Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com6/124OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

Za dużo śmieci na serwie.

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

Kondzik

    Admin serwera:
    DD2, FFA.

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 566
  • Dołączył: 10 maja 2014, o 20:53
  • Lokalizacja: Jedlicze/Rzeszów
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 102

(#16) Napisano 26 cze 2016, o 21:29

Te przelatujące przez ciało pociski zdarzają się tak rzadko, że nawet nie zwracam na nie uwagi. To tylko gra dla funnu. Sądzę, że nic się nie zmieniło względem poprzedniego roku. Gra jest w miarę płynna a wasze nietrafianie jest spowodowane waszą frustracją którą daje się słyszeć na voice ;) Nie oczekujmy cudów od serwa 30+ slotów. To tylko stara gierka w dodatku online która nigdy nie będzie perfekcyjna czy nawet bardzo dobra. Co do pluginu z przenikaniem to o ile wiem jest on wprowadzony żeby nie było płaczu z respem i blokami na nim czy że ktoś pada bo zbyt wiele osób w jednym momencie się respi. Nie dogodzi w tej kwestii nikomu a obecne rozwiązanie pozwala na płynną grę i wyjście z respa.
Tata zawsze mi mówił ,że nauka jest najważniejsza. Masz wiedzę masz wszystko ;)

Tosia

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 392
  • Dołączył: 20 sty 2015, o 00:52
  • Postawione piwa: 57
  • Otrzymane piwa: 78

(#17) Napisano 27 cze 2016, o 06:39

Co wy gadacie gra się normalnie i jest wszystko w porzo. Nie narzekać tylko grać a jak to nie skutkuje to niech sobie gracze zainwestują w internet szerokopasmowy to nie bd problemow

MendoX

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 46
  • Dołączył: 25 sty 2016, o 19:20
  • Postawione piwa: 16
  • Otrzymane piwa: 3

(#18) Napisano 27 cze 2016, o 08:18

Nie o to tu chodzi aby się spinać i kłócić tylko ewentualnie coś poprawic. Dużych zmian na gorsze ja osobiście nie zauwazylem też pro graczem nie jestem więc może coś ucieka a również nie gram na innych sieciach więc może porównania brak , choć trochę w tym racji że ktoś ciała nie ma również zdążyło mi się pakować kule w gościa seriami nie full auto a on nic stał sobie po chwili dopiero dostał nie zmieniając specjalnie polozenia, fakt też że to nie jest za każdym razem, będę miał taką sytuację to dam znać ogladniemy myślę wszyscy Demo wtedy ;) na razie w dalszym ciągu wieczorami np wczoraj po 22 jest Mało osób ;)

KubeQ.Pl

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 359
  • Dołączył: 22 kwie 2015, o 20:07
  • Lokalizacja: Opole
  • Postawione piwa: 161
  • Otrzymane piwa: 96

(#19) Napisano 27 cze 2016, o 10:21

Dla mnie wszystko ok, czy strzelam czy nie to i tak nie trafiam takze luzz. Poprostu trzeba wsiąść na klatę to, ze skilla sie nie ma :)
Obrazek

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#20) Napisano 27 cze 2016, o 11:08

Połowa ludzi nie wie o co chodzi w temacie. Mi nie chodzi tylko o skila. To że mnie ktoś bije spoko niech bije to jest gra oparta na rywalizacji gdyby tylko jeden gracz był nie do wyjebania to nikt by w to nie grał bo po co skoro i tak będziesz przegrywał. Chodzi o poziom gry na serwie jeśli ktoś tego nie widzi to bez urazy ale okulista się przyda. To widać gołym okiem że jest bite mniej fragów niż wcześniej i to nie chodzi o moją osobę lecz o graczy na serwie nie tak zwanych botów tylko graczy którzy mają już jakiś poziom grania. Ns biegają bez ciała jak to jest że stojąc w miejscu celuję w typa pali mi się znaczek na niebiesko i nie trafiam w typa gdy kiedyś biegnąć na pełnej waliłem banie że był szok co się dzieje. Teraz żeby zabić w biegu jest to niemożliwe jeśli chodzi o moją osobę. Ja wiem że fragi nie będą się zabijać od tak żę wejdę i będę sobie strzelał i bił ale skoro kiedyś biłem tak że większość miała mnie dość to chyba jest coś nie tak. Mój skil nie ma tu nic do gadania bo gdy gram na innych serwach jest ok. Jeśli nie ma problemu to czemu gra tak mało ludzi w porównaniu do czasu z przed roku a nie mówiąc z przed 2 lat. Wczoraj godzina po 22 pusty serwer gdzie keidyś w niedziele grałeś minimum do północy może nie był full ale było na tyle ludzi że mogłeś jeszcze grać a teraz co jest. Też słyszałem na innych sieciach że nasze CSL jest zlagowane i chujowo się gra. Ja osobiście miałbym propozycję żeby zejść s kilku slotów na próbę po prostu zobaczyć jak to będzie gdy będzie np 27 lub 28 slotów. Ja też myślę że spadek fpsu serwa ma coś do tego. Co do slotów to tak jak mówię na próbę. Choke przy wyjściu z respa 100 gdy się poruszam jest od 10/30 Lose 0 In 150 Out 30/50 Fps bez zmian 100 cały czas.

Geralt z Riviii

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 1 maja 2016, o 09:54
  • Postawione piwa: 53
  • Otrzymane piwa: 0

(#21) Napisano 27 cze 2016, o 11:45

Coś musi w tym być. Nieraz nowych zawodników ciężko trafić. A co do ciała to nie tak odległa sytuacja bo wczoraj, ktoś mnie z bliska strzelał z ak47 i wcale hp nie mógł zabrać, nie raz też teraz często na say piszą brak ciała. A co do pluginów to sądzę, że nie potrzebny jest reconnect, i co ma gracz jak zrobi reconnect? Od nowa będzie musiał zbierać $. Następny to przenikanie na respie: już kilka razy mnie tak wywaliło wysoko, że nie zdążyłem nacisnąć e i otworzyć spadochron i zabiera 30-40 hp to całkiem sporo :D Nie zawsze wychodzi skill, raz na wozie raz pod wozem, więc mogę się mylić :D Idę grać na FFA 2pistolety 2pistolety 2pistolety
:strzelaj: haha
2pistolety :poklon: :samobojstwo:

Rudziutka

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 2052
  • Dołączył: 13 sie 2013, o 23:14
  • Lokalizacja: Leśna Podlaska
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#22) Napisano 27 cze 2016, o 12:16

Plugin do recconectow jest po to żeby 2 razy w tej samej rundzie nie wchodzić. Ułatwia to pracę adminom bo nie kazdego da się wylapac od razu,a tak plugin robi to za nas. Uważam, że to co jest potrzebne adminom jest niezbędne. Co do przenikania- usuniemy i będzie płacz że nie ma hmm

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3306
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#23) Napisano 27 cze 2016, o 13:09

Tym bardziej ze ten plugin dziala tylko na poczatku rundy, potem jest pauzowany... Podobnie jak kilka innych ktore są wywolywane w konkretnych przypadkach. Polecam wpusac w konsoli polecenie "rate" i jesli wypluje wam 25000 to zwiekszyc na 100000 jesli mamy lepsze łącze i sprawdzic jak sie gra.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Geralt z Riviii

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 1 maja 2016, o 09:54
  • Postawione piwa: 53
  • Otrzymane piwa: 0

(#24) Napisano 27 cze 2016, o 14:54

@Axl ja mam tak ustawione teraz: http://www.fotosik.pl/zdjecie/34496532bf1fdc7c
I jak zwiększę do 100000 co będzie? Lepiej/płynniej chodziło?
:strzelaj: haha
2pistolety :poklon: :samobojstwo:

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#25) Napisano 27 cze 2016, o 16:12

Jak ustawiam na 100000 to wymusza 20000?

SkorupiaQ

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 15
  • Dołączył: 14 maja 2016, o 13:31
  • Postawione piwa: 2
  • Otrzymane piwa: 1

(#26) Napisano 27 cze 2016, o 17:29

Cześć wszystkim, może nie gram na tym serwerze szczególnie długo to też nie odczuwam tej różnicy. Trzeba przyznać, że czasami są drobne spadki fps, ale to, że nie wpada to raczej kwestia czyjejś celności bo przynajmniej u mnie głowa jest tam gdzie ma być. Dla polepszenia jakości można przecież usunąć parę zbędnych dodatków czy niegrywanych map. Podsumowując, serwer działa spoko i gra się dobrze, ale mogłoby być troszeczkę lepiej.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3306
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#27) Napisano 27 cze 2016, o 19:21

Użytkownik zielone_jon.. napisał:
Jak ustawiam na 100000 to wymusza 20000?


Poprawione.
Każdy kto ma steam'a powinien mieć ustawione rate 100000 w standardzie, zaktualizowano plugin i czekam na komenty.
NonSteamy mogą spróbować tego ustawienia, u jednych może działać u innych nie.

Gracze na lepszym łączu i dobrym sprzęcie powinni odczuć różnice, przynajmniej w strzelaniu w graczy steam, jeśli nie odczuwają, no cóż...... :D

Jak sprawdzić jakie ma sie rate? Otworzyć konsole i wpisać: rate
Jak ustawić nową wartość? Otworzyć konsole i wpisać: rate 100000
Jeśli się pogorszyło, wpisujemy mniejszą wartość, stanowcze minimum to 20000
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Rudziutka

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 2052
  • Dołączył: 13 sie 2013, o 23:14
  • Lokalizacja: Leśna Podlaska
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#28) Napisano 28 cze 2016, o 10:26

Z mapami nie zaczynajcie od nowa. Dodaliśmy Wam mapy to Wam się nie podobały i do usunięcia. Potem proponujecie inne, dodajemy je i nie są praktycznie grane więc jaki sens dodawać mapy, żeby potem znów usuwać? Obecnych map jest wystarczająco i wszystkie są w miarę grane. Niestandardowych jest dosłownie kilka i nie będziemy ich usuwać, bo mapy tu nie są problemem.
Jeśli chcecie rozmawiać o mapach- to nie w tym temacie- PROSZĘ ZAŁOŻYĆ INNY W ODPOWIEDNIM DZIALE :)

Geralt z Riviii

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 1 maja 2016, o 09:54
  • Postawione piwa: 53
  • Otrzymane piwa: 0

(#29) Napisano 28 cze 2016, o 13:54

Nie schodzimy na inne tematy
:strzelaj: haha
2pistolety :poklon: :samobojstwo:

ZoRRo

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 433
  • Dołączył: 2 cze 2011, o 00:05
  • Lokalizacja: Los Angeles
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 72

(#30) Napisano 16 lip 2016, o 22:26

Proszę o najnowsze wieści jak sytuacja aktualnie wygląda.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •