Nie chce mi sie szukać dobrego aparatu, bo telefonem niewyraźnie widać jak zrobiłem fote tego co miałem na myśli. Postaram sie jak najjaśniej przedstawić to o co mi chodzi. Proponuje:
1. Zmienić nazwę działu "Po godzinach" na nazwę :
- "
Po godzinach, forum wielotematyczne"
- "
Po godzinach/ Forum wielotematyczne" - "
Forum wielotematyczne"To są moje propozycje odnośnie nazwy tego działu, razem 3 opcje do wyboru. Teraz przyszła pora na to co by się tam znajdowało:
-
gry i zabawy: ( czyli ten poddział zostaje nieruszony, bo jest na swoim miejscu )
-
muzyka: tutaj stworzyłbym poszczególne kategorie na rodzaje muzyki, np. hip-hop, pop, rock, metal, reggae. Gdyby już powstały te kategorie, wypadało by posegregować te tematy które TERAZ są w tym dziale muzyki, przenosząc je do odpowiednich podkategorii działu "muzyka". Również znajdowały by się tutaj kategorie:
- "
Rozmawiamy o muzyce": opinie, a dlaczego, a czemu mi się w tym rodzaju muzyki podoba to i tamto, itp. Wiadomo, luźne rozmowy o muzyce.
- "
Puszukuje utworu": przedstawiamy wskazówki dotyczące utworu którego poszukujemy, czyli np. " Szukam utworu Eminema, z roku 2006. W piosence tej gościnnie występuje 50 Cent. No i ktoś by tam powiedział że jest to ten albo ten utwór.
- "
Twoje produkcje": kategoria dla Naszego kolegi Łapy, który by prezentował w tym dziale swoje kawałki

Kategoria oczywiscie dla tych, którzy chcą się pochwalić swoimi piosenkami, bitami, skreczami czymkolwiek co ma związek z muzyką.
-
grafika: podkategorie by wyglądały następująco:
- "
Zlecenia" - czyli prośby o avatar, header, logo, sygnaturę. Tutaj również by się przeniosło wzory zleceń Naszych grafików, podpięte pod ten poddział. Chodzi mi o przeniesienie tematów do tego działu, a ktoś by napisał nowy temat, ze wzorem zleceń Naszych grafików. I w "Zlecenia" była by kolejna podkategoria, na "Prace zrealizowane" Tam by były przeniesione wszystko prace ukończone przez grafików.
- "
Pytania i problemy" - czyli wszystko co chcemy się dowiedzieć na temat grafiki, czyli jak np. wykonać taki i taki avatar, za pomocą tego programu i tego, używając takiego renderu i takiego.
- "
Galeria" - wiadomo, tutaj przedstawiamy swoją galerię prac, użytkownicy ją oceniają.
- "
Zasysalnia/Pobieralnia" - ( tutaj nazwa do wyboru ) - tutaj znajdowały by się linki do poszczególnych palet, czcionek, oraz C4D ( zainteresowanych co to jest C4D, odsyłam to lektury --->
https://www.google.pl/search?client=ope ... iRONCkgfAE )
W dziale grafiki to chyba tyle, lecimy dalej, koleja kategoria:
- "
Hardware/Software": czyli dział poświęcony informatyce, tutaj jedynie nie mam pomysłu na podkategorie, liczę na czyjeś sugesnie odnośnie kategorii które ogłyby się znajdować w tym forum.
- "
Sport": tutaj byłyby wszystkie dyscypliny sportu, przynajmniej te najpopularniejsze, zaczynając od piłki nożnej, po hokej. Założe się że nXo razem z Tylerem pomogą w tworzeniu tego działu ( my zapaleni sportowcy jesteśmy, jakby ktoś się pytał czemu My

)
- "
Giełda": jeśli ktoś będzie chciał coś sprzedać, wymienić się, lub coś kupić, mógłby o tym napisać tutaj. podkategorie, które by tu były, mianowicie:
- "
Sprzedam" - wiadomo, tataj przedstawiamy przedmiot który chcemy sprzedać.
- "
Kupię" - tu też tłumaczyć nie trzeba, piszemy jakiego przedmiotu nam brakuje, bo chcemy go kupić

- "
Zamienię" - oferny zamiany przedmiotów, bądź czegokolwiek.
Czas na kolejną kategorię, mianowicie:
- "
GSM": czyli wszystko co ma związek z telefonami, smartfonami, tabletami, i innymi takimi bajerami. Proponowane kategorie:
- "
Pytania i problemy": przedstawiamy problem dotyczący telefonu bądź podobnego urządzenia ( np. telefon sam się wyłącza, co mam zrobić?. Coś ten deseń )
- "
Pobieralnia": tutaj by były linki do gier na telefon, tapet, motywów, piosenek mp3, filmów w formacie mp4, i innych bajerów.
- "
Rozmowy o GSM": opinie, sugestie, i rozmowy o telefonach komórkowych, bądź tego typu rzeczach.
Jeśli chodzi o telefony to chyba tyle. Kolejna kategoria:
- "
Filmy": tutaj znajdowały by się działy:
- "
Rozmowy o filmach": opinie, sugestie, wszelkiego rodzaju "ale" o filmach. Wiadomo, pogawędki o filmach.
- "
Polecane": polecamy Film, który ostatnio obejrzeliśmy, może komuś innemu wpadnie w gust, i zainteresują go aktorzy występujący w tym filmie, i tak dalej, i tak dalej.
Coś by się jeszcze nawinęło, odnośnie podkategorii w forum o filmach.
Kolejna kategoria, a mianowicie:
-
Świat gier i E-Sportu: czyli wszystko co ma związek z grami komputerowymi, i światek e-sportu. Sądze, że nie potrzeba osobo robić działu na "Gry" i "Świat E-Sportu" chyba że ktoś (~yay~) ma przekonujący argument dlaczego trzeba je oddzielić. Kategorie pod ty forum:
- "
Rozmowy i opinie o grach": przykład:
-" podoba mi się najnowszy Wiedźmin bo jest taki i taki "
-" mi sie bardziej podoba Skyrim, bo ma to i tamto " Wiadomo o co kaman

- "
Zagrajmy razem!": czyli tak jak w temacie, jest bodajże wątek na forum, w którym yayabuzza zachęca do zagrania z nim i yayką w LOLa, także ten dział byłby od takich spraw. Temat mówi sam za siebie, nie musze dalej tłumaczyć.
- "
Rozmowy o E-Sporcie": nie interesuje sie osobiście e-sportem, ale sądze że jeśli ktoś ma coś na ten temat do powiedzenia, to powie. Albo spyta się co to jest w ogóle ten e-sport, i na czym on polega.
Kolejny dział:
- "
Polityka": przejde od razu do kategorii które by się tu znajdowały:
- "
Rozmawiamy o polityce" - no koment.
- "
Wszystko inne dotyczące polityki" - tutaj właściwie nie do końca wiem co by się znajdowało, ale uważam że jeśli ktoś pierwszy raczuci temat w tym dziale, to następne tematy będą się pojawiały same.
Ostatni dział, to oczywiście:
-
Offtopic: czyli wszystko o czym chcemy napisać, czego nie ma w kategoriach powyżej.
No i to chyba tyle co miałem do przedstawienia, wszelkie pytania, opinie, sugestie i wytyczne, jak najbardziej mile widziane. Pytanie tylko odnośnie działów "na wesoło", "różne różniste różności" i "felietony lamersów"
Pisałem wyżej wymieniony tekst prawie 1.5h, więc doceńcie mój wkład w chęć poprawy forum na lepsze, i pomóżcie w jego ingerencję. Chce Waszych opinii co o tym sądzicie, czego brakuje, co jest zbędne, cokolwiek. Chce Waszych opinii, i liczę na odzew.