Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Flesze/ Przenikanie

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#1) Napisano 24 lip 2016, o 18:27

Chciałby zaproponować zamianę taką a mianowicie usunąć przenikanie bo to jest wkurzające. Bo gdy ktoś chce pójść raszem a ktoś w niego wejdzie to odrzuca Cię tak że jest po raszu. A co do fleszy się ma to chodzi o to że jak ktoś z mojego teamu rzuci mi fb a ja chcę wbić to go nie dostanę bo już dużo akcji jest gdzie ciśniesz a tu nagle z kosmosu wali fb. Najczęściej to dust 2002 ale też ogólnie jest mnóstwo takich akcji i większości graczy to denerwuje. Chyba że nie będzie to strasznym obciążeniem to dodać normalnie bez zamiany. Bo w końcu serwer nie stoi na zapałkach.Osobiście jestem za usunięciem przenikania bo to mnie wku ale każdy ma prawo do swojego zdania. Co wy na to?

Beny

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 214
  • Otrzymane piwa: 127

(#2) Napisano 24 lip 2016, o 23:27

Przenikanie ustawic jedynie na 3 sekundy, zeby Ci co dluzej kupuja nie blokowali kupujacych bindami, ktorzy szybko startuja z respa. Wydaje mi sie, ze te 3 sekundy bedzie wystarczajace, gora 5 :)
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy,
Co by się nie działo będziemy dziećmi tej ziemi,

Podnieśmy głowę, zaśpiewajmy w chwale,
Mamo, Tato dzięki za to że jestem Polakiem

Don Swiateczna Pikieta

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 21

(#3) Napisano 24 lip 2016, o 23:53

Jeśli chodzi o samo przenikanie to jest dobra opcja , tylko kwestia okresu czasu tutaj by była zmienna. Myśle że do tych 3-4 sekund maksymalnie zmniejszyc tak jak napisał na górze :) Pzdr
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

huti

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 26

(#4) Napisano 24 lip 2016, o 23:59

Szczególnie denerwujące, gdy na d2 stoi kilku tt z awp na respie i nie idzie trafić żadnego, bo stoją "w sobie". Argumenty za pozostawieniem są mi znane, zaraz ktoś na pewno je przytoczy i zamknie temat.
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : ale jak ktos ci daje komende
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : to sie do niej masz przystosowac (Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : a nie pajacowac

CZK

Cham i prostak!

• Awatar użytkownika
  • Cham i prostak!
  • Postawione piwa: 15
  • Otrzymane piwa: 393

(#5) Napisano 25 lip 2016, o 15:29

Przenikanie - na chwilę obecną czas ustawiony jest na 5 sekund, więc "stanie kilku TT z AWP na respie i niemożność trafienia w żadnego bo stoją w sobie" bardzo szybko się kończy, nie rozumiem tego argumentu, taka sama sytuacja tyczy się CT w którym Ty jesteś (wg. przykładu który podałeś), również zdarza się, że staną w sobie. Nie wiem czy jest sensu uszczęśliwiania paru osób kosztem dynamiki gry. Pozostaje opcja ankiety, jeżeli wyrazicie taką chęć to skonstruuję jedną z zapytaniem o zasadność przenikalności.

FB - niby fajnie jakby nie oślepiało, ale czy to aż tak częste przypadki? Tym bardziej mając admina w razie recydywy możesz klienta ten tego, pogonić z serwera. Czy ktoś jeszcze byłby za ewentualnym wyłączeniem oślepiania FB przez swoich? I pytanie, czy za chwilę nie będzie skarg, że serwer chodzi jakby podłączony był do pralki? Ostatnio chcieliście unikać pluginów, bo nie da się trafić, bo to, bo tamto.

