czego to dąży. Nowych serwerów nie będzie.
Musimy sie trzymać tego co mamy. Brak funduszy na kosmiczne stawki boosta zmuszają by serwy zyły własnym życiem, bez nitro. Aczkolwiek FFA dostanie prawdopodobnie ostatni strzał dzięki pomocy finansowej admina @Zdzisiek za co mu serdecznie dziękuje w imieniu wszystkich Lamersów. Nastepna pula finansowa jezeli sie takowa uzbiera bedzie szła po kolei na DM i DD2.
Tutaj też wątek zamknę bo wiadomo, że dalsza część nie będzie miał związku z tematem głównym.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów