Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_rats_13371/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com5/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 1 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 3.13% :-(

[FFA]Fix to Mix - karri

Fix

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 5
  • Dołączył: 24 cze 2014, o 14:52
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#1) Napisano 24 cze 2014, o 14:56

Screeny: http://speedy.sh/aYmNb/cstrike.rar


Nick podczas gry: Fix to Mix
SteamID/IP: NeoBans / 79.186.34.184
Data: 24/06/2014 - 14:48:16 (8 minut temu)
Powód bana: wstaw foty na CS-Lamers.com
Admin banujący: @karri
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=71808
Serwer: CS-Lamers [FFA] [POLOWANIE] @pukawka.pl

Batonik

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 6 maja 2014, o 16:47
  • Postawione piwa: 4
  • Otrzymane piwa: 7

(#2) Napisano 24 cze 2014, o 16:35

2 ss po lewej stronie brama co to za kreska i celownik na kresce ? i po prawej stronie przy mocnym przyblizeniu ja widze krzyzyki
" Nigdy nie mów nigdy, się nie poddawaj, rób swoje i zbieraj brawa"
Obrazek

Benqu

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 40
  • Dołączył: 11 cze 2014, o 20:44
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 0

(#3) Napisano 24 cze 2014, o 16:40

Gdzie Ty widzisz jakieś kreski? :o
Chyba że jestem ślepy :D
Obrazek

Sivi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 998
  • Dołączył: 31 mar 2014, o 14:41
  • Lokalizacja: Orzesze
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#4) Napisano 24 cze 2014, o 17:05

Rzeczywiście jeden SS podejrzany: hmm

Obrazek

Co do krzyżyków to są dziury po pestkach na małej rozdzielczości. Co nie zmienia faktu, że te cienie nie mają prawa bytu, tak samo jak ta kreska.
Obrazek

Parker

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 2083
  • Dołączył: 16 kwie 2013, o 23:41
  • Lokalizacja: Tarnobrzeg
  • Postawione piwa: 112
  • Otrzymane piwa: 221

(#5) Napisano 24 cze 2014, o 17:36

Prośba do karriego:
Wrzuć swoje ss'y będzie wszystko jasne.
Obrazek
Obrazek

karri

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 218
  • Dołączył: 31 lip 2013, o 17:33
  • Lokalizacja: Kraków
  • Postawione piwa: 21
  • Otrzymane piwa: 14

(#6) Napisano 25 cze 2014, o 00:14

Już wrzucam chwilka ;)
http://speedy.sh/bj6YE/karol.rar

Aaa i jeszcze dodam że kolega podczas screenów jak widać patrzy się w 1 miejsce a jak nie robiłem to "scanował" tam gdzie byli i była taka jedna akcja ze wszedł do środka było 2 ct i 1 tt ten z tt był na dachu stał w miejscu cicho a nasz kolega "mix" zaczął scanować nagle w to dokładnie miejsce to troszkę dziwne jak dla mnie ;c

Sivi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 998
  • Dołączył: 31 mar 2014, o 14:41
  • Lokalizacja: Orzesze
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#7) Napisano 25 cze 2014, o 00:55

Układ pestek sie nie zgadza... Jak dla mnie przeklejone.
Obrazek

Fix

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 5
  • Dołączył: 24 cze 2014, o 14:52
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#8) Napisano 25 cze 2014, o 02:12

Kreski? Chodzi tą koło kolesia z CT? Jeśli dobrze się przypatrzycie, Screen, który dał admin został zrobiony około 1 sek później niż ten mój.
Dowód? Na moim SSie jeszcze nie zacząłem skanować, a na SSie admina wyraźnie widać skany...

Dwa, na screenie admina widać ESP only for admin, czyli ten plugin dla admina, pomagający rozpoznać, czy ktoś ma wh...

Powiedzcie mi, czy te kwadraty, czyli TT, pokrywają się z jakimiś kreskami i wymyślonymi krzyżykami ?

"Aaa i jeszcze dodam że kolega podczas screenów jak widać patrzy się w 1 miejsce"

Jak widać na którymś SS odpisywał na powód bana. Jeśli pamiętasz, treścią wiadomości było "Luz"

"a jak nie robiłem to "scanował" tam gdzie byli"

Z prawej strony skanowałem całym magazynkiem na cała sciane. Przy ostatnich kulach koleś dostał skana. Ściągnij demko i przysłuchaj się, że ten sam koleś chwilę przed moim skanowaniem oddał strzał. Jeśli Ty masz admina, a nie potrafisz przez dzwięk rozpoznać gdzie stoi koleś, to wybacz, dupa z Ciebie nie admin.

" Co nie zmienia faktu, że te cienie nie mają prawa bytu"

Jakie cienie człowieku? =_=

Układ pestek sie nie zgadza... Jak dla mnie przeklejone.

Porównaj pozycje graczy przy screenach moich i admina... Widać wyraźnie że te admina są robione gdzieś 1 sek później...
Zapewne set_taskiem w pluginie wywołana opcja screena dla admina... z opóźnieniem XXX... Zamiast zrobić osobnego if-a w tym samym publicu.

Tak, znam Amxx...

Dodam jeszcze że posiadam steam, który po ostatniej aktualizacji nie włącza się na moim komputerze.

Wyskakuje błąd steam client bootstrapper, możecie o tym poczytać chociażby na amxx.pl bo powstał tam taki temat i wiele graczy ze starszym sprzętem nie może już steama odpalić. To że mam kalkulator, nie komputer świadczy właśnie niska rozdzielczość i moje 20 FPS, które widnieje prawie na każdym screenie.
Przykładowo na serwery 32/32 nie mam co wchodzic bo i na dd2 fps ~10-15

Sivi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 998
  • Dołączył: 31 mar 2014, o 14:41
  • Lokalizacja: Orzesze
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#9) Napisano 25 cze 2014, o 10:48

Nie istnieje cos takiego jak screeny adma 1s później, są robione jednocześnie z obu maszyn. Układ pestek jest ewidentnie inny. Podejrzana kreska + cienie. Jak dla mnie bez UB.
Obrazek

Fix

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 5
  • Dołączył: 24 cze 2014, o 14:52
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#10) Napisano 25 cze 2014, o 14:03

Odpowiedniki screenow admina roznia się pozycjami m.in gracza.

Ostrzeżenie. Proszę nie obrażać.

Sivi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 998
  • Dołączył: 31 mar 2014, o 14:41
  • Lokalizacja: Orzesze
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#11) Napisano 25 cze 2014, o 14:10

Ciągle nie wytłumaczyłeś różnicy w układzie pestek, nie powiesz mi ze w mniej niz sekunde wypaliles caly magazynek? Zaczynając obrażać z miejsca skreślasz jakiekolwiek szanse na UB. No i różnica czasu to max 0.1s a nie 1s.
Obrazek

Beny

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1057
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 16:43
  • Lokalizacja: Szczuczyn
  • Postawione piwa: 214
  • Otrzymane piwa: 127

(#12) Napisano 25 cze 2014, o 14:21

Rozpiszcie demko i tyle. Chyba będzie prościej skoro tak skanował? Na ssach nie jednokrotnie są błędy, ssy to tylko pomoc, a pestki mogą się różnić, bo różnią się configi ;]
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy,
Co by się nie działo będziemy dziećmi tej ziemi,

Podnieśmy głowę, zaśpiewajmy w chwale,
Mamo, Tato dzięki za to że jestem Polakiem

Sivi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 998
  • Dołączył: 31 mar 2014, o 14:41
  • Lokalizacja: Orzesze
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#13) Napisano 25 cze 2014, o 14:37

Beny, czyli sugerujesz ze przez configi rozni sie miejsce strzelania po scianach? I to nie sa drobne roznice tylko zupelnie inna sciana ....
Obrazek

Kubi

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 732
  • Dołączył: 26 wrz 2012, o 17:59
  • Postawione piwa: 154
  • Otrzymane piwa: 83

(#14) Napisano 25 cze 2014, o 15:11

Jezeli czasy, rozmiar i odstepy miedzy fotkami sie zgadzaja, to chyba UB sie nalezy, wątpie, zeby zdazyl przerobic fotki w 8 min tym bardziej, ze musial sie zarejestrowac na forum. Najlepiej poproscie śpeca o pomoc, bądz rozpiszcie demko i fotki juz nie bd mialy znaczenia

Fix

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 5
  • Dołączył: 24 cze 2014, o 14:52
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#15) Napisano 25 cze 2014, o 16:02

Na 1 Screenie widać że wyładowany mam cały magazynek, a u góry w info o zabójstwach widać że kolesia ubiłęm na skanie z prawej strony.

Screen 2 różni się od tego co dał admin, mimo że w tej samej sekundzie. Jaka jest różnica? U mnie jeszcze nie zacząłem skanować. Czyli admina screen robił się o parę chwil później. Kretyn by to wziął na wet na logikę... Możecie mi dawać warny, ale będę nazywał rzeczy po imieniu, bo tacy "inteligenci" krótko mówiąc mnie wk....

Screen numer 3 doskonale pokazuje jaka jest różnica pomiędzy tymi screenami, na moim screenie z lewej strony widać dłoń/broń kolesia, a na odpowiedniku admina już widać ramię tego kolesia.
Czyli idąc Twoim tokiem myślenia, mam wh który zmienia położenie graczy na mapie? Całą mapę czy co? Rusz w końcu głową, zapoznaj się z językami programowania. To w końcu się dowiesz że wywołanie skryptu nigdy nie jest w tym samym czasie/w takim samym odstępie czasu.

I nadal nie odpowiedziałeś mi, jakie cienie widzisz na ssach. Może jeszcze się doszukasz duszków? Wierzysz w duchy? Bo ja nie, ale jeśli je tam widzisz, powiedz, przyjrzę się dokładnie.
Jak tu jeden kolega mówił, nie ma szans aby przerobił w 8 minut od bana screeny, rejestracja mi zajęła ponad 3, bo nie chciał link aktywacyjny dojść. Wrzucanie ssów minutę.

Oooo, napisz że zostało mi 3 minuty, więc przez te 3 minuty musiałem przerobić SSy!

I te tłumaczenie się powoli przypomina tłumaczenie się przed sądem, dlaczego pies nasrał w parku na trawę... Czyli oskarżenie i przesłuchanie, jak o zabójstwo...

Wróć do Archiwum FFA



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron