Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik bzzzyyyQQQuś napisał:wyjdź , zamknij drzwi za sobą i nie wkurwiaj ludzi .
Użytkownik Kubi napisał:Użytkownik bzzzyyyQQQuś napisał:wyjdź , zamknij drzwi za sobą i nie wkurwiaj ludzi .
Nie rozumiem Cię? Jak ty się człowieku wgl zachowujesz?! 1 typ pisze, ze jest problem, odpowiadasz, ze obraziłes się na graczy i nie bedziesz z nimi grał, bo Ci ublizają, ze masz czity (ojej:[...), jakze mi przykro...
Użytkownik Kubi napisał:Teraz inna osoba, napisała, ze jest problem, a z mojego prostego punktu widzenia, problem istnieje, a ty chcesz zamiatac paproszki pod dywan :< i przy tym jestes niegrzeczny, wez ty się zastanów czasem nad tym co piszesz
P.S: ggg tak jak Ci juz ktos napisał, masz admina na ffa to działaj, a jezeli chodzi CI tylko o rangę, to moze lepiej zrezygnuj i nie ośmieszaj siępozdr
Użytkownik kapitan_hak napisał:
@bzzzyyyQQQuś
Popracuj nad interpunkcją i kulturą.
Użytkownik bzzzyyyQQQuś napisał:zrobicie najlepiej nie wypowiadając się na mój temat.
kubipokazałeś się na forum bo co adminka na dd2 trzeba dostać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość