Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Wywiad z... nXo !

Prasa, wywiady i komentarze

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#1) Napisano 13 mar 2013, o 17:31

Zapraszam do czytania, myśle że sie spodoba :)

Poison: Cześć lamersi, ze mną jest nXo, witam :P

nXo: Witam :D

Poison: Tradycyjnie, powiedz Nam coś o sobie.

nXo: No więc tak, na imie mam Cezary, 24 lata będe mial w sierpniu, mieszkam w małej miejscowosci Chmilenik blisko Kielc, interesuje sie sporem, wędkarstwem, i grami komputerowymi.

Poison: Pracujesz ?

nXo: Aktualnie nie, mam zamiar zrobić kurs na wózek widłowy, potem zaczne szukać jakiejś pracy związanej właśnie z magazynem, coś takiego.

Poison: Ja mam z tymi sprawami styczność :P Jeśli ktoś nie wie to pracuje w firmie logistycznej, i codziennie widze jak ładują na busa/tira towary, i rozwożą po Polsce. Czemu akurat taki kurs Cie interesuje ?

nXo: Wydaje mi się że wybrałem najlepszy z możliwych, było jeszcze kilka, typu spawacz, kucharz itp. Z tego co wiem, to operator wózka nieźle zarabia, więc moim zdaniem dobrze wybrałem.

Poison: Masz wizje tego co będziesz robił jako taki magazynier/operator wózka za pare miesięcy, może lat ? Jak to sobie wszystko wyobrazasz ?

nXo: Szczerze, nie zastanawialem sie nad tym. Nie planuje niczego, jak narazie zobaczymy co przyniescie przyszłość.

Poison: Jak Ci mija dzień ?

nXo: Narazie lajtowo, czekam do wieczora na meczyk, jakies ziółko, browarki z kumplami.

Poison: A też czekam z niecierpliwością. Jakieś sugestie wyników ?

nXo: Jestem neutralny co do tych drużyn, mowa o Barcelonie i Milanie. Myśle że Barcelona sie przebudzi i wygra z Milanem, a co do wyniku 3:0 Barcelona.

Poison: Zła odpowiedź :D Coś mi sie zdaje że już chyba cos brałeś przed wywiadem hehe. Interesujesz sie sportem "nałogowo" czy tak od czasu do czasu jakiś meczyk w telewizji, na boisku samemu pograć ?

nXo: Nałogowo jestem kibicem Arsenalu Londyn od 2002 roku na dobre i na zle :D

Poison: Czyli można śmiało stwierdzić, że sport to Twoja pasja :D

nXo: Oczywiście ;)

Poison: Czy poza piłką nożną interesuje Cie jakiś sport ?

nXo: Raczej nie, od czasu do czasu obejrze siatke jak naprawde nie ma co robić :D

Poison: Byłeś kiedyś na stadionie, kiedy rozgrywany był mecz ? Jakikolwiek ?

nXo: Tak, byłem pare razy na stadionie Korony Kielce, ale to nie to :D Chcialbym kiedys móc obejrzeć mecz Arsenalu na Emirates, no ale zobaczymy ;)

Poison: Jakiej muzyki słuchasz ?

nXo: Rap, Schranzz (Ciężka muzyka, jest topic na forum w dziale muzyka, jakby ktoś chciał posłuchać )

Poison: Wytłumacz tym którzy nie wiedzą, co to jest "schranzz"

nXo: Jest to muzyka podobna stylem do hardtechno, ale o wiele mocniesza, tutaj podaje link
viewtopic.php?f=33&t=4342

Poison: A jacy wykonawcy Ci sie najbardziej podobają ?

nXo: Tomash Gee (Tomasz Garczewski) Boris S, Frank Kvita, Dj Amok i wiele wielce innych ;)

Poison: DJ Amok słyszałem gdzieś kiedyś, reszty nie kojarze ;P Jak trafiłeś na forum ?

nXo: Kolega, a dokladniej Kuba Rozpierdalator podesłał mi server only dd2, spodobal mi sie, po paru miesiącach założyłem konto na forum i jestem do tej pory :D

Poison: Co Ci sie w serwerze takiego spodobało ?

nXo: Przede wszystkim poziom, kultura i miła atmosfera ;)

Poison: Uważasz, że forum bądź serwer wymagają zmian ?

nXo: Hmm... Forum może nie, ale server tak.

Poison: Co np. ?

nXo: Duch na początku rundy niby jest po to żeby sie nie blokować, ale jak ktoś chce zrobić szybko akcje gala, a dokładniej podsadzić kogos na skrzynke, to sie nie da. Mogło by być normalne top15. Hmm, chyba tyle.

Poison: Sądzisz, że forum i serwery się rozwijają ?

nXo: Myśle ze tak co dzien widze jakies nowe osoby

Poison: Długo szczelasz już w te karabiny ? :D

nXo: Hmm grałem już kiedyś w cs'a, ale przerwałem na korzyść gry w Diablo 2. Nie wiem, grać co dzien to ja wiem... Rok? Może troche więcej :D

Poison: Mało troche, myślałem że więcej. Są jakieś osoby, przeciw którym nie lubisz grać ? :P Taki huti np. ?

nXo: Nie, nie ma takich osób, chyba ze odpały :D Lubie grać z ludźmi którzy mają już duży staż w cs'ie od których sie można uczyć, a huti jest tego przykładem :D

Poison: To miał być żart, każdy przecież wie, że huti jest mierny :P Co robisz w wolnym czasie ?

nXo: Gram w cs'a, melanżuje bez umiaru :D Wędkuje.