Proszę o dalszą dyskusję, w szczególności graczy.
Wasze piwa dosłownie idą na szczytny cel.:devil: Obrazek

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#6) Napisano 25 lip 2016, o 15:47

Jak dla mnie zbedna ankieta i dyskusja iz mi osobiscie to nie przeszkadza to przenikanie a wrecz przeciwnie, a co do fb ja jak dostane 1 raz na tydzien to jest dobrze wiec nie wiem kto wam tak rzuca te fb :) oczywiscie pierwsza czesc mojej wypowiedzi jest subiektywna.

nOthinG

Admin serwera:
    DD2, DM

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 155
  • Otrzymane piwa: 164

(#7) Napisano 25 lip 2016, o 16:37

Ja dostaję często flesze od swoich ale ta gra na tym polega, że gdy ktoś popełni błąd to czasem cała drużyna ponosi konsekwencje. Wyjątkiem jest gdy ktoś to robi specjalnie.
Jeśli chodzi o przenikanie to wg. mnie jest dobrze jak jest.
Chciałbym żeby pozostało bez zmian.
Pozdrawiam nOthinG :*

CZK

Cham i prostak!

• Awatar użytkownika
  • Cham i prostak!

(#8) Napisano 25 lip 2016, o 17:17

Offtop. Arcanix, Ty nie dostajesz FB bo kampisz na respie.

xManiek77x

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#9) Napisano 25 lip 2016, o 17:26

Mi to tam lotto jak będzie :D Osobiście nie przeszkadza mi to przenikanie bo nie biegnę w kimś jak raszuje tylko staram sie na szybko zobaczyć co się dzieję wokół Mnie i wtedy obieram kierunek :ulan: A co do FB to mi się zdarza jebnać swoim ale oczywiście to nie specjalnie pleasantry rrofl
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce

(#10) Napisano 25 lip 2016, o 18:07

Arcanix to może masz anty fb bo jak raz na tydzien fb dostajesz do graty się należą bo u mnie mapy nie ma żebym nie dostał fb od swojego. Widziałem na innym serwie i jest git więc nie wiem w czym problem. Co do przenikania to ustawić czas 3sek.

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#11) Napisano 25 lip 2016, o 19:28

Jak dla mnie zostawić tak jak jest. Tak jak CZK napisał, nie będziemy uszczęśliwiać kilku osób kosztem dynamiki gry.
Przenikanie nie wiem ile czasu jest na serwerze i NAGLE zaczęło przeszkadzać. Fleshe mają zostać bo taka jest ta gra- czasem Cie ktoś zblokuje, czasem rzuci flesha na twarz, ale to nie jest nie wiadomo jak okropne by od razu to usuwać. Może zostawmy najlepiej pusty serwer bez niczego- mam wrażenie, że dla niektórych tak by było najlepiej.
Jondro- od flesha zawsze można się odwrócić nie widzę w tym żadnego problemu myślę, że nie tylko ja

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce

(#12) Napisano 25 lip 2016, o 19:29

Zamknijcie to bo szkoda pisania. Ostatni raz proponuję coś bo widzę że w świecie CS lamers wszystko jest na NIE.

CZK

Cham i prostak!

• Awatar użytkownika
  • Cham i prostak!

(#13) Napisano 25 lip 2016, o 19:35

A gdzie napisałem, że jestem na nie? ;> To, że innym się pomysł nie podoba to już inna para kaloszy. Zawołaj osoby, które potwierdzą Twoje spostrzeżenia i wtedy podyskutujemy, bo nie będziemy reconfigurować serwera dla 2 osób, którym nie wchodzą HS i wymyślają powody dlaczego. ;>

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce

(#14) Napisano 25 lip 2016, o 20:40

Zamknij temat bo go nie było. tyle co miałem do powiedzenia.

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#15) Napisano 25 lip 2016, o 20:53

Jonder nie spinaj jonder :D podales propozycje kazdy sie moze wypowiedziec i chyba o to chodzilo :) Wyjatkowo zgadzam sie z RUDA ze ta gra taka jest ze raz sie dostanie fb raz jakis bot zablokuje a raz bania z dupki :)

Co do CZK ja nie kampie tylko utrzymuje pozycje :)

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia