Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com4/124OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

Kilka nowych map ?

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

Hedonista

    Moderuje co chcę :)

  • Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Posty: 496
  • Dołączył: 11 maja 2015, o 10:42
  • Lokalizacja: Katowice
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 158

(#16) Napisano 22 sie 2016, o 23:21

Jeśli chodzi o moje propozycje to ponawiam prośbę o wgranie mapy de_sandstand która ma bardzo dobrą grywalność, jest zbalansowana pomiedzy CT i TT i nie za duża co powoduje że można ją smiało wybrać nawet jak serwer nie jest pełny.
Link do pobrania mapy dla ciekawych jak wyglada ale też znajduje sie na stronie kilka ssów z mapki :) http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1394/
If You wanna fuck for money, fuck Yourself and save the money!


Obrazek

ObrazekObrazek

nOthinG

    Admin serwera:
    DD2, DM

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 745
  • Dołączył: 13 cze 2013, o 09:26
  • Postawione piwa: 155
  • Otrzymane piwa: 164

(#17) Napisano 23 sie 2016, o 07:37

Widziałem gdzieś kiedyś mapę de_moria, myślę, że można spróbować i że spodoba się ona fanom LOTR'a ;)
cs_estate - jak najbardziej, świetna mapa.
Wyrzuciłbym italy, Office, cobblestone i przede wszystkim rat's (najgorsze mapy ever :p).
Może wygraliśmy jakieś małe mapy na godziny wieczorne? Fy_pool_day, fy_snow i dd2_long?
Pozdrawiam nOthinG :*

templar

    Admin serwera DM!

  • Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Posty: 114
  • Dołączył: 27 maja 2016, o 23:03
  • Lokalizacja: Bielsko Biała
  • Postawione piwa: 19
  • Otrzymane piwa: 6

(#18) Napisano 23 sie 2016, o 10:27

de_moria ? brzmi ciekawie,z checią bym zagral bo jestem zapalonym fanatykiem sagi Władcy :D
Obrazek

https://steamcommunity.com/id/templartitan/

i5-4460 3.9 GHz
GeForce GTX 970 MSI
12 GB RAM
Motherboard - MS-7616
Monitor - LG 24GM77 144 hz/1ms
Keyboard - ModeCom MC-800M
Mouse - Fnatic Gear Flick/mousepad - Steelseries QCK

Arcanix

    Admin serwera DM!

  • Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Posty: 687
  • Dołączył: 26 kwie 2014, o 15:01
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#19) Napisano 23 sie 2016, o 11:06

Jak spotkam balroga to chętnie zagram w morii :-)

Mloda Krew

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 14
  • Dołączył: 11 lip 2016, o 11:51
  • Lokalizacja: Tomaszow Lub./Lubelskie
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#20) Napisano 23 sie 2016, o 12:46

dajjcie mape na serwa dust2_long

Tosia

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 392
  • Dołączył: 20 sty 2015, o 00:52
  • Postawione piwa: 57
  • Otrzymane piwa: 78

(#21) Napisano 23 sie 2016, o 13:17

Ja powiem tak grając na innych serwerach wcześniej nie było problemu z dodawaniem map jak tutaj ma lamersach. Podpatrzony trochę od innych jak to jest robione. Sumując jest to tak ze mapy są dodawane wszystkie jakie ich propozycje następnie po miesiącu jest robiona ankieta czy mapa zostaje czy robi wylot i do tematu się już nie wraca. Jestem zatem żeby i tak na lamersach było moim zdaniem to jest dobry pomysł żeby urozmaicić ten serwer. Pozdrawiam

P.S. Sorry ze tak z błędami ale iPhone to gowno

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3306
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#22) Napisano 23 sie 2016, o 14:14