Poison: Opowiedz Nam coś o wędkowaniu. Bo ja np. nigdy nie wędkowałem.

nXo: Nie jestem jakimś tam zapalonym wedkarzem, ale myśle że niedługo to sie zmieni :D Co do samego wedkowania, zakładamy przynęte na haczyk i czekamy na rybke, czasami można siedzieć całymi dniami i nic :D

Poison: Trzeba mieć cierpliwość, czy dobre towarzystwo przy łowieniu sprawia, że czas leci szybciej ? :P

nXo: Napewno, pod warunkiem że nie robi sie zbyt wielkiego hałasu zeby nie płoszyc ;) Ale dobre towarzystwo jak najbardziej ;)

Poison: Określ Siebie jednym zdaniem :D

nXo: Pozytywnie zakręcony, mam w sobie troche lenia :D Hmm nie wiem :D Pierwszy raz mi ktoś takie pytanie zadaje :D

Poison: Każdy ma w sobie troche lenia ;P Oglądasz filmy czy niezbyt ?

nXo: Pewnie, lubie filmy katastroficzne, komedie, filmy akcji.

Poison: Zapodaj jakiś dobry film komediowy :P

nXo: How High, Kac Vegas 1 i 2. Ale to juz każdy widział pewnie. Ogólnie większość komedii z czarnuchami :D Większości tytułów nie pamiętam, bo na każdej komedii jaką ogladam jestem zajebany ziołem :D

Poison: Obejrze sobie Kac Vegas, teraz mam tydzień wolnego :P Jak wyglądałby Twój wymarzony dzień ? :P

nXo: Nigdy się nad tym nie zastanawiałem :D Ale spotkanie i autograf od każdego Kanoniera by mi wystarczył, myśle że to by mogł być ten wymarzony dzień :D Ewentualnie cofnąć sie w czasie o jakies 10 lat ; d

Poison: Co leży na Twoim biórku ? :D

nXo: Monitor, myszka, klawa, glośniki, słuchawki, zapalniczka, i szklanka po herbacie. Jeszcze do wczoraj leżało akwarium z żołwiem no ale zdechl ; <

Poison: O, to nie fajnie : / Masz jeszcze jakieś zwierzaki ? Strzelam że psa ;P

nXo: Ano mam, suczke kundelka, Sonie ;P

Poison: Trudno jest sie zajmować takim zwierzakiem ?

nXo: Jak miała kilka miesięcy to tak, ale teraz jak ma już rok to sama sobą sie zajmuje ;P

Poison: Jaki jest Twój sposób na wypoczynek ?

nXo: Zbite bongo, zimne piwko, i dobre towarzystwo.

Poison: To chyba by było na tyle :) Niedługo mecze, trzeba się "naszykować" odpowiednio :) Dziekuje Ci bardzo za poświęcony mi czas.

nXo: Nie ma za co ;)

Poison: Dziękuje jeszcze raz, do zobaczenia na serwerze :D

nXo: :D

Następny w kolejne powinien być wideowywiad z Whitem, jeśli dobrze pójdzie. :P

Fobia

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 10

(#2) Napisano 13 mar 2013, o 17:50

Super wywiad, przyjemnie się czytało ;) Pjona
"Ja nie jestem nowoczesny i wychodzę z założenia
Że wole słuchać ciszy niż głupiego pierdolenia."

Yayabuzzka^^

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 216
  • Otrzymane piwa: 174

(#3) Napisano 19 mar 2013, o 09:43

Fajny wywiad :D
tak poza tym spawacz tez niezle zarabia szczególnie zagranica ;)

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#4) Napisano 20 mar 2013, o 11:56

Po pierwsze spawacze zarabiają dużo więcej niż operatorzy wózka, po drugie na spawaczy jest duuuże zapotrzebowanie a operatorów się namnożyło jak grzybów po deszczu takze przemyśl to jeszcze. Ogólnie spoko wywiad, nie taki heniofizolificzny :P

pomaranczQ

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 3

(#5) Napisano 20 mar 2013, o 19:18

Wywiadzik fajny :). Co do Twojego wyboru pracy to pracuje jako spawacz 6 lat wiec wiem co nie co o tym zawodzie, a tak jak napisal Ned to operatorow wozkow widlowych jest pod dostatkiem, i nie jest to az tak fajny zawod, mozesz sie nie zgodzic ze mna ale to Ty wybierasz, a spawaczy potrzebuja tym bardziej zagranica i kasa jest zajeb......
Obrazek
Obrazek

Levy.

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#6) Napisano 25 mar 2013, o 10:35

Spawacz zarabia wiele więcej niż operator wózków widłowych :)
Obrazek

Wróć do Redakcja CS-Lamers