Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

BAN za nic !

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

Natalia92

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 31 sie 2011, o 20:01

Witam. Własnie dostalam bana od niejakiego "Axl" jesli dobrze pamietam. Zdazyl napisac ze jakas Natalia z pol godz temu dostala juz bana.... ja tez mam nick Natalia, lecz Admin wykazal sie najwidoczniej znajomoscia bycia adminem i zamiast sprawdzic IP tamtej dziewczyny i zobaczyc ze byl to ktos inny (mozliwe ze ten sam nick...zdarza sie?) uległ presji tlumu u bez wytlumaczenia zbanowal. Co sie z tym wiaze, mozna wysnuc jeden wniosek jesli juz ktos chce byc Adminem, niech ma chociaz 18 lat i mysli czasem co robi. Nie zeby kogos urazac ale w tym momencie pokazal brak wiedzy na temat postepowania Admina. Mam nadzieje ze pzremyslicie to i wiecej nie bedzie takich sytuacji bo kazdy moze miec ten sam nick... wystarczy IP sprawdzic.. Czekam na Unban . pozdrawiam .

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#2) Napisano 31 sie 2011, o 20:14

IP mogłaś sobie zmienić i mogę wnioskować że się tym kierujesz właśnie teraz aby dostać UB.
Po drugie nie ten dział.

Po trzecie wole zbanować takiego gracza zanim mi ucieknie, i potem w razie czego odbanować.
Po kolejne Ty masz neta z Kaliszowskiego EUROTELPOL a druga koleżanka z NETII tak więc masz unbana. A więc umiem dojść do setna sprawiedliwości podczas gdy ktoś inny już by Cię pewnie olał.

Po kolejne mam 23 lata i wiem co robię, jak już pisałem IP w dzisiejszych czasach netii i neostrady na wiele sie nie zda, natomiast zlokalizowanie dostawcy internetu czasem pomaga. Pozdrawiam i nie do zobaczenie prędko w tym dziale(ale na forum jak najbardziej).

Axl
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów