Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:Jak za mało to macie jeszcze 30 minut gry jego
Pozdro od rzulfa
Cytat:Jak za mało proszę obejrzeć dalej
rzulf pozdrawia
Cytat:czasów jest więcej demko jest całkiem długie rozpiska pod kątem ab ale i akcje na wh powinny się znaleźć bez problemu
Pozdro od rzulfa
Użytkownik maluCZKa napisał:a czemu moja osoba się tu znalazła?
Woogie dla chcącego nic trudnego nawet na czystego gracza znajdą się akcje kiedy można powiedzieć, że się spalił, bądź grał modelowopodejrzewam, ze nie jedna taka akcja znajdzie się i z Twojej gry
Ciekawe, ze po 1 czy 2 akcjach z całej mapy można stwierdzić, że ktoś gra odpalonyGratuluje, bo to chyba z fusów można wywnioskować, albo Sędziowie mają czarodziejskie moce i widzą więcej niż normalny człowiek
śmiech na sali
Użytkownik maluCZKa napisał:a czemu moja osoba się tu znalazła?
Woogie dla chcącego nic trudnego nawet na czystego gracza znajdą się akcje kiedy można powiedzieć, że się spalił, bądź grał modelowopodejrzewam, ze nie jedna taka akcja znajdzie się i z Twojej gry
Ciekawe, ze po 1 czy 2 akcjach z całej mapy można stwierdzić, że ktoś gra odpalonyGratuluje, bo to chyba z fusów można wywnioskować, albo Sędziowie mają czarodziejskie moce i widzą więcej niż normalny człowiek
śmiech na sali
PS. Aż ściągnę te demka i se zobaczę odpaleńców
- mam nawet z wczorajszego meczu demko, ale skoro jesteście pewni że mam czity to pierdole. na następny mecz nagram, ale będę specjalnie lamił, w sumie nie wiem czy będę grał (patrz dół)Użytkownik Woogie napisał:Teraz awansowaliście dalej to jak będzie pófinal tyler to nagraj demko ze swoja gra jak będziesz tak karał to unikniesz wszelkich spekulacji ze wh czy cos . Ale pewnie tego nie zrobisz bo po co? no
Użytkownik Woogie napisał:właśnie nawet 2 kolegów z twojego teamu mówiło ze się spalasz :* a teraz pewnie będą cie bronic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości