Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]Conor McGregor - kubi

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Część postu powinna Ci się wypełnić automatycznie - sprawdź czy wypełniły się poprawnymi danymi (jeśli nie, to popraw) i pamiętaj, aby uzupełnić wszystko. WSZYSTKO!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.
Screeny: Wszystkie 5 (pięć) oryginalnych screenów należy spakować do ZIP/RAR i wrzucić na dowolny hosting plików. My zalecamy http://www.zippyshare.com/. Screenów nie wolno pomniejszać, powiększać, edytować czy zapisywać jako JPG - mają być oryginalne BMP.
AmxBans: Po wejściu na stronę z listą banów (klik, link) należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID i wkleić do postu link do niego - pole oznaczone jako LINK DO TEGO BANA.
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

Jeśli nowy temat nie wypełnił Ci wzorem to SKOPIUJ WZÓR Z TEGO TEMATU.

Conor McGregor

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 41
  • Otrzymane piwa: 19

(#1) Napisano 2 lut 2016, o 19:48

Opis sytuacji: wchodzilem na respie na skrzynke 1:40 a schodzilem z niej 1:29 i chcialem uciekac w strone trupa po czym zabil mnie kubi. nie bylo 1:30 :))

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: Conor McGregor
SteamID/IP: VALVE_0:0:966335698 / 91.222.143.47
Data: 02/02/2016 - 18:46:42 (36 sekund temu)
Powód bana: tak miales bardzo duza czasu
Admin banujący: @Kubi
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=106919
Serwer: CS-Lamers [Dust2 Only][4Fun Lite] @Shooters.pl

p.s prosze o usuniecie bana albo o skrocenie go do kilku minut :)
Obrazek

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 154
  • Otrzymane piwa: 83

(#2) Napisano 2 lut 2016, o 19:57

Runde wczesniej napislaem wyrazne: KTO BD NA RESPIE POWYZEJ 30 SEC DO STANIE BANA NA 1 H. Ban nie bd skrocony, gdyz kiedy zabilm Cie na respie na skrzyni- smiech minelo 30 s. i stad ten ban. Odczekaj swoje i nie kamp na respie. Elo

Conor McGregor

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 2 lut 2016, o 19:58

nie minelo 30 sekund bo nawet mowilem wariatowi zeby mine szybko podsadzil bo mam jeszcze 10 sekund wtedy wskoczylem zabilem jednego i jak juz chcialem schodzic dostalem od ciebie banke :)
Obrazek

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 2 lut 2016, o 20:07

Po 1, kiedy Cie zabilem minelo juz 30 s a po 2 nawet jesli zostalo Ci np te 2 sekundy( chodz tak nie bylo), to co zamierzales sie teleportowac do trupa?? Pobierz demko i sb zobacz jaki byl czas i dopiero skladaj zale na forum

Conor McGregor

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 2 lut 2016, o 20:09

Hmm po 1 nie minelo 30 sekund :) zabiles mnie przed uplywem ograniczonego (sekunda) czasu co oznacza ze nie mogles mnie zbanowac bo mnie juz na respie nie bylo :)) musialbys banowac wszystkich co sa 1:40 na respie bo nie beda mieli czasu zeby stamtad isc :)))))))
Obrazek

nOthinG

Admin serwera:
    DD2, DM

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 155
  • Otrzymane piwa: 164

(#6) Napisano 2 lut 2016, o 20:16

Nigdy nie spotkałem się, żeby Kubi dał niesłusznego bana. Jeżeli jednak tak jest to może wrzuć demko ? Jak chcesz się odwołać bez żadnego dowodu ?

Ps. Masz strasznie żenujący avatar.
Pozdrawiam nOthinG :*

Conor McGregor

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 2 lut 2016, o 20:18

Zanim znajde, sciagne, wrzuce demko to juz ban minie i nie chce mi sie z tym bawic. Nie chce mi sie znowu kłócic na 3 strony o jakiegos bana na respie ktory uwazam ze jest niesluszny. zginalem sekunde przed koncem ograniczonego czasu :) inni dalej tam stali nie wydaje mi sie ze im tez dal :)

ps. czemu? to ja całujący swoją córeczke
Obrazek

nOthinG

Admin serwera:
    DD2, DM

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 155
  • Otrzymane piwa: 164

(#8) Napisano 2 lut 2016, o 20:23

Nie chcesz się kłócić a jednak zakładasz temat. Skoro nie chce Ci się wrzucać demka to może poświęć ten czas na dodanie cywilizowanego avatara ?
Pozdrawiam nOthinG :*

Conor McGregor

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 2 lut 2016, o 20:25

No zalozylem temat nie po to by sie klocic tylko z prosba o skrocenie albo usuniecie bana :)
Wydaje mi sie ze miłość ojca do dziecka jest bardziej cywilizowana niz jakis skrzat któremu jest zimno :)
Obrazek

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 2 lut 2016, o 20:56

haha fajna dyskusja ;d P4P sam wiesz, ze dalem info, ze sie posypia bany. Ban byl troche dla przydkladu chodz jak najbardziej zasadny, nic osobistego. Moze dzieki temu wrocisz na serwer i bedziesz swiecil przykladem :) do zamkniecia.

ZoRRo

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 72

(#11) Napisano 2 lut 2016, o 21:06

Oczywiście ban niesłuszny, irytacja admina, który to 3 rundę z rzędu biegnie na respa TT na łeb na szyję (w 2 z nich wpada na 1:40 do końca rundy) i się dziwi, że terroryści nie chcą dać się zabić. Upomnienia leciały w momencie, gdy kubi ginął. :-) Ja tak to widzę.

Dodam, że - 30s -to taki punkt regulaminu, który według mnie jest irracjonalny. Powyższa sytuacja nie jest jednostkowa, zdarza się to nie jednemu adminowi, zarówno na DD2, jak i FFA.
edit. zamiast trzymać się kurczowo tych 30s, proponuję być bardziej elastycznym albo po prostu zdać się na zdrowy rozsądek.

p.s. http://s4.shooters.pl/hltv8ia1d1b1/hltv ... t2.dem.zip - powiedzmy, zainteresowani mogą obejrzeć od 13min
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#12) Napisano 2 lut 2016, o 21:14

nie rozumiem Cie ;d jaka irytacja?? Dlatego, ze raszowalem 3x z rzedu i bilem botow na respie, mialem byc z tego powodu ziirytowany?? Raszowalem dlatego, zeby przypilnowac tt bo kampili na respie. Ban polecial i juz pozniej nikt nie kampil.

ZoRRo

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 72

(#13) Napisano 2 lut 2016, o 21:38

Czy muszę kontynuować? Bo skończy to się kolejną gównoburzą, jak w przypadku reconnectów.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Conor McGregor

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 2 lut 2016, o 21:41

Jak dobrze pamietam bylo tam jeszcze kilka innych osob, nic osobistego
Obrazek

Kondzik

Admin serwera:
    DD2, FFA.

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 102

(#15) Napisano 2 lut 2016, o 22:57

Trochę kubi przesadziłeś. O ile ta runda kiedy było 13:00 o czym pisał ZoRRo podlegała upomnieniu o tyle każda następna nie podlegała karze. Zobaczcie kiedy wy wpadaliście im na respa. Skoro wy raszujecie im respa automatycznie zasada o 30 sekundach na wyjście z respa traci swoją moc. To kiedy wy wbiegliście im na respa to też swoja sprawa. Zabiłeś go jak był na respie jakieś 28 sekunda nie licząc że wpadliście na niego pewnie 24 sekundy od rozpoczęcia rundy.
Straszna niekonsekwencja wyszła tutaj. Z tym respem powinno to obowiązywać jednych jak i drugich jedni wychodzą przed 30 sekundami od początku rundy a drudzy raszują po 30 sekudnach. Ja osobiście bana przy takim moim postępowaniu bym nie dał.
Ja sam decyzji podjąć nie mogę dlatego proszę o postawienie się w roli tej drugiej strony i stwierdzenie czy kara się należy skoro nie mają odpowiednich warunków do wyjścia z respa.
Myślę, że sam temat który jest swego rodzaju upomnieniem powinien wystarczyć.
Tata zawsze mi mówił ,że nauka jest najważniejsza. Masz wiedzę masz wszystko ;)

Wróć do Bany - odwołania.