Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

ASAP Rocky :)

TaylorDayWeed

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 50
  • Otrzymane piwa: 31

(#1) Napisano 26 cze 2013, o 21:34

Nick na serwerze: ASAP Rocky
Znajomość AMXX: 9/10
Staż w CS'a: ok. 6lat
Steam ID: STEAM_0:0:27500910
Ile czasu poświęcasz dziennie na grę: 2-3 godziny w tygodniu . W weekendy uzależnione od mojej Kobiety :)
Staż na serwerze (link do gametrackera): http://www.gametracker.com/player/ASAP% ... 2.8:27073/ . Grałem przedtem pod innymi nickami m.in. Damarzowsky ;* .
Dlaczego chcesz admina właśnie na CS-Lamers: Uważam, że na tym serwerze potrzebny jest kolejny miły , dojrzały i uporządkowany admin, ponieważ przebija się przez niego multum ludzi, a ja mimo tego , że gram 2-3 godzinki dziennie, to steam'a mam zawsze włączonego i w każdej chwili mogę wspomóc biednych graczy, dręczonych przez cziterów :)
Czy byleś już adminem (jeśli tak, podaj gdzie i jak długo): Jestem współzałożycielem sieci cs-rabarbar. Miałem bardzo dużo adminów w swojej karierze , zdarzyło się nawet na Puchatku :)
Napisz kilka słów o sobie: Mam 18 lat. Interesuję się muzyką szeroko pojętą . To znaczy RAP , ale jestem również multiinstrumentalistą, a Szkołę Muzyczną ukończyłem jako wokalista na profilu Emisji Głosu . Jestem człowiekiem, którego nie da się nie lubić . Nie szukam zbędnych spin i chętnie się udzielam we wszystkim :) Reasumując jestem pozytywnym człowiekiem . ^^
P.S. Jakby ktoś był ciekawy jak wyglądam, to zdjęcia udostępniłem w galerii :P
Czy będziesz wspomagał finansowo sieć ?: Niestety szkoła nie pozwala mi pracować , więc nie mam możliwości stałego zarabiania pieniędzy .

Mam ok. 35 postów na forum , ale jestem aktywny , nadrobienie tego to tylko kwestia czasu . Gram codziennie na serwerze DD2 , więc zna mnie pewnie dużo graczy . Jeszcze nigdy z nikim się na serwerowni nie pokłóciłem , a mój najlepszy znajomy na sieci serwerów to Poison <3 :D

Liczę na pozytwyne rozpatrzenie podania :)

Pozdrawiam , ASAP Rocky .
.::Cheater::.
TaylorDayWeed
Obrazek
Obrazek

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#2) Napisano 26 cze 2013, o 21:52

Nie znam Cię za dobrze, mało spędzasz czasu na dd2 i ostatnio dużo osób składa podanie na Admina.
● Prośby o admina mogą składać osoby mające przegrane co najmniej 40 godzin na danym serwerze.
A masz 21h. Zapraszam za miesiąc, daj się poznać. Jak narazie NIE.
Obrazek

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 26 cze 2013, o 22:46

Otwieram, daj się innym wypowiedzieć. Kolega gra i na FFA i na DD2, więc czas jest podzielony. Napisał, że grał pod innym nickiem, więc poczekaj na decyzje innych. O posty sie czepiasz... 5 postów to różnica ? Pisze tam gdzie chce, bez zbędnego spamu. 5 postów to kwestia czasu.

TYLER

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 26 cze 2013, o 23:03

Nie.

paranormal

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 65
  • Otrzymane piwa: 357

(#5) Napisano 26 cze 2013, o 23:14

GT nie powala z nóg wiekszość "dniówek" to max 30min na servie...
Nie wierze, że nie znalazłbyś tych 5 czy 10zł żeby wspomóc sieć.
W ostatnim czasie kilka osób juz dołaczylo do naszej ekipy. Teraz Weed konczy się okres próbny, a huti zapewne zacznie okres próbny.
Moim zdaniem taki admin nie jest nam potrzebny. Jestem na NIE
Obrazek
Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjebie.

Oschi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 70
  • Otrzymane piwa: 94

(#6) Napisano 26 cze 2013, o 23:16

● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające co najmniej 40 sensownych postów.Te wbite na siłę nie będą uwzględniane.
● Prośby o admina mogą składać osoby mające przegrane co najmniej 40 godzin na danym serwerze.

Jeden punk regulaminu możemy nagiąć, 2 punkty już nie bardzo.

14 dni na nadgonienie godzin na serwerze (posty na forum to kwestia 30 minut)

ps. Kolega składa podanie na DD2 więc patrzymy na godziny DD2

ps. do moderatorów prosiłbym o wspólne działania a nie pokazywanie kto ma ostatnie słowo (i tak wiemy ze czerwoni :P )
"Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą ... "
"Umiesz liczyc ? - Licz na Siebie"

Obrazek

Obrazek

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 26 cze 2013, o 23:20

Ty Oschi jestes pomidorowy, a nie zaden tam czerwony :p

Poznałem opinie większości, o to mi chodziło :)

Wróć do Archiwum DD2