Tosia z mapami nie bylo by problemu by je dodawac, gdyby serwer mogl funkcjonowac sam z siebie czyli bez reklam. Teraz reklama sie skonczyla i szybko kolejnej nie bedzir bo brak funduszy. Damy nowa mapke i z miejsca kilka osob wyjdzie bo nie znaja mapy i nie wiedza gdzie latac W konsekwencji zanim sie mapa skonczy zostanie 1/3 graczy. Ale jak mowie mozemy wszystko zrobic ale nie bede polegal na 5 postach... Tylko na 15-20
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Beton

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 500
  • Dołączył: 26 gru 2014, o 11:21
  • Lokalizacja: Szczyt
  • Postawione piwa: 163
  • Otrzymane piwa: 99

(#23) Napisano 23 sie 2016, o 20:08

Skoro serwer miałby kręcić sę bez reklam to najpierw należy wyrzucić większosc map i zostawić z 10 grywalnych,na których nie będzie brakowało graczy a dopiero później wprowadzać jakieś nowości(po dokładnym przemysleniu).

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3306
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#24) Napisano 23 sie 2016, o 23:20

Ale to już było ... I powróci gęsty płacz. Naprawde nie mam pomysłu :D Kto chetny jest pobawić się w boga FFA ? :D
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Tosia

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 392
  • Dołączył: 20 sty 2015, o 00:52
  • Postawione piwa: 57
  • Otrzymane piwa: 78

(#25) Napisano 24 sie 2016, o 10:00

To co może co miesiąc inny zestaw albo co tydzien tak 10 map?

Rudziutka

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 2052
  • Dołączył: 13 sie 2013, o 23:14
  • Lokalizacja: Leśna Podlaska
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#26) Napisano 24 sie 2016, o 10:03

Ja może bogiem FFA nie jestem, ale uważam tak samo jak Beton. Po co dodawać nowe mapy skoro serwer już świeci pustkami,bo nie ma reklamy, a co będzie potem- wejdzie jakiś gracz zobaczy mapę,której nie zna i wyjdzie.
Zaraz pewnie ktoś napisze "to zróbcie reklamę" bardzo chętnie, ale jak mamy żebrać o 10 zł na serwer jak ostatnio to dziękujemy bardzo. Zostawić standardowe mapy, te które są często grane, a nie takie które są "fajne,ładne,super sie kampi itp" albo takie które przypadły do gustu adminom bo to nie tylko o nas teraz chodzi, ale o dobro całego serwera. Dopiero później jak będzie reklama jeśli będzie, dodać jakieś nowe

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#27) Napisano 24 sie 2016, o 11:08

Ja bym zostawił tak jak jest :okok: kilka map nowych było wgrane i dopiero co się rozkręcają więc nie ma sensu kombinować bo kilka osób coś chce :D
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

Don Swiateczna Pikieta

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 283
  • Dołączył: 24 cze 2016, o 14:05
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 21

(#28) Napisano 24 sie 2016, o 11:41

Nie ma co rozkminiać skoro jest problem z aktywnoscią graczy na serverze FFA to ja bym wycofał pomysł z nowymi mapami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

Arcanix

    Admin serwera DM!

  • Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Posty: 687
  • Dołączył: 26 kwie 2014, o 15:01
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#29) Napisano 24 sie 2016, o 12:15

Chyba bedzie najlepiej zamknac i zapomniec bo z problemu podmiany gora 2-3 map ktore sa cienkie na inne ktore mozeby sie przyjely lepiej, nagle zrobil sie problem ze siec bedzie trzeba zamknac. Niestety czytaja glupie wypowiedzi robi sie tak wlasnie burdel ze temat zmienia sie w cos innego niz byl zaplanowany.

Tosia

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 392
  • Dołączył: 20 sty 2015, o 00:52
  • Postawione piwa: 57
  • Otrzymane piwa: 78

(#30) Napisano 24 sie 2016, o 13:13

Podmienić mapy zawsze idzie te co nie zdają egzaminu po prostu zamienić propozycje były.

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron