http://d1.hltv.org.pl/srv31356/HLTV-180 ... ul.dem.zip 8:46 - przez smoga strzelil, nie trafil i mu drugi hax go zdjal, a namierzal juz przez skrzynie chyba.
8:56 - moim zdaniem wiedzial ze tam za skrzyniak koles jest ale nie chcial, spalic i glupa przypalil, takie moje zdanie
10:38 - zabil jednego za skrzynia bo mu sie pokazal, potem zajal sie gora zabil jednego i strasznie dlugo czekal na tego drugiego jakby wiedzial ze nie uciekl albo nie zeskoczyl na dol, wyczekal, zabil i przycelowal na BS za skrzynie a tam koles, ciekwe skad wiedzial ze tam drugi siedzi
13:32 - na duzych widziale ze zabilem kolesia, zaczal do mnie strzelac a ja ucieklem troszku, dogonil mnie i skad wiedzial ze bede po prawej a nie po lewej np ? poszedl na pewniaka
23:00 - no i akcja po ktorej dostal bana, wiedzial ze dwoch przybieglo z paczka, ale skad wiedzial w ktorych rogach kampia, wiedzial ze kampi po prawej i za skrzynia, rownie dobrze mogli kampic za ta nastepna albo troche uciec na przestrzren do warzywaniaka, moim zdaniem poniosla go fantazja i spalil
ABW niech sprawdzi cale demo jak ma czas albo kto tam sie zna troche. NA moje oko czit chyba czit, ale cale demo mnie nie przekonalo tak 100 % wiec niech ktos z wh obejrzy i co sie lepiej zna ( dodam ze tylko zwierze )