Witam Was ! 
Wpadłem na pomysł aby zorganizować ligę wewnętrzną
CS-LAMERS.COM dla wszystkich forumowiczów

Widziałem już podobne tematy, który zakończyły się echem jednak na brak zainteresowania jest patent!.
Organizowanie ligi na forum (wyniki, posty , tematy, spory) nie mają sensu gdyż wprowadzi się chaos i nie potrzebna *duża dodatkowa praca.
Moja propozycja wygląda następująco:- Stworzenie skryptu (php, mySQL, JS) dla potrzeb ligi , aby zautomatyzować proces meczów.
- Liga była by na pierwsze rozpoznanie tylko 1on1 podzielona na 2 typy rozgrywek AIM_(XXX) i AWP_(XXX)
- Za udział w lidze pobierana jest jednostkowa opłata (SMS) 2zł + VAT. Za zgromadzone pieniądze można ufundować nagrody dla poszczególnych miejsc , ewentualnie przekazać je prezesowi na utrzymanie obecnych serwerów.
Rozpiska (działania skryptu):- Skrypt dzielił by się na 4 rangi (użytkownik, sędzia, skarbnik, informator)
- Liga rozpoczyna się np: 01.01.2012r. kończy się 05.01.2012r. Trwa 4 miesiące, przez ten czas składamy propozycję różnym zawodnikom (wyzwania, propozycję) rozegrania 1on1 w celu zdobycia punktów w momencie zakończenia ligi będzie się liczyć Twoja pozycja w rankingu.
- Sędzia będzie potrzebny w razie sporów!, Przy rozpoczynaniu rozgrywki zawodnicy są zobowiązani do zrobienia SS w konsoli "status", aby potwierdzić autentyczność zawodników "Steam id" oraz końcowy rezultat. W przypadku sporu (wpisaniu różnych wyników) sędzie na podstawie SS ustala wynik meczu.
Serwery na ligę:- Ja osobiście będę wstanie postawić 5 serwerów na 4 sloty każdy. Aby w przypadku prośby uczestników sędzia pojawił się na meczu! było więcej niż 2 sloty

- Obecni Admini nie byli by wykluczeni z rozgrywek gdyż na tych serwerach nie posiadali by praw Admina do AMXX.
- 5 Serwerów będzie można wypożyczać na mecze pod warunkiem iż w danym momencie nie będą zajęte.
- Oczywiście również będzie można rozgrywać mecze na własnych serwerach po wgraniu specjalnego configu który będzie obowiązywał na ligę.
UWAGA! LIGA BYŁA BY TYLKO DLA KONT STEAM!Jeżeli będzie chcieli aby takie coś powstało to będzie potrzebna pomoc:- Skrypt (php, mySQL, JS) - Biorę na siebie
- Config 1on1 dla ligi (*potrzebna osoba do kompilacji configu)
- Sędziowie (5 osób, które będą koordynować przebieg sporów)
- Skarbnik (Zadanie osoby będzie rozporządzanie pieniędzmi zgromadzonymi, które zostały wysłane przez uczestników) *zakup nagród.
- 5 serwerów na 4 sloty - Biorę na siebie
- Informator (będzie to reporter ligi , który będzie pisał newsy na stronie) , najciekawsze wydarzenia itd...
Jak się wam podoba pomysł ?!
Jeżeli ktoś jest gotowy do pomocy to pisać