Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Poison2607 napisał:Ja jestem jak najbardziej za, przyda się team speak, zwłaszcza podczas grania mixów. Albo po prostu zwyczajnego pogadania
Użytkownik Poison2607 napisał:Zajebiste widoki, Hiszpania piękne miasto
Użytkownik m4lutk4 napisał:to ja mam pytanie na jak długo taki serwer chcesz nam udostępnić?
Użytkownik majk napisał:co tu czekac na wyzsza administracje, dobry pomysl a do tego wszystko za free,
dajesz ip itd itp
ja chetnie moglbym zostac tam adminem, mysle ze Poison to samo i ogarniemy tsa i gitara
Użytkownik TYLER napisał:Za darmo już dawno umarło. Powiedz czemu chcesz nam udostępnić ten serwer i jakie korzyści byś za to miał? Jesteś na forum od wczoraj a na serwerach przegrane 4 godziny i już oferujesz darmowy serwer głosowy. Może szukam dziury w całym, ale...
Użytkownik BaDyLiSZeK napisał:A widzę że kolega daje na początek tylko 25 slotów to mało
Ja mogę przebić i dać Wam 200 slotów
No i już Tu mój ts3 był
Użytkownik BaDyLiSZeK napisał:Moim zdaniem bez sensu dawać po troche
Pierw 20 slotów później następne itd
Przydziel od razu 100 czy 200 slotów i będzie ok
Napisałeś : Z serwera głosowego korzysta 20 osób (nie w jednym momencie) a serwer ma 25 slotów, wtedy dostajecie 50 slotów.
Więc to bardzo mało
Nie lepiej od razu nać stałą ilośc slotów i wtedy przedłużać jeżeli już nie będzie miejsca bo takie kombinowanie to wiesz
To u mnie np. na TS3 jest od 30 do 80 osób na TS3 gdzie mam 512 slotów
I ja się nie boję udostępnić 200 slotów bo wiem że jeszcze mi zostanie ponad 200 wolnych slotów
Użytkownik BaDyLiSZeK napisał:Więc udostępnij jeden serwer np. 200 slotów i po kłopocie po co kilka serwerów i skakać z jednego na drugi![]()
Zrób tak jak ja mam kup sobie 512 slotów i problem z głowy
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości