Nick na serwerze: ASAP Rocky
Znajomość AMXX: 9/10
Staż w CS'a: ok. 6lat
Steam ID: STEAM_0:0:27500910
Ile czasu poświęcasz dziennie na grę: 2-3 godziny w tygodniu . W weekendy uzależnione od mojej Kobiety
Staż na serwerze (link do gametrackera): http://www.gametracker.com/player/ASAP% ... 2.8:27073/ . Grałem przedtem pod innymi nickami m.in. Damarzowsky ;* .
Dlaczego chcesz admina właśnie na CS-Lamers: Uważam, że na tym serwerze potrzebny jest kolejny miły , dojrzały i uporządkowany admin, ponieważ przebija się przez niego multum ludzi, a ja mimo tego , że gram 2-3 godzinki dziennie, to steam'a mam zawsze włączonego i w każdej chwili mogę wspomóc biednych graczy, dręczonych przez cziterów
Czy byleś już adminem (jeśli tak, podaj gdzie i jak długo): Jestem współzałożycielem sieci cs-rabarbar. Miałem bardzo dużo adminów w swojej karierze , zdarzyło się nawet na Puchatku
Napisz kilka słów o sobie: Mam 18 lat. Interesuję się muzyką szeroko pojętą . To znaczy RAP , ale jestem również multiinstrumentalistą, a Szkołę Muzyczną ukończyłem jako wokalista na profilu Emisji Głosu . Jestem człowiekiem, którego nie da się nie lubić . Nie szukam zbędnych spin i chętnie się udzielam we wszystkim

Reasumując jestem pozytywnym człowiekiem . ^^
P.S. Jakby ktoś był ciekawy jak wyglądam, to zdjęcia udostępniłem w galerii
Czy będziesz wspomagał finansowo sieć ?: Niestety szkoła nie pozwala mi pracować , więc nie mam możliwości stałego zarabiania pieniędzy .
Mam ok. 35 postów na forum , ale jestem aktywny , nadrobienie tego to tylko kwestia czasu . Gram codziennie na serwerze DD2 , więc zna mnie pewnie dużo graczy . Jeszcze nigdy z nikim się na serwerowni nie pokłóciłem , a mój najlepszy znajomy na sieci serwerów to Poison <3

Liczę na pozytwyne rozpatrzenie podania

Pozdrawiam , ASAP Rocky .