Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Niesprawiedliwy ban

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

tievez

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#1) Napisano 4 paź 2013, o 20:24

Witam Administracje chcialem sie dowiedziec a besposrednio napisac zeby Glowny Administrator rozpaczyl moja sprawe gdyz zostalem zbanowany przez Admina Szajba bo go zabilem 2 razy z Awp i cos mu sie nie spodobalo i juz nie pogram gdybym byl zwyklym graczem nie zabieralbym czasu wam takimi pierdolami mialem pare serwerow bylem adminiem i i znam procedure niewiem po co takich Adminow przyjmujecie skoro bezslusznie Banuje jezeli az tak mnie chce sprawdzic czy ja czituje niech spyta na puchatku czy kiedys gralem na czitach po co mi to skoro gram od 5 lat i niemialem w zyciu problemu ze gram na czitach wogole mi sie to wglowie nie miesci co Ten Admin wyprawia za takie cos to bedziecie tracic dobrych graczy a wiecej bedziecie mieli dzieci na serwie , Jak jest ogranieta Administracja a mysle ze jest to Rozpaczcie ta sytuacje bo ja niemam cierpliwosci na takich Adminow :) Pozdrawiam ...

PluszaczkoFy

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 190
  • Otrzymane piwa: 90

(#2) Napisano 4 paź 2013, o 20:34

Napisz według wzoru . I tak spytam co mnie interesuje puchatek czy tam tygrysica . Naucz się czytać - wstaw foty na forum , czy to takie trudne ?
Ps. Przy Twoim toku myślenia widzę , że sam jesteś dzieckiem . Zamknijcie to ... .

GmBans/ban_list.php?bid=59688
Użytkownik Poison2607 napisał:
Zajebiste widoki, Hiszpania piękne miasto :)

tievez

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 1

(#3) Napisano 4 paź 2013, o 20:40

Użytkownik Allahu at-ahad napisał:
Napisz według wzoru . I tak spytam co mnie interesuje puchatek czy tam tygrysica . Kolejny oszołom . Naucz się czytać - wstaw foty na forum , czy to takie trudne ? No łapcie mnie bo zaraz kurwicy dostane . Ps. Przy Twoim toku myślenia widzę , że sam jesteś dzieckiem . Zamknijcie to ... .

GmBans/ban_list.php?bid=59688

jak cie kurwica lapie to zmien forum tyle w temacie a jak nieumiesz sie zachowac to widocznie brak ci kultury co przez to tracisz na wizerunku forumowiczow !

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 4 paź 2013, o 20:53

Bez spiny panowie, wyluzujcie. Zastosuj sie do wzoru kolego, zaloz nowy temat i wszystko zalatwimy pokojowo.

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów